Farklı zevkler var forumda. Senin dinlediğin ile belirlenmiyor forumun zevki. Bana göre lafını eklemen gerek cümlelerine.)))
Yalın'la kazanma umudum var.Yakında eleyeceksiniz işte kış güneşi son sıralarda olur ya bu nasıl müzik zevki)))))
Sıla ve Ahmet kaya dışındakiler hala kazanma umudunuz var mi))))))
Yuh be kardeşim politik olunur da bu kadarı pes))) insan cakirtanadan yapar be))
Bana sorsanız tarlanın en iyi şarkısı hangisi deseniz unutmamalı bir kış güneşi iki derim. Kış güneşi ile Tarkani eleyerek yarışmanın ne kadar sahte olduğunu kanaitladiniz))))
Tarkan elendi sezen elendi Ahmet kaya ve sıla dışındakiler figüran olduğu yarışma)))
Bu yarışmaya da siyaseti alet ettin ya bravo beyazsoy.Şaka misin farklı zevkler değil farklı siyasi görüşler var)))
Kış güneşi bak bakalım kaç hafta liste 1 kaldı.
Puanları manipüle eden guruba birlesmezseniz şansıniz yok. Kafadan 5 kişiyi oy vermesini yasakladım yoksa müzik zevki değil siyasi görüş kazanacak.
sahtemi ne dediğinin farkındamısın sen ne sahtesi
benim paşam @GunesinOglu laf ettirmem bak zevkler ve renkler tartışılmaz![]()
Bu yarışmaya da siyaseti alet ettin ya bravo beyazsoy.![]()
Sen ne olarak Rihanna'ya figüran diyebiliyorsun. buradaki herkesi 10 ile çarpacak kapasite var. Sen ilk önce ağzından çıkan ile kulağının duyduğunun bir olduğunu fark et bence.
Ayrıca ben kimseye öyle ğpuan vermiyorum. Senden başkada bu konuda siyaset konuşan yok. Sanırım bu cümlem açıkça saçmaladığını gösteriyor. Bak 'siyaset' kelimesini geçiren yok.😉
Allah tan beyazsoyu engelledim kafam rahatKimlermiş söyler misin merak ettim![]()
Yalın'la Ahmet Kaya'nın yerini karıştırmışım pardon.Aa beni tebrik etmemiş 😱![]()
Gerekirse kan çıkar o derece kafaya koydum.Yok artık. Armut piş ağzıma düşmü oluyor bu şimdi.
Kızı 14 yaşından beri takip ediyordur rahat.
Bence hiç girişme.
Sensiz buralar çok soğuk bil bu arada.![]()
Sana da teşekkürler.4 puan verenlere ne diyorsungerçi san bana 2 verdin galiba.ss
Ahmet Kaya'yı 3.sırada görmüşüm meğer Yalın varmış.
senin iddialı şarkın kaldı mı ona göre strateji yapıcamSana da teşekkürler.Ay haftaya yüksek veririm susarsın.
![]()
Anladım ben anlayacağımı.Yalın'la Ahmet Kaya'nın yerini karıştırmışım pardon.![]()
Kaldı tabi.senin iddialı şarkın kaldı mı ona göre strateji yapıcam![]()