AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani ben o karaktere karşı nötrdüm. Olsa da olur olmasa da. Sadece cok ani oldu. Ben ani şeyleri sevmem. :/ Dizide ki diğer şeyler daha yavasti izleyiciler anlıyordu ne olacağını ama bunda hemen oldu. :D
ani gelen ölümler güzeldir sürünse dahamı iyiydi Allah sevdiği çekirdekleri yanına tez alırmış süründürmezmiş? gitti işte gerçi salaklığı yüzünden (bazen iyiniyet salaklıktır ) gitti ama sonuçta fazlada bir acı çekmedi :)

Rick 3.sezonda görüyordu hatta adam karısı ile telefonda konuştu. :F

O telefonda konuşan başka biri çıkmadı mi sonradan :D Valla o dediğin olursa diziye vedigim puanı 5'e düşünürürüm.:D Yok imkan yok ölecek. Ama öyle 2 bölümlük karakter gibi ölmeyi haketmiyor biraz daha üzerinde durulacak bence.:D

ani gelen ölümler güzeldir sürünse dahamı iyiydi Allah sevdiği çekirdekler yanına tez alırmış süründürmezmiş? gitti işte gerçi salaklığı yüzünden (bazen iyiniyet salaklıktır ) gitti ama sonuçta fazlada bir acı çekmedi :)
Ne kadar güzel konuştun destere. :D

Tabi malum kişi gidince sevgilisi sana kaldı ya sevinirsin sende. :A

O telefonda konuşan başka biri çıkmadı mi sonradan :D Valla o dediğin olursa diziye vedigim puanı 5'e düşünürürüm.:D Yok imkan yok ölecek. Ama öyle 2 bölümlük karakter gibi ölmeyi haketmiyor biraz daha üzerinde durulacak bence.:D
Hayır hepsi Rick'in hayal ürünüydü. :F Diziyi nasıl izliyorsun. :F

Yani bence de olmaz ya. Sonucta Türk dizisi değil bu adı üstünde ABD dizisi. Ve yani reyting ihtiyaçlarıda yok. Böyle bir şey olmaz umarım. Biz bu diziyi gerçekçi olduğu içinde sevdik.

Rick reise tabu ki bir şey olmayacak.:F Bu imkansız yani. Artık bir yerleşik düzen ve partner bekliyoruz ona.:Z Carl ölebilir ama.:F

Carol'ı neden sevmiyorsunuz kadın ağzında kuş tutsa yaranamiyor Size halbuki ki bir onu yapmadı. Maggie bence de çok pasif. Geçen sezon kardeşi öldüğünden sonra bir duruldu. Gleen ile bile sahnesi yok.:F
yas çekiyor kız ben bunların arasına nasıl düştüm der gibi bir duruşu var kızın inek fokunda açan çiçek gibi maggie ,bazen çiçeklerinde gübreye ihtiyacı olur daha bir canlanıp kanlanırlar :)
carol un geçen sezon şu ufak iki kızla diyaloğlarını sevmemiştim o iki kızıda kurtaramadı ya daha bir gıcık oldum kadına kolay kolay da affetmem :)

Hayır hepsi Rick'in hayal ürünüydü. :F Diziyi nasıl izliyorsun. :F

Yani bence de olmaz ya. Sonucta Türk dizisi değil bu adı üstünde ABD dizisi. Ve yani reyting ihtiyaçlarıda yok. Böyle bir şey olmaz umarım. Biz bu diziyi gerçekçi olduğu içinde sevdik.

Kaç yıl geçti ben öyle anımsadım az önce.:F

Hmm anladım. Yinede umarım senin dediğin gibi olur. :D Çünkü cok ani oldu olay dedigim gibi. :)
Her dizide klişeler illa olur. Glenn eğer ölseydi sonunda soru işareti bırakmadan direk öldürürlerdi ve TWD bi gelenek var ölecek kişiye o bölüm tamamen ona ayrılıyor. Mesala Dale, Tyreese, Bob bunların öldükleri bölüme bak hep böyle.

Her dizide klişeler illa olur. Glenn eğer ölseydi sonunda soru işareti bırakmadan direk öldürürlerdi ve TWD bi gelenek var ölecek kişiye o bölüm tamamen ona ayrılıyor. Mesala Dale, Tyreese, Bob bunların öldükleri bölüme bak hep böyle.
bak bu dediğin mantıklı geldi öyle bir durum var twd de, hatta dediğin o sahneelrde o kadar belli oluyorki kimin öleceği öldüğünde pek bir sürpriz olmuyor pek tat da alamıyorsun ? umarım burda o şekilde davranmamışlardır sürpriz bir ölümle diziye kalite katmışlardır .. eğer aksi olurda orda kurtarırsa paçayı bizim çekirdek, yeni carolumuz olur artık sittin sene ölmez bişey olmaz adama :))

Hmm banada mantıklı geldi açıkçası. :) Çünkü yine benim dediğime geliniyor ben çok ani oldu demiştim? Niye alışmışız çünkü önceki bölümlerde bir karaktere tek bölüm ayrılıyordu. :)

Hüznün resmedilmiş hali... :(

CSpHh-pUsAE4kWL.jpg:large