Ay hep dedikodu hep dedikodu. Bu bölüm hiç olay yoktu, beğenmedim.
Olay olmadığı gibi bende yoktum.😛 Bari beni flashbakclerle yaşatın senaristcikler.
@Billy Kane @ozgur2113
7 yi bekle sen.Ay hep dedikodu hep dedikodu. Bu bölüm hiç olay yoktu, beğenmedim.Olay olmadığı gibi bende yoktum.😛 Bari beni flashbakclerle yaşatın senaristcikler.
@Billy Kane @ozgur2113
Komedi yoktu bölümde daha çok drama vardı.Güzel olmuş beğendim yinede.@Billy Kane @ozgur2113
@vadikızı seni endişeli hallerin çok iyi ya.En çok senin konuşmaların dikkatimi çekiyor.
@Çiğdem- atar yapmışsın kızlara.Bu arada senin ki yoktu bu bölümde.
@Reytinger
@xemrexxx Çok ciddi yahu şunu az neşeli yapın okurken bu emre olamaz diyorum.@destere 'ye hak verdim.
Ozan ile benim konuşmamda giden kimdi? @darksaal mıydı? Ona mı gönderme yaptınız? Ben ona benzettim valla.
Ozan (Gülümser tavırla): Kendi istedi. Doğrusu uzun bi süre beraber iş yaptık ama ben bile kendisini yeterince tanımıyorum.
Harun: Nasıl yani?
Ozan: Tuhaf biriydi.
Harun: Şimdi daha da merak ettim. Görüşüyor musunuz peki?
Ozan: Yok, hayır. Kendisine ulaşmayı denedim ama telefonunu değiştirmiş. Buralardan da taşınmış. Yani anlayacağın hiç bir iz yok kendisinden...
Çok dizi olunca karıştırmışım.yalnız ben o sözü @Aserat ın senaryosu için söylemiştim buna herhangi bir yorum yapmamışım daha doğrusu şimdi sen etiketleyince böyle bir konu olduğunu gördüm![]()
ayy olan benim parama oldu beee zıkkım yesin inşKomedi yoktu bölümde daha çok drama vardı.Güzel olmuş beğendim yinede.@Billy Kane @ozgur2113
@vadikızı seni endişeli hallerin çok iyi ya.En çok senin konuşmaların dikkatimi çekiyor.
@Çiğdem- atar yapmışsın kızlara.Bu arada senin ki yoktu bu bölümde.
@Reytinger
@xemrexxx Çok ciddi yahu şunu az neşeli yapın okurken bu emre olamaz diyorum.@destere 'ye hak verdim.
Ozan ile benim konuşmamda giden kimdi? @darksaal mıydı? Ona mı gönderme yaptınız? Ben ona benzettim valla.
Ozan (Gülümser tavırla): Kendi istedi. Doğrusu uzun bi süre beraber iş yaptık ama ben bile kendisini yeterince tanımıyorum.
Harun: Nasıl yani?
Ozan: Tuhaf biriydi.
Harun: Şimdi daha da merak ettim. Görüşüyor musunuz peki?
Ozan: Yok, hayır. Kendisine ulaşmayı denedim ama telefonunu değiştirmiş. Buralardan da taşınmış. Yani anlayacağın hiç bir iz yok kendisinden...
bak 6. bölümde de ezilceksin ama 7 de efsane olucan.İşim beklemek.![]()
Sonu sefaysa cefa çekeceğiz biraz.bak 6. bölümde de ezilceksin ama 7 de efsane olucan.![]()