Öyle evet ama kullanmamazlık etme yabancı var senin sevdiğinYok son gün Pazartesi değilmiydi ?
Öyle evet ama kullanmamazlık etme yabancı var senin sevdiğinYok son gün Pazartesi değilmiydi ?
Yalın dan başka şarkıcı mı kalmadı?Ay sen ne anlarsın.
Neyse haftaya Bir Bahar Akşamı ile gelirim tam verirsin artık.
Ayy biz de öyleyiz Hilal ile AFK müttefikiydik bir ara dimi @Almila
Hahahaha iyi bakalım oradan da kurtarıyorsunYoo mesela Esra benide çok sever oradan da +1
Adını Feriha KoydumO ne bee. Neyse gece gece eleme kedere gelmicem.
Sen nasıl bir gıcık çıktın öyle.Yalın dan başka şarkıcı mı kalmadı?
Eh, idare eder
Aaa evet ya Feriha. Özledim valla şuan Karagül'ü de savunuyorduk başlarda @denizz19 hatırlat haftaya 11 seninO ne bee. Neyse gece gece eleme kedere gelmicem.
Adını Feriha Koydum
Aaa evet ya Feriha. Özledim valla şuan Karagül'ü de savunuyorduk başlarda @denizz19 hatırlat haftaya 11 senin
Birde finale mi taşıdılar seni ?Sen nasıl bir gıcık çıktın öyle.
2.sezonun finalisti hakkında doğru konuş istersen. Minik Serçe'ye karşı kıl payı kaybettik. ss
Başlarda iyiydiBen anlamadım yine aydınlık saçıyorsun etrafa Deniz.
Gördüğün en abartılı diziydi bence.
Birde finale mi taşıdılar seni ?
Bu sene hiç şansın yok
Başlarda iyiydi
Aynen sen forumu kendin gibi zevksiz mi sandın yoksaBirde finale mi taşıdılar seni ?
Bu sene hiç şansın yok
Başlarda iyiydi
Aaa Karagül'e diyorsun sandım ben.Bilmem benim tarzım değil o dizi. Özellikle dublaj kullanan Çağatay ve iğrenç oyunculuğu ve de çok fazla sahnesinin olması direk itti beni.
Seher (kalp)
oylarımı kullandım
en beğendiklerim : ahmet kaya-barış manço-demet akalın @-potterhead- @tolgab @Yiğitt
@ozgur2113 bu hafta yırttı benden fark-ı kırgın çiçekler aman ne diyorum ben hatlar karıştı katy perry ile ikisi bence çok yakındı
sezen ve yalın ortaydı melunbaşları @Bully ve @mrt-06
diğerlerini eleyelim gitsin bence @Maskeli Fedai @sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL
Görüşürüz bakalımAynen sen forumu kendin gibi zevksiz mi sandın yoksa
Görüşürüz yine finale çıktığımda el sallarım sana.
elenirsem yolarım o rihannayıŞaşırmadım.ss Bu hafta elende kurtulalım senden.
Hay ortalara gelesice normal sezonda iyi point verdiydin sanki bu şarkıma. ssoylarımı kullandım
en beğendiklerim : ahmet kaya-barış manço-demet akalın @-potterhead- @tolgab @Yiğitt
@ozgur2113 bu hafta yırttı benden fark-ı kırgın çiçekler aman ne diyorum ben hatlar karıştı katy perry ile ikisi bence çok yakındı
sezen ve yalın ortaydı melunbaşları @Bully ve @mrt-06
diğerlerini eleyelim gitsin bence @Maskeli Fedai @sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL
Aaa Karagül'e diyorsun sandım ben.
Saçmalama ya, Feriha gibi bir dizi bir daha kolay kolay gelmez. Bir kere tasfirler falan harikaydı.
Vahide çıktıktan sonra pek zevk alamasamda. O zamanların gerçekten en iyi işlerinden biriydi MY ile.
ayol bu all starHay ortalara gelesice normal sezonda iyi point verdiydin sanki bu şarkıma. ss
elenirsem yolarım o rihannayı