Yine mi 2 yani aman her neyse anlamıyorum ne demek istediğini2 ile başka bir sayıyı neden karıştıralım dimi sonuçta 2 2 dir
vizelerden kafam yandı galiba
Yine mi 2 yani aman her neyse anlamıyorum ne demek istediğini2 ile başka bir sayıyı neden karıştıralım dimi sonuçta 2 2 dir
vizelerden kafam yandı galiba
Yine mi 2 yani aman her neyse anlamıyorum ne demek istediğini
İnan bende KPSS ile uğraşıyorum benim de aklım yerinde değilsöylemiyorum bundan sonra kimseye oyumu ipucunu bile bilemedin deniz
kuzu kuzu benim gözümde tarkanın en iyi şarkısıdır zaten tarkan, musti rekabetine karma albümü ve kuzu kuzu ile noktayı koymuştuVE OYLAMA BAŞLADI!
01-SILA-KAFA
02-BARIŞ MANÇO-GİBİ GİBİ
03-TARKAN-KUZU KUZU
04-RIHANNA-MAN DOWN
05-YALIN-KÜÇÜCÜĞÜM HERŞEYİM
06-SEKSENDORT-AZAP
07-KATY PERRY-HOT N COLD
08-YILDIZ TİLBE-DELİKANLIM
09-MUSTAFA CECELİ-LİMON ÇİÇEKLERİ
10-AHMET KAYA-ARKA MAHALLE
Not : Son oy yollama tarihi 12.11.2015 Perşembe günü saat 18.00'dir!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 10,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 9, en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Herkese başarılar
@sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @Felon @tolgab @xdragxx @pompy @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
+1500 neyse oylarımı kullanayım ben söylemek istediğin bişi var mıÇok güzel şarkılar var yine bol şans @Maskeli Fedai ihtiyacın olacak.
Güldürdünaha şimdi dinledim hepsinide!! hayal kırıklığı ?
katy berbat olmuş @Harunnn60
sıla resmen çirkefleşmiş yani @denizz19
rihanna kendine zıçsaydı daha iyiydi @sokak sanati
yıldız tilbenin bir bastonu eksik resmen rezalet @xemrexxx
ahmet kayanın kemikleri sızlıyordur bu şarkıyı seçtiğin için @Yiğitt
yalın her zamanki gibi bişeyler söylemeye çalışmış ama nafile? sıfırı çekmiş @Bully
mustafa ceceli herzamanki gibi berbat kimindi bu şarkıcı @EFE UYSAL sanırım
tarkan sanki şarkı söylemiyorda ağzıyla kuş avlıyor, o ne biçim şarkı @Maskeli Fedai
barış manço hayalkırıklığı olmuş @harrypotter
seksendört karğadan farksız @ozgur2113
değerlendirmemi bu çerçevede şapıcam
@GunesinOglu benim puanlarım 100 den başlasın onar onar aşağı ineceğim bir puanlık fark kesmiyor
5 ve üzeri her puan kabulümüzdür teşekkürler hatrım varsa ne mutluArtık jüri olduğuma göre yorumlamak lazım
Yıldız Tilbe tartışmasız haftanın en iyisi benim için @xemrexxx
Sıla'nın sevmediğim şarkılarından birisi ama senin hatrına orta sıradasın @denizz19
Seksendört geçen haftadan sonra hayal kırıklığı oldu. KGB ile gelseydin yüksek verebilirdim @ozgur2113
Tarkan çok iyi gelmiş yüksek verdim @Maskeli Fedai
Yabancıları zar zor beğeniyorum zaten. Bu hafta ki şarkılarınız da sarmadı ne yazık ki. Katy bi tık daha iyi @Harunnn60 @sokak sanati
Beğendim Yalın'ı @Bully
Şarkın güzel ama liste yaparken zorladığım için vasatın altında kaldı yine @-potterhead-
Bu şarkısını ilk defa dinledim düşük veririm sanıyordum ama kulağıma hoş geldi yine iyi puanımı kaptın @Yiğitt
Sende orta sıralardasın @EFE UYSAL
Hepinize başarılar
DA
Aa yapma bunu komik çocukaha şimdi dinledim hepsinide!! hayal kırıklığı ?
yalın her zamanki gibi bişeyler söylemeye çalışmış ama nafile? sıfırı çekmiş @Bully
tarkan sanki şarkı söylemiyorda ağzıyla kuş avlıyor, o ne biçim şarkı @Maskeli Fedai
@GunesinOglu benim puanlarım 100 den başlasın onar onar aşağı ineceğim bir puanlık fark kesmiyor
Hadi bakalım eğer dediğin gibi 10 puan verirsen sevinirim.Şarkı Klip 10 Numara Katty Perry'nin en sevdiğim şarkılarından birisi kimse kusura bakmasın NumberOne ***** 10 *****
Bin incele tam sana göre.bunu ayrıntılı şekilde incelemem lazım
Bu şarkıyı çok seviyorum sanki 80'ler yada 90'lar şarkısı gibi geliyor bana.Bu hafta tek bir favori olabilir oda Yıldız Tilbe. Muhteşem gelmişsin @xemrexxx 1. Olursun gibi.
Katy Perry yine sevdiğim bir şarkısı ile gelmiş. Yine en iyi puanlarımdan aldı hatta zirve ortağı bile olabilir. @Harunnn60
Barış Manço arada bomba gibi geliyor ve ürkütücü oluyor bu haftada öyle bir hafta olmuş @-potterhead-
Tarkan'ın kötü şarkısı yoktur diye hep derim. Bu şarkısıda iyi ama bu hafta çok fazla iyi olunca zirvede olamadı. Yinede güzel gittin listemde @Maskeli Fedai
Yalın ortalama bir şarkı ile gelmiş. Recap berbat olmuş ama onu söylemeden edemem @Bully . Şaşırttı recabin.
Ceceli'nin en itici şarkısı buydu benim gözümde ama bu sefer öyle olmadı. Güzel recap seçmişsin @EFE UYSAL 1 vermem lazımdı ama ortalama verdim. Kötü değil.
Ahmet Kaya kötü gelmiş. Haftayı atlatırsın umarım @Yiğitt
84'de iyi değil gibi ama çok kötü değil. En kötü puanımı sana vermedim @ozgur2113
Sıla çatlasın. Yorum yapmıcam.
biz de sana @Çiğdem- in oklavalrıyla dalacaktık zatenaha şimdi dinledim hepsinide!! hayal kırıklığı ?
1.sezondan 5 yarışmacı kaldı. 2.Sezon için iyi deniliyordu ama 1.Sezon her daim daha iyidir.
İlklerin yeri ayrı çünkü.😎
@sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Yiğitt
Bu şarkıyı çok seviyorum sanki 80'ler yada 90'lar şarkısı gibi geliyor bana.