ilk anda izlediğimde sandımki bizim tarlabaşında ergen bir zenci kızı koymuşlar çakma rihanna diye ) hala da rihanna ve rumbumlayan portakal kızın aynı kişi olma ihtimali çok zayıf bence
Kadın orada bir Nirvana yaşıyor sen ne diyorsun.ss
ilk anda izlediğimde sandımki bizim tarlabaşında ergen bir zenci kızı koymuşlar çakma rihanna diye ) hala da rihanna ve rumbumlayan portakal kızın aynı kişi olma ihtimali çok zayıf bence
Ayy sende hep kötü diyon yüksek puan veriyorsunizledim kötü
neyse katy i bekliyorum artık tek umudumuz katy onunda @Harunnn60 içine ederse bu haftayı yaşanmamış sayacağım : sen kendini avut belki diğer arkadaşlar üç beş puan verirde haftayı atlatırsınKadın orada bir Nirvana yaşıyor sen ne diyorsun.ss
bu sefer harbiden kötü yaniAyy sende hep kötü diyon yüksek puan veriyorsun
Sağlık olsun o zaman ben gidiyom kadife kafa nereye ben orayaneyse katy i bekliyorum artık tek umudumuz katy onunda @Harunnn60 içine ederse bu haftayı yaşanmamış sayacağım : sen kendini avut belki diğer arkadaşlar üç beş puan verirde haftayı atlatırsın
bu sefer harbiden kötü yani
kadifeyide yanında götür ) kadifedeki ses daha güzeldi bu haftaki sıla sıvamış resmen )))Sağlık olsun o zaman ben gidiyom kadife kafa nereye ben oraya
Benim ki süper destere. Var ya hem görüntü olarak hitap ediyor sana hemde ses olarak. Yani 2.si bir arada.neyse katy i bekliyorum artık tek umudumuz katy onunda @Harunnn60 içine ederse bu haftayı yaşanmamış sayacağım : sen kendini avut belki diğer arkadaşlar üç beş puan verirde haftayı atlatırsın
bu sefer harbiden kötü yani
en son sıvamış dediğin yabancı şarkısına da yüksek vermiştin neyse son güne kadar umudumuz var #umudunukaybetmekadifeyide yanında götür ) kadifedeki ses daha güzeldi bu haftaki sıla sıvamış resmen )))
sen görüntüden haber ver ses bendede var hele banyoda bazen çığırıyorum öff öff değme sanatçılar yanımda pısırık kalır ) ama görüntüm kurtarmıyorBenim ki süper destere. Var ya hem görüntü olarak hitap ediyor sana hemde ses olarak. Yani 2.si bir arada.
Hahah. Görüntü iyi hiç merak etme. Bu hafta tam puanın bana geliyor.sen görüntüden haber ver ses bendede var hele banyoda bazen çığırıyorum öff öff değme sanatçılar yanımda pısırık kalır ) ama görüntüm kurtarmıyor
EvetBen elendikten sonra düzenli oy kullanmaya başlamışsın. ))))))) @Amoureux Varlığım seni bu kadar mı rahatsız ediyordu. 🙁((((((((((
gaga @Harunnn60 un favorisi karga suratlı kadın bir sabun göndermiş haruna harun bir aydır sabunu yastığının altında saklıyor artık nasıl fantaziler yaşıyorsa )@destere diğer sezon gaga yı seç sen
Vücut Losyonunu da kullanmadım daha.gaga @Harunnn60 un favorisi karga suratlı kadın bir sabun göndermiş haruna harun bir aydır sabunu yastığının altında saklıyor artık nasıl fantaziler yaşıyorsa )
Hahah. Görüntü iyi hiç merak etme. Bu hafta tam puanın bana geliyor.
@sokak sanati kazması şu rihannayı eletecek ya ben hala rihoşun şakirayla o birlikte söyledikleri klibi bekliyorum onu göremeden kadını kaybedeceğiz? gitmiş @OzaN ın sevdiği şarkıyı seçmiş içine etmiş resmen valla sinir oldum jürilikten soğuttu bizi )Vücut Losyonunu da kullanmadım daha.
bayağı özenerek dinledim zaten erkek sanatççılarda izlemek mümkün değil mecburen dinliyoruz yalın bildiğimiz gibi klibe bir daha göz atmam lazım ordan bişey çıkmazsa yapacak bişey yok@destere Yalın'ı nasıl buldun
Korkak yazmayı unutmuşum yatamazdım yoksaŞarkımı değiştirme kararı aldım. Dont Stop the Music bu haftada zirveyi oynayamaz. @GunesinOglu @*YıldırıM* 'ın en sevdiği şarkısı ile geliyorum.