ama bizim bahsettiğimiz elveda rumeli yani zarife karakterini nigar kalfadan daha çok sevmiştikbak görüyon mu sürgünümü efsanetül mefsane ile konunun kalitesini artırmaya çalışıyor ama @Çiğdem- in izlediği dizide kalite olmaz
ama bizim bahsettiğimiz elveda rumeli yani zarife karakterini nigar kalfadan daha çok sevmiştikbak görüyon mu sürgünümü efsanetül mefsane ile konunun kalitesini artırmaya çalışıyor ama @Çiğdem- in izlediği dizide kalite olmaz
ben ikisini de sevdimama bizim bahsettiğimiz elveda rumeli yani zarife karakterini nigar kalfadan daha çok sevmiştik
zarifede daha bir masumdu daha bir çitlenbikti böyle bir utangaçlığı ve mahcubiyeti vardı kızın nigar kalfada zıplamadığı direk kalmadı ( o kadar olmasada yani daha bir aktifti ve masumiyetini kaybetmişti )ben ikisini de sevdim
ay neyse daha da yazma şurada bir da vinci izliyorum tam lucreziaya odaklanmışken çiğdem çıkıyor bildirimlerden tüm şeyim kaçıyor hevesim yani .sszarifede daha bir masumdu daha bir çitlenbikti böyle bir utangaçlığı ve mahcubiyeti vardı kızın nigar kalfada zıplamadığı direk kalmadı ( o kadar olmasada yani daha bir aktifti ve masumiyetini kaybetmişti )
Doğru seçim yapacak durum da değildi ki. Lösemi tedavisi gören eşi yaşamını yitirdi. Kendisini alkole verdi bir ara aklını kaybedecek gibi oldu eşine olan aşkından dolayı, üzüntüden sokaklarda yatmaya başladı. Daha sonra parasız kalınca önüne çıkan işe atladı gibi geliyor bana.ayy ben bunu yerimm ))
harika bir sahne
zarife daha sonraki seçimlerinde doğru karakterlerde oynadı alex bence seçim hatası yaptı hep aksiyonik dizilere takıldı oysa normal dramalrda harika oynar ..
hayat hikayesini bilmiyordumDoğru seçim yapacak durum da değildi ki. Lösemi tedavisi gören eşi yaşamını yitirdi. Kendisini alkole verdi bir ara aklını kaybedecek gibi oldu eşine olan aşkından dolayı, üzüntüden sokaklarda yatmaya başladı. Daha sonra parasız kalınca önüne çıkan işe atladı gibi geliyor bana.
Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte, hayat devam ediyor. Şimdilerde Ebru Özkan ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.
Evet, Ebru Özkan'ı ben de severim melek gibi bir kadın. Paramparça'da ki Dilara'yı tanımıyorum tabii. Karadayı'yı hiçbir zaman satmadık.hayat hikayesini bilmiyordum
eğer sonunda ebru özkan ı bulmuşsa şans yüzüne güldü demektir dilaradaki asalet onun hayatınada olumlu katkı sağlayacaktır
aaa sen paramparça izlemediysen hanımın çiftliğinidemi izlemedin ? orda mutlaka izlemiş olman lazımdı ebru özkan ı hangi dizide oynadıysa hep bir asil duruşu varEvet, Ebru Özkan'ı ben de severim melek gibi bir kadın. Paramparça'da ki Dilara'yı tanımıyorum tabii. Karadayı'yı hiçbir zaman satmadık.
O dizide tanımıştım, bir de Haluk Bilginer ile bir dizide oynamıştı ama ismi aklıma gelmedi.aaa sen paramparça izlemediysen hanımın çiftliğinidemi izlemedin ? orda mutlaka izlemiş olman lazımdı ebru özkan ı hangi dizide oynadıysa hep bir asil duruşu var
Hayatımın Rolü'nde beraber oynamışlardı ama kısa sürdüğü için hatırlamaman normalO dizide tanımıştım, bir de Haluk Bilginer ile bir dizide oynamıştı ama ismi aklıma gelmedi.