FOX Gotham 2. Sezon Yorumları

2x7

Olacakları tahmin ediyordum ama yine de şaşırdım izlerken. Kesinlikle ilk sezondan daha iyi devam ediyor dizi. :)

Penguen'in annesinin öldüğü sahne de utanmasam ağlayacaktım. Anne-oğulun birçok güzel sahnelerini izleyecektik yazık oldu. :(

Jim Gordon'ın tam da her şeyin ortaya çıktığı bölümde "bu işte bir pislik var" deyip aklı başına geldi sonunda. Benim tanıdığım Jim çoktan çözmeliydi Gotham üzerinde oynanan büyük oyunu. Hem geç oldu hem de güç oldu.

Penguen'in adamı Victor Zsasz'ın Butch'ların mekanını bastığında, Harvey'in gösterdiği tepki sesli güldürdü. Çakma Penguen'lerin gelişi de harikaydı. Ben bile yedim ilk başta, bizim Penguen vuruldu sandım. :)

Silver ve Cat, ayrıca Nygma'lı kısımlar da çok güzeldi ama hepsine değinecek zamanım yok. :)
9/10

2x7. Bölüm

yine harika bir bölümdü dizide hem tempo var hem heyecan, özellikle penguenli kısımlar muhteşemdi ,
sadece gözlüklü ed in sahnelerini sevmedim adam ölse dizi daha bir güzelleşecek :)

penguen in annesiyle olan sahnesi harikaydı orda @sürgünüm ünde bahsettiği gibi çok duygusal anlar yaşadık adam psikopat ama annesiyle ilişkileri muhteşem anne sevgisi bu kadar bağıra çağıra bir sahnede anlatılmamıştır harikaydı , butch un penguene ihaneti çok kötü oldu
tabithadan muhteşem bir kötü kadın karakteri çıktı onun sahneleride seviyorum
gordonda jeton geç düştü şimdi artık nasıl toparlayacak göreceğiz ,
galavan tilki gibi kurnaz özellikle silver adlı böcük kızı kullanarak bruce u parmağında oynatıyor kedi selinamın tüm uyarısı boşa gitti ergenik bruce silver ın oyuncağı olmaya devam ediyor :)
penguen in gordona söylediği bu adam sevdiğin birine zarar verecek lafında bahsettiği sanırım bruce du veya barbarada olabilir ama gordonun artık barbaraya değer verdiğinide sanmıyorum olsa olsa bruce olabilir ,
baskın sahneside harikaydı özellikle bir sürü aksayan penguen in gerçekleştirdiği baskın güzeldi
dörtgöz ed sahneleri sıkıcıydı anlatmaya bile gerek yok :)?

@sürgünüm ed hakkında anlattığın olumlu ifadeler dışında kalan yorumlarına aynen katılıyorum :)
@Çiğdem- bölümü izlemekte geç kalmışsın:)

@OzaN @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati diziyi izleyelim izletelim :)
@BesaleT bir ara izliyordu sanırım bu sezon ondada ses yok :)

ayoll bu ed joker' e dönüşmesin sakın ileride ben öyle düşünmeye başladım artık :F
gözlüklü ed den bir halt olmaz onun çıktığı sahnelerde resmen bunalıma giriyorum hele şu kendisiyle konuştuğu sahneler berbat :) ölse keşke :)

2x7. Bölüm

yine harika bir bölümdü dizide hem tempo var hem heyecan, özellikle penguenli kısımlar muhteşemdi ,
sadece gözlüklü ed in sahnelerini sevmedim adam ölse dizi daha bir güzelleşecek :)

penguen in annesiyle olan sahnesi harikaydı orda @sürgünüm ünde bahsettiği gibi çok duygusal anlar yaşadık adam psikopat ama annesiyle ilişkileri muhteşem anne sevgisi bu kadar bağıra çağıra bir sahnede anlatılmamıştır harikaydı , butch un penguene ihaneti çok kötü oldu
galavan tilki gibi kurnaz özellikle silver adlı böcük kızı kullanarak bruce u parmağında oynatıyor kedi selinamın tüm uyarısı boşa gitti ergenik bruce silver ın oyuncağı olmaya devam ediyor :)
penguen in gordona söylediği bu adam sevdiğin birine zarar verecek lafında bahsettiği sanırım bruce du veya barbarada olabilir ama gordonun artık barbaraya değer verdiğinide sanmıyorum olsa olsa bruce olabilir ,
baskın sahneside harikaydı özellikle bir sürü aksayan penguen in gerçekleştirdiği baskın güzeldi

@sürgünüm ed hakkında anlattığın olumlu ifadeler dışında kalan yorumlarına aynen katılıyorum :)

gözlüklü ed den bir halt olmaz onun çıktığı sahnelerde resmen bunalıma giriyorum hele şu kendisiyle konuştuğu sahneler berbat :) ölse keşke :)
izledim ben ama yorum yapmaya üşendim :F:F:F
ayy bu ed olayını çözdüm ben kim olduğunu öğrendim sen ölsün diye bekliyordun oyüzden hoşuna gitmicek sizede anlatayım @sürgünüm @destere :F
bu ed batmanın düşmanlarından birisiymiş takma adı
edward nygma bilmececi olarak biliniyormuş ed in konuştuğu kişi oyüzden bilmece türü şeyler söylüyormuş demekki ed e özel güçleri zor bilmeceler soruyormuş önemli bir karaktermiş yanı @destere ölmesini bekleme oyüzden daha yeni kimliğine geçiş yapmaya başladı kostumude şuymuş :F:F:F
latest

izledim ben ama yorum yapmaya üşendim :F:F:F
ayy bu ed olayını çözdüm ben kim olduğunu öğrendim sen ölsün diye bekliyordun oyüzden hoşuna gitmicek sizede anlatayım @sürgünüm @destere :F
bu ed batmanın düşmanlarından birisiymiş takma adı
edward nygma bilmececi olarak biliniyormuş ed in konuştuğu kişi oyüzden bilmece türü şeyler söylüyormuş demekki ed e özel güçleri zor bilmeceler soruyormuş önemli bir karaktermiş yanı @destere ölmesini bekleme oyüzden daha yeni kimliğine geçiş yapmaya başladı kostumude şuymuş :F:F:F
latest

iğrenç bir karakter bence bu karakteri diziden çıkarsalar bir eksiklik olmaz hiç renkli değil bir penguene bak bir de ed e bak ed sahnesi gelince uykum geliyor :)

hem sen niye yorumunu yapmıyorsun bekliyoruz yorumu :)

iğrenç bir karakter bence bu karakteri diziden çıkarsalar bir eksiklik olmaz hiç renkli değil bir penguene bak bir de ed e bak ed sahnesi gelince uykum geliyor :)

hem sen niye yorumunu yapmıyorsun bekliyoruz yorumu :)
üşendim bu hafta yorum yapmaya dizilere :F:F:F
ed dışında penguen annesine bende üzüldüm ama babasıda gelicekti acaba annesinin öldüğünü öğreniptemi gelicek penguenin :F:F:F

penguenin kılığındakı adamlarda oldukça komikti bencede :F:F:F

üşendim bu hafta yorum yapmaya dizilere :F:F:F
ed dışında penguen annesine bende üzüldüm ama babasıda gelicekti acaba annesinin öldüğünü öğreniptemi gelicek penguenin :F:F:F

penguenin kılığındakı adamlarda oldukça komikti bencede :F:F:F
penguen in kendisi çok komik zaten heleki o adamlarının hepsini kendisine benzetip baskın yapması harikaydı :) baba karakteri gelsin ama anne erken öldü çok değişik bir tipti :)

penguen in kendisi çok komik zaten heleki o adamlarının hepsini kendisine benzetip baskın yapması harikaydı :) baba karakteri gelsin ama anne erken öldü çok değişik bir tipti :)
ed e dahada ağırlık verilicek çünkü bilmececi karakterine yeni geçiş yapmaya basladı yeni düşmanımız olucak yakında senin penguenin yine geriye atılabilir hahaha :F:F:F

ed e dahada ağırlık verilicek çünkü bilmececi karakterine yeni geçiş yapmaya basladı yeni düşmanımız olucak yakında senin penguenin yine geriye atılabilir hahaha :F:F:F
geçen sezon aynı hatayı yaptılar penguen i geri plana atarlarsa önümüzdeki sezon reytingler cw dizilerine döner :)

2x7. Bölüm

İzliyorum da 2.sezona daha geçemedim. :)

2x7. Bölüm

Ed sahneleri ana hikayenin gölgesinde kaldı. Ayrıca, bir bölüm içerisinde 2-3 konuya işlemek sıkıcı olabiliyor. Bir de çakma Ed'i sen de benim gibi sevmemişsin anlaşılan. :)

2x8

Bölüm biraz sıkıcıydı ama sonu efsane. :)

Tam iyi oldu kurtulduk kevaşe Barbara'dan derken, onlarca kat binadan düşüp ölmediğini öğrendik. Gordon'un tırın çarpmasıyla arabadan sağ çıkması da saçmaydı. :)

