MusicSurvivor All Star | 13.Hafta

ilk anda izlediğimde sandımki bizim tarlabaşında ergen bir zenci kızı koymuşlar çakma rihanna diye :)) hala da rihanna ve rumbumlayan portakal kızın aynı kişi olma ihtimali çok zayıf bence :)

Kadın orada bir Nirvana yaşıyor sen ne diyorsun.ss

neyse katy i bekliyorum artık tek umudumuz katy onunda @Harunnn60 içine ederse bu haftayı yaşanmamış sayacağım ::) sen kendini avut belki diğer arkadaşlar üç beş puan verirde haftayı atlatırsın :)

bu sefer harbiden kötü yani :)
Benim ki süper destere. :D Var ya hem görüntü olarak hitap ediyor sana hemde ses olarak. :D Yani 2.si bir arada.

Benim ki süper destere. :D Var ya hem görüntü olarak hitap ediyor sana hemde ses olarak. :D Yani 2.si bir arada.
sen görüntüden haber ver :) ses bendede var hele banyoda bazen çığırıyorum öff öff değme sanatçılar yanımda pısırık kalır :)) ama görüntüm kurtarmıyor :)

Vücut Losyonunu da kullanmadım daha. :D
@sokak sanati kazması şu rihannayı eletecek ya ben hala rihoşun şakirayla o birlikte söyledikleri klibi bekliyorum onu göremeden kadını kaybedeceğiz? gitmiş @OzaN ın sevdiği şarkıyı seçmiş içine etmiş resmen valla sinir oldum jürilikten soğuttu bizi :))

@destere Yalın'ı nasıl buldun :D
bayağı özenerek dinledim zaten erkek sanatççılarda izlemek mümkün değil mecburen dinliyoruz:) yalın bildiğimiz gibi klibe bir daha göz atmam lazım ordan bişey çıkmazsa yapacak bişey yok :)