sütçü ramiz mi ? başkada aklıma bişey gelmiyorOlabilir evet ama benim 3.sezon olursa aklımda daha farklı biri var![]()
sütçü ramiz mi ? başkada aklıma bişey gelmiyorOlabilir evet ama benim 3.sezon olursa aklımda daha farklı biri var![]()
sütçü ramiz mi ? başkada aklıma bişey gelmiyor![]()
ilk turda elenirsinGökçe Bahadır olabilir sanırım
![]()
Yok artık Gökçe Bahadır harika bir isimdir hele de Kayıp Şehirilk turda elenirsinkadın gögüs! farkıyla bir iki hafta atlatabilir ama gerisi gelmez
![]()
şu yarıda kesilen dizi ? dizinin akıbeti aklımda @yakup09 la epey muhabbetini yapmıştıkYok artık Gökçe Bahadır harika bir isimdir hele de Kayıp Şehir![]()
Yarıda kesilebilir reyting sisteminin kalitesizliğiydi işte gerçi suç kanaldaydı o ayrışu yarıda kesilen dizi ? dizinin akıbeti aklımda @yakup09 la epey muhabbetini yapmıştık![]()
bu lafı bir yerden hatırlıyorum da ?Yarıda kesilebilir reyting sisteminin kalitesizliğiydi işte gerçi suç kanaldaydı o ayrı![]()
İzledin mi diziyi hiçbu lafı bir yerden hatırlıyorum da ?genelde dizileri beklenenden çabuk çöken arkadaşlarımızın devamlı sarıldığı bir savunma şekli
bencede sistem bozuk baştakileri alaşağı etmek lazım
![]()
Ayy beğensen hatrım kalırdıBu hafta herkes komedi ile gelmiş nerdeyse:
Selen Seyven en çok güldüğüm oldu.Perran kutman ve Özge Özpirinçci'de muhteşemde.
@Ice_Cool_23 @mrt-06 @adımutlulukk .
Serenay Sarıkaya aradan sıyrılmayı başardı dram olarak.@Bully Tuba Büyüküstün bu hafta süperdi. Hiç sevmem ama sahnen çok iyiydi @turkuazz .
Derya Karataş'ta güldürdü. Nurgül biraz abartılı geldi bana @denizz19 @xemrexxx
Ece zayıf kalmış bu isimler arasında. @GunesinOglu Sıla'da aynı şekilde.
Ayy beğensen hatrım kalırdı![]()
Iyy pisGeçen hafta iyi aldın işte bu hafta ortasın biraz kötüye dönük sadece.Diziler savaşıyor yarışması yetsin bu hafta sana.
![]()
Onu ben yazmadım sokak sanatı yazdıYa bence sev artık tubayıama sahneyi beğendiğine sevindim.
Mobilden yaZdığım için yanlış alıntı olduOnu ben yazmadım sokak sanatı yazdı![]()
Ya bence sev artık tubayıBu hafta herkes komedi ile gelmiş nerdeyse:
Selen Seyven en çok güldüğüm oldu.Perran kutman ve Özge Özpirinçci'de muhteşemde.
@Ice_Cool_23 @mrt-06 @adımutlulukk .
Serenay Sarıkaya aradan sıyrılmayı başardı dram olarak.@Bully Tuba Büyüküstün bu hafta süperdi. Hiç sevmem ama sahnen çok iyiydi @turkuazz .
Derya Karataş'ta güldürdü. Nurgül biraz abartılı geldi bana @denizz19 @xemrexxx
Ece zayıf kalmış bu isimler arasında. @GunesinOglu Sıla'da aynı şekilde.
Iyy pismod emre
![]()
Ya bence sev artık tubayısahneyi beğendiğine sevindim
![]()
Elenmezsem ordan da sahne paylaşırımAyy öldüresi var beni onun.
Haha buna koptum
20 dakikadan sahneler ile gel.Onu baya seviyordum.
![]()