MusicSurvivor All Star | 13.Hafta

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
katy+perry+hot+n+cold+12.png

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bu hafta size 80'ler Nostaljisi yaşatalım.🙄 Hepinizin çok beğeneceği bir şarkı. Özellikle @denizz19 ve @Bully çok beğenecek. :A Deniz ilk sezonda beğenmişti zaten. :A
Zaten İlk sezondan final puanı almıştım bu şarkı ile o yüzden şarkıma güveniyorum. :bhr::bhr:

2008 yılında şarkı çıkmış o yılın en hit şarkılarından birisi olmuştur. Yani Katy Perry'nin o yıllarda tanınmasının sağladı.:love1:

Lütfen dinleyin gerçekten çok iyi. :Z

:Z:ZKaty Perry - Hot N Cold:Z:Z

katy_perry___hot_and_cold_by_amy9977-d5mr3fc.png.jpeg

:love1::love1::love1:

@Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
şu an dinliyorum güzel bir şarkıya benziyor..ayrıca katy çok güzel ya:)

@destere 3.10 'u izle hala şarkıyla ilgili aynı şeylri düşünüyor musun.:Z

@destere 3.10 'u izle hala şarkıyla ilgili aynı şeylri düşünüyor musun.:Z
o dediğin saniyeye baktım zenciler rihannamın arkasında trencilik oynuyor kötü bir sahne :))

hele bir yıldıza tam point verme @destere ile senin müstehcen resimlerinizi paylaşırım forumda:A
benim için sorun olmaz yayınlayabilirsin:) gerçekte yanyana gelemiyoruz @Çiğdem- le bari fotomontajla birbirimize kavuşalım :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan