Yine mi 2 yani2 ile başka bir sayıyı neden karıştıralım dimisonuçta 2 2 dir
vizelerden kafam yandı galiba![]()
Yine mi 2 yani2 ile başka bir sayıyı neden karıştıralım dimisonuçta 2 2 dir
vizelerden kafam yandı galiba![]()
Yine mi 2 yaniaman her neyse anlamıyorum ne demek istediğini
![]()
İnan bende KPSS ile uğraşıyorum benim de aklım yerinde değilsöylemiyorum bundan sonra kimseye oyumu ipucunu bile bilemedin deniz![]()
kuzu kuzu benim gözümde tarkanın en iyi şarkısıdır zaten tarkan, musti rekabetine karma albümü ve kuzu kuzu ile noktayı koymuştuVE OYLAMA BAŞLADI!
01-SILA-KAFA
02-BARIŞ MANÇO-GİBİ GİBİ
03-TARKAN-KUZU KUZU
04-RIHANNA-MAN DOWN
05-YALIN-KÜÇÜCÜĞÜM HERŞEYİM
06-SEKSENDORT-AZAP
07-KATY PERRY-HOT N COLD
08-YILDIZ TİLBE-DELİKANLIM
09-MUSTAFA CECELİ-LİMON ÇİÇEKLERİ
10-AHMET KAYA-ARKA MAHALLE
Not : Son oy yollama tarihi 12.11.2015 Perşembe günü saat 18.00'dir!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 10,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 9, en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Herkese başarılar
@sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @Felon @tolgab @xdragxx @pompy @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
+1500Çok güzel şarkılar var yine bol şans @Maskeli Fedai ihtiyacın olacak.![]()
Güldürdünaha şimdi dinledim hepsinide!! hayal kırıklığı ?
katy berbat olmuş @Harunnn60
sıla resmen çirkefleşmiş yani @denizz19
rihanna kendine zıçsaydı daha iyiydi @sokak sanati
yıldız tilbenin bir bastonu eksik resmen rezalet @xemrexxx
ahmet kayanın kemikleri sızlıyordur bu şarkıyı seçtiğin için @Yiğitt
yalın her zamanki gibi bişeyler söylemeye çalışmış ama nafile? sıfırı çekmiş @Bully
mustafa ceceli herzamanki gibi berbat kimindi bu şarkıcı @EFE UYSAL sanırım
tarkan sanki şarkı söylemiyorda ağzıyla kuş avlıyor, o ne biçim şarkı @Maskeli Fedai
barış manço hayalkırıklığı olmuş @harrypotter
seksendört karğadan farksız @ozgur2113
değerlendirmemi bu çerçevede şapıcam
@GunesinOglu benim puanlarım 100 den başlasın onar onar aşağı ineceğim bir puanlık fark kesmiyor![]()
5 ve üzeri her puan kabulümüzdürArtık jüri olduğuma göre yorumlamak lazım
Yıldız Tilbe tartışmasız haftanın en iyisi benim için @xemrexxx
Sıla'nın sevmediğim şarkılarından birisi ama senin hatrına orta sıradasın @denizz19
Seksendört geçen haftadan sonra hayal kırıklığı oldu. KGB ile gelseydin yüksek verebilirdim @ozgur2113
Tarkan çok iyi gelmiş yüksek verdim @Maskeli Fedai
Yabancıları zar zor beğeniyorum zaten. Bu hafta ki şarkılarınız da sarmadı ne yazık ki. Katy bi tık daha iyi @Harunnn60 @sokak sanati
Beğendim Yalın'ı@Bully
Şarkın güzel ama liste yaparken zorladığım için vasatın altında kaldı yine @-potterhead-
Bu şarkısını ilk defa dinledim düşük veririm sanıyordum ama kulağıma hoş geldi yine iyi puanımı kaptın@Yiğitt
Sende orta sıralardasın @EFE UYSAL
Hepinize başarılar
DA![]()
Aa yapma bunu komik çocukaha şimdi dinledim hepsinide!! hayal kırıklığı ?
yalın her zamanki gibi bişeyler söylemeye çalışmış ama nafile? sıfırı çekmiş @Bully
tarkan sanki şarkı söylemiyorda ağzıyla kuş avlıyor, o ne biçim şarkı @Maskeli Fedai
@GunesinOglu benim puanlarım 100 den başlasın onar onar aşağı ineceğim bir puanlık fark kesmiyor![]()
Hadi bakalım eğer dediğin gibi 10 puan verirsen sevinirim.Şarkı Klip 10 Numara Katty Perry'nin en sevdiğim şarkılarından birisi kimse kusura bakmasın NumberOne ***** 10 *****
Bin incele tam sana göre.bunu ayrıntılı şekilde incelemem lazım![]()
Bu şarkıyı çok seviyorum sanki 80'ler yada 90'lar şarkısı gibi geliyor bana.Bu hafta tek bir favori olabilir oda Yıldız Tilbe. Muhteşem gelmişsin @xemrexxx 1. Olursun gibi.
Katy Perry yine sevdiğim bir şarkısı ile gelmiş. Yine en iyi puanlarımdan aldı hatta zirve ortağı bile olabilir.@Harunnn60
Barış Manço arada bomba gibi geliyor ve ürkütücü oluyor bu haftada öyle bir hafta olmuş @-potterhead-
Tarkan'ın kötü şarkısı yoktur diye hep derim. Bu şarkısıda iyi ama bu hafta çok fazla iyi olunca zirvede olamadı. Yinede güzel gittin listemde @Maskeli Fedai
Yalın ortalama bir şarkı ile gelmiş. Recap berbat olmuş ama onu söylemeden edemem @Bully . Şaşırttı recabin.
Ceceli'nin en itici şarkısı buydu benim gözümde ama bu sefer öyle olmadı. Güzel recap seçmişsin @EFE UYSAL1 vermem lazımdı ama ortalama verdim. Kötü değil.
Ahmet Kaya kötü gelmiş. Haftayı atlatırsın umarım @Yiğitt
84'de iyi değil gibi ama çok kötü değil. En kötü puanımı sana vermedim @ozgur2113
Sıla çatlasın. Yorum yapmıcam.![]()
biz de sana @Çiğdem- in oklavalrıyla dalacaktık zatenaha şimdi dinledim hepsinide!! hayal kırıklığı ?
1.sezondan 5 yarışmacı kaldı.2.Sezon için iyi deniliyordu ama 1.Sezon her daim daha iyidir.
İlklerin yeri ayrı çünkü.😎
@sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Yiğitt
Bu şarkıyı çok seviyorum sanki 80'ler yada 90'lar şarkısı gibi geliyor bana.![]()