MusicSurvivor All Star | 11.Hafta

Bilmem benim tarzım değil o dizi.:D Özellikle dublaj kullanan Çağatay ve iğrenç oyunculuğu ve de çok fazla sahnesinin olması direk itti beni.:(
Seher (kalp)
Aaa Karagül'e diyorsun sandım ben.

Saçmalama ya, Feriha gibi bir dizi bir daha kolay kolay gelmez. Bir kere tasfirler falan harikaydı.

Vahide çıktıktan sonra pek zevk alamasamda. O zamanların gerçekten en iyi işlerinden biriydi MY ile. :)

oylarımı kullandım :D
en beğendiklerim : ahmet kaya-barış manço-demet akalın @-potterhead- @tolgab @Yiğitt
@ozgur2113 bu hafta yırttı benden fark-ı kırgın çiçekler aman ne diyorum ben hatlar karıştı:F katy perry ile ikisi bence çok yakındı
sezen ve yalın ortaydı melunbaşları @Bully ve @mrt-06
diğerlerini eleyelim gitsin bence :A @Maskeli Fedai @sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL :A

Şaşırmadım.ss Bu hafta elende kurtulalım senden.:F

oylarımı kullandım :D
en beğendiklerim : ahmet kaya-barış manço-demet akalın @-potterhead- @tolgab @Yiğitt
@ozgur2113 bu hafta yırttı benden fark-ı kırgın çiçekler aman ne diyorum ben hatlar karıştı:F katy perry ile ikisi bence çok yakındı
sezen ve yalın ortaydı melunbaşları @Bully ve @mrt-06
diğerlerini eleyelim gitsin bence :A @Maskeli Fedai @sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL :A
Hay ortalara gelesice normal sezonda iyi point verdiydin sanki bu şarkıma. ss

Aaa Karagül'e diyorsun sandım ben.

Saçmalama ya, Feriha gibi bir dizi bir daha kolay kolay gelmez. Bir kere tasfirler falan harikaydı.

Vahide çıktıktan sonra pek zevk alamasamda. O zamanların gerçekten en iyi işlerinden biriydi MY ile. :)

Bana zorlama geliyordu o taşır dediğin şeyler.:F Hiç gerçekçi değil.:A