29 Ekim 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende oyüzden karıştım zaten @Aserat editör oduğu için demiyorum ben poyraza konuşanalra kızıyorsa vadiye böyle konuşmamalı oyüzden diyorum 🙂🙂🙂
Yok bence Editör olduğu için daha dikkatli olmalı. Tabi senin dediğini anladım Empati kurmasını istiyorsun. :)

bende oyüzden karıştım zaten @Aserat editör oduğu için demiyorum ben poyraza konuşanalra kızıyorsa vadiye böyle konuşmamalı oyüzden diyorum 🙂🙂🙂
ne demişler kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapmayacaksın
ayıp ya ne desek boş mübarek cuma günü sakin olmak lazım :D

İnadına aşk ve asla vazgeceme tebrikler

Vadi bence eski karakterlerden bazılarını diriltmeli ya da çok üst düzey oyuncular katmali böyle bomba olcak cinsten uğur yücel şener sen falan :X

@Aserat geçenlerde poyraza bitsin dediği için @sokak sanati ne kızdın aynısını sen vadiye yapıyorsun başkalarınnı yapmasından hoşlanmadığın şeyi kendimiz yapmamalıyız
kalıkı umut espirili bir dille mizah yaparak konusuyoru sen barut gibisin öldürücek gibi konusuyorun atacanın dediği gibi az dikkat etmekte fayda var 🙂🙂🙂
Bana da kızmıştı Poyrazı eleştirdim diye. :) Biraz dikkat etmekte fayda var Vadiyi bende sevmem ama izleyenler için doğru cümleler kurmak lazım. :)
Bu tür anlarda sinirlerime hakim olamıyorum, kusura bakmayın.

görende sanacak 15 rtg falan aldık aldığımız reyting 7 bile değil o kadar kötü ki sonuçlar yorumlayamıyoruz bile sen gelmiş laf atıyorsun bunlar rezil sonuçlar rezil

13 yıldır süren bir dizinin kaliteli olması söz konusu bile olamaz. Bence insanlara saldıracağına reytingler için şükret, çünkü gelecek sene onu bile göremeyeceksiniz.

Dediğini doğru bulmuyorum, o kadar yabancı dizi 20. sezonu bile geçiyor. Vadiyi izlemesemde bu başarı. Kalite ile bölümün alakası dahi yok. İzlemediğim için kalitesinide bilmiyorum o ayrı. :)

son umut 7 ye yakın almış ab de kösem en az 10-11 almalı @sokak sanati :A
inadına aşk ve asla vazgeçmem iyi gidiyor kösem gelince de batmicekler gibi
analar ve danalarda berkun oya soğukluğu var binnur kayaya bile ısınamadım @Aserat @destere @sürgünüm .ss
kvp çökmüş daha da düşmesi dileğiyle

Vadinin çökmüş hali buysa Kasım'da Kösem'i ayağında köçek edecek şimdiden söyleyeyim :D