MusicSurvivor All Star | 13.Hafta

Ben elendikten sonra düzenli oy kullanmaya başlamışsın. :)))))))) @Amoureux Varlığım seni bu kadar mı rahatsız ediyordu. :A 🙁((((((((((

13. HAFTA

Rihanna-ManDowngn_2.png

Şimdi yaptığım biraz gösterip vermemek gibi olacak:F ama bu hafta baya zorlu geldi diğer yarışmacılar ve bende değişime gittim. Don't Stop the Music 1. olmazsa üzülürüm çünkü.:D

Onun yerine tercihim ise ilk sezon finalde kullandığım Man Down oluyor. Şarkı tam bir huzur merkezidir. Çünkü dinleyeni rahatlatır VE
inanılmaz zor bir kayıttır. O kadar ki kelimeler özeldir ve peş peşe söylenip ritim tutulması çoğu kişiye göre mucizenin tam anlamıyla kayıt bulmuş halidir.:X Ciddiyim. Hani sesim güzel deyip gırtlağımı göstereyim diyen olursa bunu denesin.

İşte o eşsiz şarkı.:bhr: Sadece kaliteyi anlayanlar sever öylede bir belirleyiciliği vardır.😎

Özellikle 4.40'da ki Ohhh Why? Ohh Why? dediği kısmı çıkartabilen bir canlı yok yani.:F

@-potterhead- @denizz19 @Yiğitt @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Bully @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @mrt-06 @Titanium @cookies @turkuazz @Castei @tolgab @cevaa @destere @yatutarsa @vadikızı @BesaleT @primavera @hayret bi şey @OzaN @Çiğdem- @Aserat @sürgünüm @olizvel @dosimosi @*YıldırıM* @Billy Kane @Ahmad @Almila @dizikolik @pompy @AlemTo @xdragxx @Jonsnow @Tolstoyevski @soo @apoyta @GunesinOglu @Reytinger @ABAY_06 @eskici @DarkLeqenD @batuhankaralar @EnveR

Rihanna-Man-Down.jpg

@Amoureux
Verse 1:
I didn't mean to end his life
I know it wasn't right
I can't even sleep at night
Can't get it off my mind

I need to get out of sight
Fore I end up behind bars

Pre Hook:
What started out as a simple altercation
Turned into a real sticky situation

Me just thinking on the time that I'm facing
Makes me wanna cry

Hook:
Cause I didn't mean to hurt him
Coulda been somebody's son

And I took his heart when
I pulled out that gun

Rum bum bum bum, Rum bum bum bum, Rum bum bum bum
Man Down!
(x2)

Oh mama mama mama
I just shot a man down

In central station
In front of a big ol' crowd

Oh, Why? Oh, Why?
Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station

Little 22
I Call her Peggy Sue
When she fits right down in my shoes

Whatchu expect me to do?
If you're playing me for a fool
I will lose my cool

And reach for my fire arm

I didn't mean to lay him down
But its too late to turn back now

Don't know what I was thinking
Now hes no longer living
So I'm bout to leave town, aye uh

Cause I didn't mean to hurt him
Coulda been somebody's son

And I took his heart when
I pulled out that gun

Man Down!

(x2)
Oh mama, mama, mama
I just shot a man down
In central station
In front of a big ol' crowd
Oh, Why? Oh, Why?
Oh mama, mama, mama
I just shot a man down (Criminal)
In central station

Said, "I'd never thought I'd do it
Never thought I'd do it
Never thought I'd do it!"
Oh gosh, What ever happened to me
Ever happened to me, ever happened to me?
Why did I pull the trigger

Pull the trigger, pull the trigger? BOOM!
& end a nigga, end a nigga life so soon?

When mi pull the trigger, pull the trigger, pull it pon' you
Somebody tell me what I'm gonna, what I'm gonna do? Ehh

Me say one man down (& wah me say)
Then me went down town

Cause now I'mma criminal, criminal, criminal
Oh lorda mercy, now I am a criminal
Man Down

Tell the judge please gimme minimal
Run out a town none a dem can see me now

Oh mama, mama, mama
I just shot a man down
In central station
In front of a big ol crowd
Oh, Why? Oh, Why?
Oh mama, mama, mama
I just shot a man down
In central station

@sokak sanati sonunda izledim rumbumbum rumbumbum rumbumbum .. hayalkırıklığı resmen :)

Bu haftaki şarkım Gibi Gibi, yorumları bekliyorum hepinizden :)

barış mançonun tüm parçaları iyi tek şansızlığı ortalama iyi olduğu halde çok çok iyi şarkısının olmaması

Mustafa sandal Göksel Sezen aksu benim açımdan çok büyük sürprizdi elenmeleri ama bu Yarışmayıda heyecanlı yapan budur beklenmedik durumlarda elenmek.bu arada şunu söylemek istiyorum bütün yarışmacıların yarıştıkları adaylar kendi çapında iyi şarkıcılar ama şunu unutmamak lazım sonuçta oylama listesi yapılırken ister istemez birileri üst sıralarda birileri alt sıralarda oluyor..işin detayı bence şu: yarışmada o haftaki şarkılar ile başarıyı sağlayabilmek.birde hangi haftada hangi şarkıyı seçince daha doğru olur onu belirleyebilmek

şebnem ferah için bir yorum yapmıştın bir ara gözüme çarptı şimdi bulamıyorum :)

elenmesine en çok üzüldüğüm şarkıcı olmuştu ... şu anda türkiyede sıla ile birlikte başa güreşen kaliteli sanatçılardan biridir :)

Son düzenleme:
@sokak sanati sonunda izledim rumbumbum rumbumbum rumbumbum .. hayalkırıklığı resmen :)

barış mançonun tüm parçaları iyi tek şansızlığı ortalama iyi olduğu halde çok çok iyi şarkısının olmaması

şebnem ferah için bir yorum yapmıştın bir ara gözüme çarptı şimdi bulamıyorum :)

elenmesine en çok üzüldüğüm şarkıcı olmuştu ... şu anda türkiyede sıla ile birlikte başa güreşen kaliteli sanatçılardan biridir :)

Uff nasıl biliyorsan öyle yap.:A Kötü diyerek kaliteni ortaya koydun.:):)

@Tolstoyevski bu şarkıdan anlar anca.:Z

SON HAFTALARDA ÇOK FAZLA KURAL DEĞİŞİKLİĞİ YAPARSAM ŞAŞMAYIN :F

Valla elenirsem böyle bir şaheser ile elemeyim :F Sıfır bssarsaniz basın umrumda olmaz.:A
ilk anda izlediğimde sandımki bizim tarlabaşında ergen bir zenci kızı koymuşlar çakma rihanna diye :)) hala da rihanna ve rumbumlayan portakal kızın aynı kişi olma ihtimali çok zayıf bence :)