Maskeli Fedai
Favori Üye
şu an dinliyorum güzel bir şarkıya benziyor..ayrıca katy çok güzel ya▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Bu hafta size 80'ler Nostaljisi yaşatalım.🙄 Hepinizin çok beğeneceği bir şarkı. Özellikle @denizz19 ve @Bully çok beğenecek. Deniz ilk sezonda beğenmişti zaten.
Zaten İlk sezondan final puanı almıştım bu şarkı ile o yüzden şarkıma güveniyorum.
2008 yılında şarkı çıkmış o yılın en hit şarkılarından birisi olmuştur. Yani Katy Perry'nin o yıllarda tanınmasının sağladı.
Lütfen dinleyin gerçekten çok iyi.
Katy Perry - Hot N Cold
@Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Bir dinle bakalım.Şuan hatırlamıyorum şarkıyı ama all star burası
Zor beğeniyorsun Katy'i ama bu şarkıya kayıtsız kalamazın bence. O yüzden dinle bakalım .Ben niye çok beğenecek mişim
Beğenmene çok sevindim. Bu şarkısını ben çok seviyorum harika bir şarkı.@Harunnn60 Unconditionally klibinden sonra katyy i çok çok beğendim..o şarkından sonra katyy şarkılarını beğendim.
tarzdan çok meme katmış gibi@Harunnn60 bunu biliyormuydun.
Normalde sağda ki gibi tasarlanmıştır elbise ama Katy yeni bir tarz katmış vücudu ile. Her gördüğümde gülelim geliyor @turkuazz @Çiğdem- @mrt-06 @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 47109
tarzdan çok meme katmış gibi
@Harunnn60 bunu biliyormuydun.
Normalde sağda ki gibi tasarlanmıştır elbise ama Katy yeni bir tarz katmış vücudu ile. Her gördüğümde gülelim geliyor @turkuazz @Çiğdem- @mrt-06 @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 47109
ay pis keşke arabyı üstüne sürdüğümde ezseymişim seni .ss#EmreGoHome.
Sezen'in düşmanı sonuçta, senin elenmen lazım. @Çiğdem- bu hafta Delikanlım'la katılacağını söyledi bu haftayı da atlatıp sonraki hafta muhakkak elenirsin zaten.ay pis keşke arabyı üstüne sürdüğümde ezseymişim seni .ss
@EFE UYSAL melununu gönderiyoruz haftaya bekle senSezen'in düşmanı sonuçta, senin elenmen lazım. @Çiğdem- bu hafta Delikanlım'la katılacağını söyledi bu haftayı da atlatıp sonraki hafta muhakkak elenirsin zaten.
Dirilişimi öyle kolay eleyemezsin neydi Ertuğrul'un bir sözü vardı aman neyse.@EFE UYSAL melununu gönderiyoruz haftaya bekle sen
diriliş mi izliyon o ka mı totoş oldun 😱Dirilişimi öyle kolay eleyemezsin neydi Ertuğrul'un bir sözü vardı aman neyse.
o dediğin saniyeye baktım zenciler rihannamın arkasında trencilik oynuyor kötü bir sahne )
benim için sorun olmaz yayınlayabilirsin gerçekte yanyana gelemiyoruz @Çiğdem- le bari fotomontajla birbirimize kavuşalımhele bir yıldıza tam point verme @destere ile senin müstehcen resimlerinizi paylaşırım forumda
senin poldarkla dezmelda gibi resimleriniz v aro dediğin saniyeye baktım zenciler rihannamın arkasında trencilik oynuyor kötü bir sahne )
benim için sorun olmaz yayınlayabilirsin gerçekte yanyana gelemiyoruz @Çiğdem- le bari fotomontajla birbirimize kavuşalım
o zaten totalin dibi karadayı bile izlemiş biri oKötü dizi değil bence, @sokak sanati bile izledi.