önemli olan kalıcı şekilde iyi devam etmesi ilk bölüm yüksek alıp çökmesindenseKösem ilk bölümüyle çok iyi alamassa benden çekeceğin var.
önemli olan kalıcı şekilde iyi devam etmesi ilk bölüm yüksek alıp çökmesindenseKösem ilk bölümüyle çok iyi alamassa benden çekeceğin var.
İyi alamassa sen topu Umuta atacan dimi.önemli olan kalıcı şekilde iyi devam etmesi ilk bölüm yüksek alıp çökmesindense
beren 9 da gelecek @sokak sanati na gerek yok ilk bölümlerde hülya olur topu @Almila ya atalımİyi alamassa sen topu Umuta atacan dimi.
Beren gelmeden yayından kalkarsa.beren 9 da gelecek @sokak sanati na gerek yok ilk bölümlerde hülya olur topu @Almila ya atalım
star 13 ten önce kaldırmıyorBeren gelmeden yayından kalkarsa.
O açıdan şanslı Kanal Dde olsa hemen kaldırırlardı.star 13 ten önce kaldırmıyor
Dün bana diziyi izle diye mesaj attın ben de 5 dakika bakıp bu ne diye burdaki mrsajilarimin aynısını yazmadın mi)) reytinglere kötü geldi hemen vıin)))dün ben diziyi eleştiriyordum sen böyle kenardan köşeden eleştiriyordun tam bir eleştiri için dizinin reytinginimi bekledin benim gibi harbi ol reyting gelmeden yerin dibine batır )
Ben dizinin bir bölümünü bile izlemedim @destere nin o kadar suratına rağmen ilk bölümün yarısı ikinci bölümün başı. Günahımı almayın))
beren 9 da gelecek @sokak sanati na gerek yok ilk bölümlerde hülya olur topu @Almila ya atalım
Beren gelmeden yayından kalkarsa.
O açıdan şanslı Kanal Dde olsa hemen kaldırırlardı.
kösem zirveyi rahat alıcak gibi
Hele bir 6 reytingin altına düşsün bakayım alıyorlar mıdizinin batması sonucu sinirle yazılmış talihsiz bir yorum olarak görmek lazım arkadaşın üstüne gitmeyin üzgün sonuçta
öyle tabi en kötü ücretinde indirime gider show a geçer ki en büyük temennim
bütün kanallar bizim sonuçta
1 reytingde olsa bile devam edermi yani.Aslında Beren'e bile gerek yok sadece Hülyam da yeter ama Beroşsuz da olmaz Gelip başarımıza başarı katacak
Dizi 1 sezon yayında kalmak zorunda 30 ülkeye satıldı. Onlardan gelecek gelirler bile yeter. Kendi kalitesiz dizileriniz ile karıştırmayın
@DarkLeqenD +1
Bu dediğine kendin inanıyor musun ?1 reytingde olsa bile devam edermi yani.
Adını kullandığı için tabi kullanmasa görürdüm seni. Boş gün kvp dışında 10 alamassa sizin çekeceğiniz var.Bu dediğine kendin inanıyor musun ?
1 reyting Sırf MY izleyicisinden +4'ü var dizinin 😉
13 yıllık efsaneyi saymıyor musun ?Adını kullandığı için tabi kullanmasa görürdüm seni. Boş gün 10 alamassa sizin çekeceğiniz var.
ayol my nin kemik izleyici kitlesi 7 reytingBu dediğine kendin inanıyor musun ?
1 reyting Sırf MY izleyicisinden +4'ü var dizinin 😉
Unuttum ama AB boş yani TOtali bilemem orda Vadi var yüksek almalısınız.13 yıllık efsaneyi saymıyor musun ?
Görücez bakalımayol my nin kemik izleyici kitlesi 7 reyting
kösem 7 alamazsa başarısız demektir ya da şikeli reytingler pek takmamalıUnuttum ama AB boş yani TOtali bilemem orda Vadi var yüksek almalısınız.
Görücez bakalım
Hala şike diyor git başımdan.kösem 7 alamazsa başarısız demektir ya da şikeli reytingler pek takmamalı