Polat Şaşmaz
Favori Üye
aaa ben anlatayım hemen neler oluyor fragmanda nazlı vuruluyorBu hafta ki bölüm sağlamdı, fragmana denk gelmeden kapatabildim
Çiğdem fazla kaşınma istersen Rahat bırakmam yoksaaaa ben anlatayım hemen neler oluyor fragmanda nazlı vuruluyor
Çiğdem fazla kaşınma istersen Rahat bırakmam yoksa
İlla izleteceksiniz herhalde fragmanıgerçekten vuruluyor
İlla izleteceksiniz herhalde fragmanı
kimin vurduğunu söylemedim ama heyecanla bekle işte bölümü ayol süpriz olsunİlla izleteceksiniz herhalde fragmanı
dizi sarmıyor beni kısır bi döndü masa masa masa başka bi cacık yok
hee bi de karı kavgaları var
abdülhey de pasif rolde zaten izlemem bundan sonra
Ilyasta ayaga kalkmis Hizir Ilyas Alparslan 3lusu masadakileri goturuyorÇiğdem fazla kaşınma istersen Rahat bırakmam yoksa
Ben film izlemeye başlayacağım biraz sonra, bu arada söyleyeyim bundan sonra hangi konuda görürsem seni rahat bırakmam uğraşacağım seninlekimin vurduğunu söylemedim ama heyecanla bekle işte bölümü ayol süpriz olsun
sırf abdülhey ve eski vadi efsaneleri hatrına izliyorum arada bugünde 10.30 a kadar izledim dizi sarmıyor çok kadın ağırlıklı erkek sahneleri de hep aynı konular etrafında ilerliyorvadi konusunda bana karı dizisi dediğin diziyi izliyorsun bakıyorum da?
İzledikten sonra söylemenin pek bi anlamı yok da neyseIlyasta ayaga kalkmis Hizir Ilyas Alparslan 3lusu masadakileri goturuyor
@Çiğdem- hep sana kapak yapıyorlar burada ilyas paralğı gitsin demişler @vadikızı @sürgünüm @destere
Ali Has @AliHas15 2 sa.2 saat önce
Ben erkeğin diyenleri çıkarın dizden #MeryemÇakırbeyli tek başına yeter #Alpaslan
10 beğenme
zaten bu seneki favorilerim erkeklerde bahri baba kadınlarda meryem çakırbeyli ortadan da korişhey gidi günler iffet aklıma geldi bunun kafasını taksi camına sıkıştırmışlardı gerisini ne sen sor ne ben söylüyüm gerçekten erkek gibi kadın )