MusicSurvivor All Star | 13.Hafta

VE OYLAMA BAŞLADI!

01-SILA-KAFA
02-BARIŞ MANÇO-GİBİ GİBİ
03-TARKAN-KUZU KUZU
04-RIHANNA-MAN DOWN
05-YALIN-KÜÇÜCÜĞÜM HERŞEYİM
06-SEKSENDORT-AZAP
07-KATY PERRY-HOT N COLD
08-YILDIZ TİLBE-DELİKANLIM
09-MUSTAFA CECELİ-LİMON ÇİÇEKLERİ
10-AHMET KAYA-ARKA MAHALLE

Not : Son oy yollama tarihi 12.11.2015 Perşembe günü saat 18.00'dir!

Not : Jüriler en çok sevdiğine 10,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 9, en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.

Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.

Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.

Herkese başarılar :)

@sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @Felon @tolgab @xdragxx @pompy @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
kuzu kuzu benim gözümde tarkanın en iyi şarkısıdır zaten tarkan, musti rekabetine karma albümü ve kuzu kuzu ile noktayı koymuştu :F:F:F

yarışmacı sayısı sadece 10 olunca bana baya bir acayip geldi liste..:) 10 tane yarışmacı baya az ya::)

evet efendim oylarımı verdim yine terlediğim çok düşünerek
verdiğim oylardan oldu şarkılar güzeldi umarım puanlarım
beğenilir:D

Artık jüri olduğuma göre yorumlamak lazım :)

Yıldız Tilbe tartışmasız haftanın en iyisi benim için @xemrexxx

Sıla'nın sevmediğim şarkılarından birisi ama senin hatrına orta sıradasın @denizz19

Seksendört geçen haftadan sonra hayal kırıklığı oldu. KGB ile gelseydin yüksek verebilirdim @ozgur2113

Tarkan çok iyi gelmiş yüksek verdim @Maskeli Fedai

Yabancıları zar zor beğeniyorum zaten. Bu hafta ki şarkılarınız da sarmadı ne yazık ki. Katy bi tık daha iyi @Harunnn60 @sokak sanati

Beğendim Yalın'ı :) @Bully

Şarkın güzel ama liste yaparken zorladığım için vasatın altında kaldı yine @-potterhead-

Bu şarkısını ilk defa dinledim düşük veririm sanıyordum ama kulağıma hoş geldi yine iyi puanımı kaptın :) @Yiğitt

Sende orta sıralardasın @EFE UYSAL

Hepinize başarılar
DA :)

aha şimdi dinledim hepsinide!! hayal kırıklığı ?
katy berbat olmuş @Harunnn60
sıla resmen çirkefleşmiş yani @denizz19
rihanna kendine zıçsaydı daha iyiydi @sokak sanati
yıldız tilbenin bir bastonu eksik resmen rezalet @xemrexxx
ahmet kayanın kemikleri sızlıyordur bu şarkıyı seçtiğin için @Yiğitt
yalın her zamanki gibi bişeyler söylemeye çalışmış ama nafile? sıfırı çekmiş @Bully
mustafa ceceli herzamanki gibi berbat kimindi bu şarkıcı @EFE UYSAL sanırım:)
tarkan sanki şarkı söylemiyorda ağzıyla kuş avlıyor, o ne biçim şarkı @Maskeli Fedai
barış manço hayalkırıklığı olmuş @harrypotter :)
seksendört karğadan farksız @ozgur2113

değerlendirmemi bu çerçevede şapıcam :)

@GunesinOglu benim puanlarım 100 den başlasın onar onar aşağı ineceğim bir puanlık fark kesmiyor :)

Son düzenleme:
yalın her zamanki gibi bişeyler söylemeye çalışmış ama nafile? sıfırı çekmiş @Bully
tarkan sanki şarkı söylemiyorda ağzıyla kuş avlıyor, o ne biçim şarkı @Maskeli Fedai

@GunesinOglu benim puanlarım 100 den başlasın onar onar aşağı ineceğim bir puanlık fark kesmiyor :)
Güldürdün :A

Artık jüri olduğuma göre yorumlamak lazım :)

Yıldız Tilbe tartışmasız haftanın en iyisi benim için @xemrexxx

Sıla'nın sevmediğim şarkılarından birisi ama senin hatrına orta sıradasın @denizz19

Seksendört geçen haftadan sonra hayal kırıklığı oldu. KGB ile gelseydin yüksek verebilirdim @ozgur2113

