hadi bakalım gözüm yüksekte değil ya onada razıyımTuba'yı pek sevmem ama çok kötü bir puan vermedim.![]()
hadi bakalım gözüm yüksekte değil ya onada razıyımTuba'yı pek sevmem ama çok kötü bir puan vermedim.![]()
öyle bir geçer zamanki dizisinden tanıyoruz kendisini orda çok daha sempatikti benimde kızla ilgili ne hayallerim vardıda fos çıktı sanırımoylarımı kullandım ay ece çeşmioğlu ne güzel oynuyor@GunesinOglu na rağmen çok iiy point aldı.ss @Çiğdem- çatla bu kız 3 yıla senin 2 parlak enginden biriyle başrol olur
![]()
Birazdan kullanacam.
şimdiden hazırlık yapayım ben
ciddi değilimde @adımutlulukk çok zorluyor illaki katıl diye
ciddi değilimde @adımutlulukk çok zorluyor illaki katıl diyeilk hafta elenecek bir sahne seçeceğim ruth wilson dan hemde +18 olacak sahne yatakta başlayıp yatakta bitecek
ondan sonrada kimse beni zorlamaz artık yarış diye
![]()
Forum drama seviyor aklında iyi drama sahneleri varsa seç. Tadımlık yarışırsın sende.ciddi değilimde @adımutlulukk çok zorluyor illaki katıl diyeilk hafta elenecek bir sahne seçeceğim ruth wilson dan hemde +18 olacak sahne yatakta başlayıp yatakta bitecek
ondan sonrada kimse beni zorlamaz artık yarış diye
![]()
o zaman sizde elemeyinOylarını Kullanmayan Jüri: @sokak sanati @Aserat @OzaN @Reytinger @beyazsoy
Elenecek bi sahne koyma.![]()
Forum drama seviyor aklında iyi drama sahneleri varsa seç. Tadımlık yarışırsın sende.![]()
ruth wilson dominic west ve drama ???? dramanın dibine vuracağımForum drama seviyor aklında iyi drama sahneleri varsa seç. Tadımlık yarışırsın sende.![]()
demet akbağ @denizz19 in favorisi ben yaşlılarla katılmam yarışmayaDemet Akbağ ile gelsin bence.![]()
vizonteleden sahne seçersinDemet Akbağ'ı düşünmedim değil ama dizileri az![]()
Film olmuyor bildiğim kadarıyla dizi olması gerekiyor diye biliyorum.vizonteleden sahne seçersindizi olması mecburimiydi ?
istanbulun altınları var
![]()
bir demet tiyatro yu unutmaFilm olmuyor bildiğim kadarıyla dizi olması gerekiyor diye biliyorum.Sevdaluk var öncesinde
![]()
Olabilir evet ama benim 3.sezon olursa aklımda daha farklı biri varbir demet tiyatro yu unutma![]()