MusicSurvivor All Star | 12.Hafta Sonuçları

bu arada bizim forum ağır depresyonda galiba hep slowlar yüksek alıyor katy ve rihanna çok daha kötü parçalarla daha iyi sonuçlar almıştı bu hafta hareketli şarkılarla ortalama gitmişler :F

Yakında eleyeceksiniz işte kış güneşi son sıralarda olur ya bu nasıl müzik zevki)))))

Sıla ve Ahmet kaya dışındakiler hala kazanma umudunuz var mi))))))
Yalın'la kazanma umudum var. :D Ahmet Kaya'da şarkı kalmadı yalnız son haftalarda tüm iddialı şarkılarını kullandığı için iyi sonuçlar alıyor. :)

Yuh be kardeşim politik olunur da bu kadarı pes))) insan cakirtanadan yapar be))

Bana sorsanız tarlanın en iyi şarkısı hangisi deseniz unutmamalı bir kış güneşi iki derim. Kış güneşi ile Tarkani eleyerek yarışmanın ne kadar sahte olduğunu kanaitladiniz))))

Tarkan elendi sezen elendi Ahmet kaya ve sıla dışındakiler figüran olduğu yarışma)))

sahtemi ne dediğinin farkındamısın sen ne sahtesi:D
benim paşam @GunesinOglu laf ettirmem bak zevkler ve renkler tartışılmaz:D

bu arada 1.05 den sonraki dans @GunesinOglu na gelsin :A all stara almamak için @Çiğdem- le 20 sayfa kavga ettiği yıldız son 10 da:A @Harunnn60 @denizz19 @mrt-06 @destere @sokak sanati @sürgünüm

sahtemi ne dediğinin farkındamısın sen ne sahtesi:D
benim paşam @GunesinOglu laf ettirmem bak zevkler ve renkler tartışılmaz:D

Bu yarışmaya da siyaseti alet ettin ya bravo beyazsoy. :D

Sen ne olarak Rihanna'ya figüran diyebiliyorsun. buradaki herkesi 10 ile çarpacak kapasite var. Sen ilk önce ağzından çıkan ile kulağının duyduğunun bir olduğunu fark et bence.

Ayrıca ben kimseye öyle ğpuan vermiyorum. Senden başkada bu konuda siyaset konuşan yok. Sanırım bu cümlem açıkça saçmaladığını gösteriyor. Bak 'siyaset' kelimesini geçiren yok.😉

Kimlermiş söyler misin merak ettim :)
Allah tan beyazsoyu engelledim kafam rahat :A

Nihayet hak ettiğimiz yere geldik. :Z :A

Başta tam puan veren, daha sonra yüksek puan veren herkese çok teşekkürler. :D Ay bu şarkıya bile 1 puan basanlar var onlara da pes diyorum.ss

Sizleri de tebrik ederim canlarım. :bhr: @denizz19 @Yiğitt :Z

Bu haftanın 1.si Özgür ve Özgür her konuda siyaset yapan açık açık parti propakandası yapan biri zaten. Hımmm evet herkes kulağı ile değil düşüncesiyle puanlıyor.:))))

:F Yok artık. Armut piş ağzıma düşmü oluyor bu şimdi.:F Kızı 14 yaşından beri takip ediyordur rahat.:F Bence hiç girişme.

Sensiz buralar çok soğuk bil bu arada.:(
Gerekirse kan çıkar o derece kafaya koydum. :F Müthiş bir güzellik, beni benden aldı, daha önce neden dikkatimi çekmemiş ki sarı papatyam. :love1:

Canım gardaşım benim. :bhr: