FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

The Last Man on Earth 2.5

Diğer bölümlere göre daha iyi bir bölümdü :)

Bölüm başlarındaki çekirge yemeği sahnesi iğrençti bunu demeden geçmeyeyim :A

Todd'un sürekli tok olmasının sebebini anlayabildik sonunda, adam pastırmaları bulmuş götürüyor :A :A En sonunda Phil bütün planlarını bozdu elemanın :A

Phil'in Todd'u savunması sahnesi gerçekten gereksizdi.

7/10.

2x5

Phil dışında güldüren yoktu :D

Pastırma partisi verdikleri sahne ve son sahne iyiydi :D

7/10

2x5

Fena değildi. Çok güldürmese de izletiyor kendini hala dizi. Phil kesinlikle harika bir karakter tek başına götürüyor diziyi. Tabii bizim Phil'den bahsediyorum diğeri keşke ölse. :):) Bu konuda iş Carol'a düşüyor. :D

7/10

2x5

Fena değildi. Çok güldürmese de izletiyor kendini hala dizi. Phil kesinlikle harika bir karakter tek başına götürüyor diziyi. Tabii bizim Phil'den bahsediyorum diğeri keşke ölse. :):) Bu konuda iş Carol'a düşüyor. :D

7/10
bir kaç çekirge çorbası daha yedirse stepne phil i gönderir öteki tarafa :)

5.bölüm en azından phile kötü davranma olayı pek olmadığıdnan idare eder diyebilirim:F
@Castei @destere @Harunnn60 @sürgünüm @OzaN
kısa yorumum
todd çocuklarımı var evde acaba dedim babanız geldi diyince ama pastırmaymış ayy bu erkeklerin başına herşey boğazlarından geliyor :F:F:F
phil suçu üstlenirken todun suçu ortaya ççıkmıcak diy çok sinir oldum eğer todun yaptığı ortaya çıkmadan suc philde kalsa ayy bırakırdım vlla diziyi:F:F:F

@destere şu konudan dolayı çok teşekkür ediyorum sana ilk defa bir spoin boş boğazlığın işe yaradı :F:F:F
aaaa bu arada çekirge olayını daha önce @destere iyiki ağzından kaçırmış hemen olayı anlayıp o kısmı izlemeden ileri sardım yoksa midem yine alt üst olucaktı çok tşşk
@destere :F:F:F

5.bölüm en azından phile kötü davranma olayı pek olmadığıdnan idare eder diyebilirim:F
@Castei @destere @Harunnn60 @sürgünüm @OzaN
kısa yorumum
todd çocuklarımı var evde acaba dedim babanız geldi diyince ama pastırmaymış ayy bu erkeklerin başına herşey boğazlarından geliyor :F:F:F
phil suçu üstlenirken todun suçu ortaya ççıkmıcak diy çok sinir oldum eğer todun yaptığı ortaya çıkmadan suc philde kalsa ayy bırakırdım vlla diziyi:F:F:F

@destere şu konudan dolayı çok teşekkür ediyorum sana ilk defa bir spoin boş boğazlığın işe yaradı :F:F:F
aaaa bu arada çekirge olayını daha önce @destere iyiki ağzından kaçırmış hemen olayı anlayıp o kısmı izlemeden ileri sardım yoksa midem yine alt üst olucaktı çok tşşk
@destere :F:F:F
bir dahaki sefere uyarırsam nolayım :) faydalanacağını bilsem yazmazdım :)

Ya ben daha izleyemedim. :F 5.Bölümü geçen pazar izleyecektim ses bozuk geldi. Yarın kahvaltıdan sonra izlerim. :D

alibaba dan denemek için çekirge gettirmiştim hani bizim soslu mısır varya ona benzer bi sosa batırmışlardı valla çerez gibi yedim ne yalan söylim

2x6

Bu bölüm ortalamanın altında kaldı.

Okyanusa sıçan adamları sevin. :)
7/10

2x6

Öyle çok iyi bir bölüm değildi ama Phil çok acayip bir adam her hareketi güldürüyor nedense :D İlk başta ki şarkısında sesli güldüm :D

Ayrıca diğer Phil'i sevmiyorum ama adam vücut yapmış be helal olsun :D

7/10

2x6

phill(tandy) reis süper adam ya bişey yapmak istiyor ama hep batırıyor :D zenci phill in tandyi denize sıçtığını söylerken baya bi kahkaha attım genel olarak fena olmayan bi bölümdü

7/10

2x6

Dizi kendi standartlarında ilerliyor. İlk sezonki gibi kahkaha attıran yerler yok ama her bölüm belli bir seviyeyi koruyor. Bu tempoda gitse birkaç sezon daha izlerim ben, dizi devam eder mi bilinmez tabii. :)

Tandy gerçekten harika adam. Onu oynayan Will Forte'u da kutlamak lazım, adam harika oynuyor. Dizinin en büyük artısı kesinlikle. :D

Bu bölüm nihayet Tandy'nin konumu diğer Phil'e göre iyileşmeye başladı, sevdim bunu. Böyle devam etsinler ya da etmesinler diğer Phil'i direkt sepetlesinler artık. :D

7/10

2x7

Son sahne dışında yine tırt bölümdü.

Konuşmaktan başka işleri güçleri yok. Koskoca bölümde max. 1-2 düzgün espri var. Aksiyon dizilerinde bile araya bundan fazla espri sıkıştırılıyor. Tek dertleri çocuk yapmak. Dünyayı gezseler ne olup bittiğine bir baksalar, belki çevrelerinde yaşayan birkaç hayvan bulup hiç olmasa doğacak çocuklarını beslerler. İlk sezon bir inek vardı ona da sahip çıkamadılar. Bakalım bu değirmenin suyu ne zamana kadar dönecek. :)

En son da Tandy'nin Phil'e yaptığı hele şükür dedirtti. Haftaya fragmanda da Tandy'nin uzaydaki abisini göreceğiz, o hikaye yarım kalmıştı bakalım oradan ne çıkacak. :)

7/10

2x6. Bölüm

idare eder bir bölümdü :)

bu seferde senin tandy yoğuurt yiyordu @Çiğdem- adamın yemek yiyişi berbat :)

benzin 3 yılda bozulurmuş ? kıtlık başladı carol doğurmak istiyor diğerleri doğuma karşı zenci phill in bizim tandy i dövdüğü sahne de mutlu oldum sakallı dayağı haketmiş gibiydi,
elektrik kablosunu zenci phill in gidip düğmeden kapattığı kısım komikti
pek başka bişeyde yoktu? son sahnede esmer kızın hamile olduğunu öğrenerek bölümü bitirdik

Ya ben daha izleyemedim. :F 5.Bölümü geçen pazar izleyecektim ses bozuk geldi. Yarın kahvaltıdan sonra izlerim. :D
4 kasımda yarın izleyeceğim demişsin bugün 17 kasım :)

alibaba dan denemek için çekirge gettirmiştim hani bizim soslu mısır varya ona benzer bi sosa batırmışlardı valla çerez gibi yedim ne yalan söylim
afrikada bir kabileyi göstermişlerdi orda izlemiştim belgeselde aynı çekirdek gibi çitliyorlar kıtır kıtır :)

2x6. Bölüm

idare eder bir bölümdü :)

bu seferde senin tandy yoğuurt yiyordu @Çiğdem- adamın yemek yiyişi berbat :)

benzin 3 yılda bozulurmuş ? kıtlık başladı carol doğurmak istiyor diğerleri doğuma karşı zenci phill in bizim tandy i dövdüğü sahne de mutlu oldum sakallı dayağı haketmiş gibiydi,
elektrik kablosunu zenci phill in gidip düğmeden kapattığı kısım komikti
pek başka bişeyde yoktu? son sahnede esmer kızın hamile olduğunu öğrenerek bölümü bitirdik

4 kasımda yarın izleyeceğim demişsin bugün 17 kasım :)
Unutmuştum bu diziyi. :F Bu gece izlerim. :D

2x7
bu bölüm ortalamanın üzerindeydi bizimki yine iş başında :D
o kumsaltan sarhoş philli geri getirme sahnesi baya komikti adam bide gidip o suıçluları kitlediği şeye kitlemiş bide acayip komikti yav eğlendim bu bölümde
9/10

İzlerim. Sende Ash'ı izle bi zahmet. :D
ash i bende izliyom yıllar önceki evil dead filminin devamı gibi çekilmiş fakat biraz komedi ve absürd katılmış