Bruce az daha verecekti koca şirketi Theo'ya! Yalnız Theo çok çabuk yakalandı bence. Tabitha'da omuzundan vurulup kurtuldu, bunlar bir ara yeniden toplanıp kötülük yapmaya devam ederler. :)

Penguen finale kadar gözükmemişti ama çok güzel yerde bitti. Penguen ve Riddler bir araya geldiklerinde ne yapacaklar çok merak ediyorum. :)
8/10

8.bölüm @destere @sürgünüm
ayyyy şu barbarayı koca bölüm sonunda ölücek diye çektim vlla ölmedide boşu boşunamı katlandık biz buna tüm bölüm boyunca:ppp::ppp::ppp:

ed ve penguen iş birliği olabilir @destere çok hoşuna gitmeyebilir ama senin hahhaa
:F:F:F

2x8. bölüm

biraz inandırıcılığı gevşek bir bölümdü :) demekki gothamda penguen olmayınca olmuyormuş @sürgünüm @Çiğdem-

araba kazasında hepsinin kurtulması ilginçti birde tır çarptı
gordon un ipiten kurtulması çok klasik sahnelerden biriydi kolaya kaçmışlardı
geçen bölüm kötü dediğim dörtgöz ed li kısımlar yine biraz heyecan kattı
barbara nın kurtulmuş olmasıda ilginç aslında ?? onca kaza patırtı gürültü herkes sapasağlam
galavan çok etkili biri olarak çıkış yaptı yakayı ele verişi çok kolay oldu orasıda olmamıştı
son sahnede pengueni görmek bile beni mutlu etti :)

8.bölüm @destere @sürgünüm
ayyyy şu barbarayı koca bölüm sonunda ölücek diye çektim vlla ölmedide boşu boşunamı katlandık biz buna tüm bölüm boyunca:ppp::ppp::ppp:

ed ve penguen iş birliği olabilir @destere çok hoşuna gitmeyebilir ama senin hahhaa
penguen olsunda ed e razıyız :) penguensiz tamamen çile :)

2x9

Bir önceki bölüme göre daha güzeldi. :)

Gordon'u sünepe değil de vahşi kavga sahnelerinde izlemek gerçekten harikaydı. Özellikle asansör ve devamındaki gözlüklü adamla kavgaları çok hoşuma gitti. Flamingo'nun da tip olarak manyaklığını çok güzel yansıtmışlar. :)

Penguen ve Nygma sahnelerine de bayıldım. İkilinin ileriki bölümlerde de müthiş sahneleri olacağa benziyor. İkisi de manyak, deli deliyi çeker diye boşuna dememişler. :)

Bölüm sonunda babalar bornozla geldiler. :)
8.5/10

9.bölümde çok güzeldi reytinglerimizde düzeldi ayy bu sezon bambaşka ilerliyoruz gerçekten diziyi bırakanlar pişman olucaklar :F:F:F @sürgünüm @destere
@destere ed i seviceksin sende bu bölümde :A:A:A
yorumum
ed ve pengun çok iyi ikili olucalar ed bir işe yaradı vlla pengueni tekrar piskopat havaya soktu gordondan daha çok bu ikiliyi bekliyorum emrakla iş birliklerini

2x8. bölüm

biraz inandırıcılığı gevşek bir bölümdü :) demekki gothamda penguen olmayınca olmuyormuş @sürgünüm @Çiğdem-

araba kazasında hepsinin kurtulması ilginçti birde tır çarptı
gordon un ipiten kurtulması çok klasik sahnelerden biriydi kolaya kaçmışlardı
geçen bölüm kötü dediğim dörtgöz ed li kısımlar yine biraz heyecan kattı
barbara nın kurtulmuş olmasıda ilginç aslında ?? onca kaza patırtı gürültü herkes sapasağlam
galavan çok etkili biri olarak çıkış yaptı yakayı ele verişi çok kolay oldu orasıda olmamıştı
son sahnede pengueni görmek bile beni mutlu etti :)

penguen olsunda ed e razıyız :) penguensiz tamamen çile :)
ayoll 10.bölüme geldik senin 9.bölüm yorumunda yok @destere :F
10.bölüm @sürgünüm @destere
çok güzel bir bölümdü sonu harikaydı buluce bu bölüm büyük bir adam gibi davrandı gerçekten ayrıntılar spoide :F:F:F
alfied şu zenci cadolozu güzelce dövdü ohh olsun @destere @sürgünü :Aayy ölmez o adam bence birşey olmaz :F

buluce olgun bir adam gibiydi sarı cadolozu çok güzel oyuna getirdi :Z

son sahne nefes kesti penguen tekrar sahalarda donovan buluceyi öldürmeye gitti ay bakalım neler olucak :Z:Z:Z