29 Ekim 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün ben diziyi eleştiriyordum sen böyle kenardan köşeden eleştiriyordun tam bir eleştiri için dizinin reytinginimi bekledin benim gibi harbi ol reyting gelmeden yerin dibine batır :))
Dün bana diziyi izle diye mesaj attın ben de 5 dakika bakıp bu ne diye burdaki mrsajilarimin aynısını yazmadın mi)) reytinglere kötü geldi hemen vıin)))

beren 9 da gelecek @sokak sanati na gerek yok ilk bölümlerde hülya olur topu @Almila ya atalım :A
Beren gelmeden yayından kalkarsa. :A
O açıdan şanslı Kanal Dde olsa hemen kaldırırlardı. :F
kösem zirveyi rahat alıcak gibi :A

Aslında Beren'e bile gerek yok sadece Hülyam da yeter ama Beroşsuz da olmaz :D Gelip başarımıza başarı katacak :love1:

Dizi 1 sezon yayında kalmak zorunda 30 ülkeye satıldı. Onlardan gelecek gelirler bile yeter. Kendi kalitesiz dizileriniz ile karıştırmayın :F

@DarkLeqenD +1 :)

dizinin batması sonucu sinirle yazılmış talihsiz bir yorum olarak görmek lazım arkadaşın üstüne gitmeyin üzgün sonuçta

öyle tabi en kötü ücretinde indirime gider show a geçer ki en büyük temennim
bütün kanallar bizim sonuçta :D
Hele bir 6 reytingin altına düşsün bakayım alıyorlar mı :A

Aslında Beren'e bile gerek yok sadece Hülyam da yeter ama Beroşsuz da olmaz :D Gelip başarımıza başarı katacak :love1:

Dizi 1 sezon yayında kalmak zorunda 30 ülkeye satıldı. Onlardan gelecek gelirler bile yeter. Kendi kalitesiz dizileriniz ile karıştırmayın :F

@DarkLeqenD +1 :)
1 reytingde olsa bile devam edermi yani. :A :F