sütçü ramiz mi ? başkada aklıma bişey gelmiyorOlabilir evet ama benim 3.sezon olursa aklımda daha farklı biri var
sütçü ramiz mi ? başkada aklıma bişey gelmiyorOlabilir evet ama benim 3.sezon olursa aklımda daha farklı biri var
Gökçe Bahadır olabilir sanırımsütçü ramiz mi ? başkada aklıma bişey gelmiyor
ilk turda elenirsin kadın gögüs! farkıyla bir iki hafta atlatabilir ama gerisi gelmezGökçe Bahadır olabilir sanırım
Yok artık Gökçe Bahadır harika bir isimdir hele de Kayıp Şehirilk turda elenirsin kadın gögüs! farkıyla bir iki hafta atlatabilir ama gerisi gelmez
şu yarıda kesilen dizi ? dizinin akıbeti aklımda @yakup09 la epey muhabbetini yapmıştıkYok artık Gökçe Bahadır harika bir isimdir hele de Kayıp Şehir
Yarıda kesilebilir reyting sisteminin kalitesizliğiydi işte gerçi suç kanaldaydı o ayrışu yarıda kesilen dizi ? dizinin akıbeti aklımda @yakup09 la epey muhabbetini yapmıştık
bu lafı bir yerden hatırlıyorum da ? genelde dizileri beklenenden çabuk çöken arkadaşlarımızın devamlı sarıldığı bir savunma şekli bencede sistem bozuk baştakileri alaşağı etmek lazımYarıda kesilebilir reyting sisteminin kalitesizliğiydi işte gerçi suç kanaldaydı o ayrı
İzledin mi diziyi hiçbu lafı bir yerden hatırlıyorum da ? genelde dizileri beklenenden çabuk çöken arkadaşlarımızın devamlı sarıldığı bir savunma şekli bencede sistem bozuk baştakileri alaşağı etmek lazım
Ayy beğensen hatrım kalırdıBu hafta herkes komedi ile gelmiş nerdeyse:
Selen Seyven en çok güldüğüm oldu. Perran kutman ve Özge Özpirinçci'de muhteşemde. @Ice_Cool_23 @mrt-06 @adımutlulukk .
Serenay Sarıkaya aradan sıyrılmayı başardı dram olarak. @Bully Tuba Büyüküstün bu hafta süperdi. Hiç sevmem ama sahnen çok iyiydi @turkuazz .
Derya Karataş'ta güldürdü. Nurgül biraz abartılı geldi bana @denizz19 @xemrexxx
Ece zayıf kalmış bu isimler arasında. @GunesinOglu Sıla'da aynı şekilde.
Ayy beğensen hatrım kalırdı
Iyy pis mod emreGeçen hafta iyi aldın işte bu hafta ortasın biraz kötüye dönük sadece. Diziler savaşıyor yarışması yetsin bu hafta sana.
Onu ben yazmadım sokak sanatı yazdıYa bence sev artık tubayı ama sahneyi beğendiğine sevindim.
Mobilden yaZdığım için yanlış alıntı olduOnu ben yazmadım sokak sanatı yazdı
Ya bence sev artık tubayı sahneyi beğendiğine sevindimBu hafta herkes komedi ile gelmiş nerdeyse:
Selen Seyven en çok güldüğüm oldu. Perran kutman ve Özge Özpirinçci'de muhteşemde. @Ice_Cool_23 @mrt-06 @adımutlulukk .
Serenay Sarıkaya aradan sıyrılmayı başardı dram olarak. @Bully Tuba Büyüküstün bu hafta süperdi. Hiç sevmem ama sahnen çok iyiydi @turkuazz .
Derya Karataş'ta güldürdü. Nurgül biraz abartılı geldi bana @denizz19 @xemrexxx
Ece zayıf kalmış bu isimler arasında. @GunesinOglu Sıla'da aynı şekilde.
Iyy pis mod emre
Ya bence sev artık tubayı sahneyi beğendiğine sevindim
Elenmezsem ordan da sahne paylaşırım öbür haftalardaAyy öldüresi var beni onun.
Haha buna koptum
20 dakikadan sahneler ile gel. Onu baya seviyordum.