bahri baba hangisi diğer ikisi tamamda bahri babayı tanıyamadımzaten bu seneki favorilerim erkeklerde bahri baba kadınlarda meryem çakırbeyli ortadan da koriş
bahri baba hangisi diğer ikisi tamamda bahri babayı tanıyamadımzaten bu seneki favorilerim erkeklerde bahri baba kadınlarda meryem çakırbeyli ortadan da koriş
bahri baba hangisi diğer ikisi tamamda bahri babayı tanıyamadım
evet senin baban olur kendisi totoş selimciğim)bu fatmagülde senin selim totoşunun babası değilmi ?
evet senin baban olur kendisi totoş selimciğim)
ayoll şu adamı saçma sapan dizilerden hatırlamayın vadiden iskender büyük olarak hatırlayınbu fatmagülde senin selim totoşunun babası değilmi ?
ayoll şu adamı saçma sapan dizilerden hatırlamayın vadiden iskender büyük olarak hatırlayın
o artık bahri baba alış artık ay neyse en son dizi totoşları konusuna baksanıza pisler.ssbu fatmagülde senin selim totoşunun babası değilmi ?
fatmagül gibi bir kalite varken vadiyi niye hatırlayalımkiayoll şu adamı saçma sapan dizilerden hatırlamayın vadiden iskender büyük olarak hatırlayın
hayır reşat yaşarhan )o artık bahri baba alış artık ay neyse en son dizi totoşları konusuna baksanıza pisler.ss
yok la senin gibi yeşermemişfatmagül gibi bir kalite varken vadiyi niye hatırlayalımki
hayır reşat yaşarhan )
kırgın çiçeklerdeki nerimanda fatmagülde oynuyormuş ben onu benim için üzülme dizisinden tanıyordumda fatmagüle kadar uzanmamıştımyok la senin gibi yeşermemiş
aaaaaa benim 40 yaş dönemimi neden böyle tuhaf kadınlara benzetiyorsunuzbu mübeccel @Çiğdem- in 15 yıl sonraki hali kesinlikle ekşi sözlükten bir yorum :
en kısa zamanda hızır'ın veliahtı olarak bombacı servet'in karısı mübeccel'in masaya oturması gereken dizi. çok ciddiyim. bu karıyı koy o masaya, çenesiyle ne ünal bırakır, ne de özer... gıybet, fitne, fesat ne ararsan var arkadaş. ben böyle karakter görmedim...
@destere @sürgünüm @Harunnn60 @vadikızı
meryem çakırbeyli mi olacaktın o pasaklı halinleaaaaaa benim 40 yaş dönemimi neden böyle tuhaf kadınlara benzetiyorsunuz
ondan daha iyi karadeniz kadını olduğum kesin benim kocam metres tutucakta alnının çatından vurur gömerim ormana bir karadeniz kadınına bu yakışırmeryem çakırbeyli mi olacaktın o pasaklı halinle
AY SEN parayı-gücü bulcan da kocanı vurucan ayrıca meryemin çocukları lise 2-3 sen 50 yaşına gelsen çocukların o yaşta olmaz evde kaldınondan daha iyi karadeniz kadını olduğum kesin benim kocam metres tutucakta alnının çatından vurur gömerim ormana bir karadeniz kadınına bu yakışır