Tatlı Küçük Üyeler - 5.Bölüm

Ay hep dedikodu hep dedikodu. Bu bölüm hiç olay yoktu, beğenmedim. :ppp:Olay olmadığı gibi bende yoktum.😛 Bari beni flashbakclerle yaşatın senaristcikler.:pala: @Billy Kane @ozgur2113

Komedi yoktu bölümde daha çok drama vardı.Güzel olmuş beğendim yinede. :D @Billy Kane @ozgur2113

@vadikızı seni endişeli hallerin çok iyi ya.:FEn çok senin konuşmaların dikkatimi çekiyor. :F

@Çiğdem- atar yapmışsın kızlara. :D Bu arada senin ki yoktu bu bölümde. :A @Reytinger

@xemrexxx Çok ciddi yahu şunu az neşeli yapın okurken bu emre olamaz diyorum. :F @destere 'ye hak verdim. :A

Ozan ile benim konuşmamda giden kimdi? @darksaal mıydı? Ona mı gönderme yaptınız? Ben ona benzettim valla.

Ozan (Gülümser tavırla):
Kendi istedi. Doğrusu uzun bi süre beraber iş yaptık ama ben bile kendisini yeterince tanımıyorum.
Harun: Nasıl yani?
Ozan: Tuhaf biriydi.
Harun: Şimdi daha da merak ettim. Görüşüyor musunuz peki?
Ozan: Yok, hayır. Kendisine ulaşmayı denedim ama telefonunu değiştirmiş. Buralardan da taşınmış. Yani anlayacağın hiç bir iz yok kendisinden...

Komedi yoktu bölümde daha çok drama vardı.Güzel olmuş beğendim yinede. :D @Billy Kane @ozgur2113

@vadikızı seni endişeli hallerin çok iyi ya.:FEn çok senin konuşmaların dikkatimi çekiyor. :F

@Çiğdem- atar yapmışsın kızlara. :D Bu arada senin ki yoktu bu bölümde. :A @Reytinger

@xemrexxx Çok ciddi yahu şunu az neşeli yapın okurken bu emre olamaz diyorum. :F @destere 'ye hak verdim. :A

Ozan ile benim konuşmamda giden kimdi? @darksaal mıydı? Ona mı gönderme yaptınız? Ben ona benzettim valla.

Ozan (Gülümser tavırla):
Kendi istedi. Doğrusu uzun bi süre beraber iş yaptık ama ben bile kendisini yeterince tanımıyorum.
Ozan: Yok, hayır. Kendisine ulaşmayı denedim ama telefonunu değiştirmiş. Buralardan da taşınmış. Yani anlayacağın hiç bir iz yok kendisinden...

yalnız ben o sözü @Aserat ın senaryosu için söylemiştim buna herhangi bir yorum yapmamışım daha doğrusu şimdi sen etiketleyince böyle bir konu olduğunu gördüm :)

Ozan (Gülümser tavırla):
ayy olan benim parama oldu beee zıkkım yesin inş :A:A:A

ayy birde dream diyorki sonda kör olmamda sizin parmağınız vardı
siz görürsünüz diyor ayoll zaten yaptırmaıdğı şey kalmadı bize daha neyi görücez hakta etmiş zaten kör cadoloz :F:F:F @destere @xemrexxx