hadi bakalım gözüm yüksekte değil ya onada razıyımTuba'yı pek sevmem ama çok kötü bir puan vermedim.
hadi bakalım gözüm yüksekte değil ya onada razıyımTuba'yı pek sevmem ama çok kötü bir puan vermedim.
öyle bir geçer zamanki dizisinden tanıyoruz kendisini orda çok daha sempatikti benimde kızla ilgili ne hayallerim vardıda fos çıktı sanırım son dizisindeki performansını sevemedimoylarımı kullandım ay ece çeşmioğlu ne güzel oynuyor @GunesinOglu na rağmen çok iiy point aldı.ss @Çiğdem- çatla bu kız 3 yıla senin 2 parlak enginden biriyle başrol olur
Birazdan kullanacam.
şimdiden hazırlık yapayım ben ilk haftada elerler yabancı oyuncuları sevmiyor jüri çok fazla yerli malı takılıyorlar
ciddi değilimde @adımutlulukk çok zorluyor illaki katıl diye ilk hafta elenecek bir sahne seçeceğim ruth wilson dan hemde +18 olacak sahne yatakta başlayıp yatakta bitecek ondan sonrada kimse beni zorlamaz artık yarış diye@destere ciddi misin. Bence türk seç.
ciddi değilimde @adımutlulukk çok zorluyor illaki katıl diye ilk hafta elenecek bir sahne seçeceğim ruth wilson dan hemde +18 olacak sahne yatakta başlayıp yatakta bitecek ondan sonrada kimse beni zorlamaz artık yarış diye
Forum drama seviyor aklında iyi drama sahneleri varsa seç. Tadımlık yarışırsın sende.ciddi değilimde @adımutlulukk çok zorluyor illaki katıl diye ilk hafta elenecek bir sahne seçeceğim ruth wilson dan hemde +18 olacak sahne yatakta başlayıp yatakta bitecek ondan sonrada kimse beni zorlamaz artık yarış diye
o zaman sizde elemeyin benim sahneler genelde tek mekanda dar alanda iki kişi arasında geçer )Oylarını Kullanmayan Jüri: @sokak sanati @Aserat @OzaN @Reytinger @beyazsoy
Elenecek bi sahne koyma.
Forum drama seviyor aklında iyi drama sahneleri varsa seç. Tadımlık yarışırsın sende.
ruth wilson dominic west ve drama ???? dramanın dibine vuracağım )Forum drama seviyor aklında iyi drama sahneleri varsa seç. Tadımlık yarışırsın sende.
demet akbağ @denizz19 in favorisi ben yaşlılarla katılmam yarışmaya baksana @mrt-06 yaşlı perran teyzeyle katılıyor her hafta ecel terleri döküyor elenmemek içinDemet Akbağ ile gelsin bence.
vizonteleden sahne seçersin dizi olması mecburimiydi ? istanbulun altınları varDemet Akbağ'ı düşünmedim değil ama dizileri az
Film olmuyor bildiğim kadarıyla dizi olması gerekiyor diye biliyorum. Sevdaluk var öncesindevizonteleden sahne seçersin dizi olması mecburimiydi ? istanbulun altınları var
bir demet tiyatro yu unutmaFilm olmuyor bildiğim kadarıyla dizi olması gerekiyor diye biliyorum. Sevdaluk var öncesinde
Olabilir evet ama benim 3.sezon olursa aklımda daha farklı biri varbir demet tiyatro yu unutma