Tarkan çok iyi gelmiş yüksek verdim @Maskeli Fedai

Yabancıları zar zor beğeniyorum zaten. Bu hafta ki şarkılarınız da sarmadı ne yazık ki. Katy bi tık daha iyi @Harunnn60 @sokak sanati

Beğendim Yalın'ı :) @Bully

Şarkın güzel ama liste yaparken zorladığım için vasatın altında kaldı yine @-potterhead-

Bu şarkısını ilk defa dinledim düşük veririm sanıyordum ama kulağıma hoş geldi yine iyi puanımı kaptın :) @Yiğitt

Sende orta sıralardasın @EFE UYSAL

Hepinize başarılar
DA :)
5 ve üzeri her puan kabulümüzdür :) teşekkürler :D hatrım varsa ne mutlu :)

Aa yapma bunu komik çocuk :A

Bu hafta tek bir favori olabilir oda Yıldız Tilbe. Muhteşem gelmişsin @xemrexxx 1. Olursun gibi.:X

Katy Perry yine sevdiğim bir şarkısı ile gelmiş. Yine en iyi puanlarımdan aldı hatta zirve ortağı bile olabilir.:X @Harunnn60

Barış Manço arada bomba gibi geliyor ve ürkütücü oluyor bu haftada öyle bir hafta olmuş @-potterhead- :X

Tarkan'ın kötü şarkısı yoktur diye hep derim. Bu şarkısıda iyi ama bu hafta çok fazla iyi olunca zirvede olamadı. Yinede güzel gittin listemde @Maskeli Fedai :X

Yalın ortalama bir şarkı ile gelmiş. Recap berbat olmuş ama onu söylemeden edemem @Bully . Şaşırttı recabin.:X

Ceceli'nin en itici şarkısı buydu benim gözümde ama bu sefer öyle olmadı. Güzel recap seçmişsin @EFE UYSAL :X 1 vermem lazımdı ama ortalama verdim. Kötü değil.

Ahmet Kaya kötü gelmiş. Haftayı atlatırsın umarım @Yiğitt :bhr:

84'de iyi değil gibi ama çok kötü değil. En kötü puanımı sana vermedim @ozgur2113

Sıla çatlasın. Yorum yapmıcam.:A

1.sezondan 5 yarışmacı kaldı. :D 2.Sezon için iyi deniliyordu ama 1.Sezon her daim daha iyidir. :D
İlklerin yeri ayrı çünkü.😎
@sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Yiğitt

Bu hafta tek bir favori olabilir oda Yıldız Tilbe. Muhteşem gelmişsin @xemrexxx 1. Olursun gibi.:X

Katy Perry yine sevdiğim bir şarkısı ile gelmiş. Yine en iyi puanlarımdan aldı hatta zirve ortağı bile olabilir.:X @Harunnn60

Barış Manço arada bomba gibi geliyor ve ürkütücü oluyor bu haftada öyle bir hafta olmuş @-potterhead- :X

Tarkan'ın kötü şarkısı yoktur diye hep derim. Bu şarkısıda iyi ama bu hafta çok fazla iyi olunca zirvede olamadı. Yinede güzel gittin listemde @Maskeli Fedai :X

Yalın ortalama bir şarkı ile gelmiş. Recap berbat olmuş ama onu söylemeden edemem @Bully . Şaşırttı recabin.:X

Ceceli'nin en itici şarkısı buydu benim gözümde ama bu sefer öyle olmadı. Güzel recap seçmişsin @EFE UYSAL :X 1 vermem lazımdı ama ortalama verdim. Kötü değil.

Ahmet Kaya kötü gelmiş. Haftayı atlatırsın umarım @Yiğitt :bhr:

84'de iyi değil gibi ama çok kötü değil. En kötü puanımı sana vermedim @ozgur2113

Sıla çatlasın. Yorum yapmıcam.:A
Bu şarkıyı çok seviyorum sanki 80'ler yada 90'lar şarkısı gibi geliyor bana. :D

biz de sana @Çiğdem- in oklavalrıyla dalacaktık zaten :)

1.sezondan 5 yarışmacı kaldı. :D 2.Sezon için iyi deniliyordu ama 1.Sezon her daim daha iyidir. :D
İlklerin yeri ayrı çünkü.😎
@sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Yiğitt

Bu şarkıyı çok seviyorum sanki 80'ler yada 90'lar şarkısı gibi geliyor bana. :D

2. Sezonda çok kilit isimler vardı Sezen Sandal gibi ama kilit anlarda elendiler.:X Son 10'da biz baskın çıktık doğru tercihler yaparak.:D