Maskeli Fedai
Favori Üye
Oy kullan
Oy kullan
""Hayatı olduğu gibi karşılamazsan@-potterhead- teşekkürler
@sokak sanati Grammy falan bahane aslolan Sıla şahane
@Ahmad hangi sözler merak ettim
Sizi protesto ediyorum.Deme. Niye.ss
Adam kaç yıldır takipte. Yok kaybedersin direk söylim.
Benide degerlendir Megastari batirdim@ozgur2113 @denizz19 tebrikler canlarım. @Yiğitt keşke aynı puanda olsaydık da ikimiz de final puanı alsaydık.
@tolgab geçmiş olsun. All-Star'da daha iyi ilerledin bir sürü önemli ismi eledin forumdaki Demet antiliğine rağmen başarılı oldun bence. Jüri olarak devam edersin umarım.
Sizi protesto ediyorum.
Kardeşi yok muymuş Titanium'a onu kakalarız.
Yiğ nedir ya .ss@xemrexxx puanların :
Cen - 8
Çiğ - 9
Alm - 10
Vadi - 9
tol - 8
fel - 7
dra - 5
so - 1
adı - 7
deniz - 5
bully - 3
cast - 2
eski - 2
reyt - 2
mask - 2
ahm - 1
biliy - 3
turku - 3
abay - 1
dark - 2
potter - 6
ozan - 6
tzir - 9
efe - 1
sgat - 10
harn - 4
pompy - 8
deste - 9
ozgur - 2
hayret - 8
yiğ - 8
tita - 2
amo - 2
cook - 3
Senin neyini değerlendireyim be bu sonuçları Tarkan görse sana dava açar adamın prestijini yerle bir ettin forumda. ssBenide degerlendir Megastari batirdim
ayol bnm oyum nerede ben kendime tam point verdim.ss@xemrexxx puanların :
Cen - 8
Çiğ - 9
Alm - 10
Vadi - 9
tol - 8
fel - 7
dra - 5
so - 1
adı - 7
deniz - 5
bully - 3
cast - 2
eski - 2
reyt - 2
mask - 2
ahm - 1
biliy - 3
turku - 3
abay - 1
dark - 2
potter - 6
ozan - 6
tzir - 9
efe - 1
sgat - 10
harn - 4
pompy - 8
deste - 9
ozgur - 2
hayret - 8
yiğ - 8
tita - 2
amo - 2
cook - 3
Yuh be kardeşim politik olunur da bu kadarı pes))) insan cakirtanadan yapar be))
Bana sorsanız tarlanın en iyi şarkısı hangisi deseniz unutmamalı bir kış güneşi iki derim. Kış güneşi ile Tarkani eleyerek yarışmanın ne kadar sahte olduğunu kanaitladiniz))))
Tarkan elendi sezen elendi Ahmet kaya ve sıla dışındakiler figüran olduğu yarışma)))
Ne zaman kurtulacaz şu Yıldız'dan hep dört ayak üzerine düşüyor. ssayol bnm oyum nerede ben kendime tam point verdim.ss
Teşekkürler @Almila harikasın
ayol son 3-4 haftaa baktım yarışmanın konularındaki mesajların %20 si bana ait ben elenirsem reytingi dip yapar @GunesinOglu nunNe zaman kurtulacaz şu Yıldız'dan hep dört ayak üzerine düşüyor. ss
Rica vede teşekkür ederim @denizz19
Rica ederim umarım haftayada böyle güzel bir şarkı seçersin
Hahahah teşekkür ederim @sokak sanati
dur bir de yıldızla gelsin kış güneşi17 Hafta 1.olarak rekor kıran Kış Güneşi elenmemeye oynuyorsa diyecek birşey yok
Yakında eleyeceksiniz işte kış güneşi son sıralarda olur ya bu nasıl müzik zevki)))))Tarkan elenmedi yalnız ?