izlemeden karar veremezsin biz bütün rekorların sahibiyiz senin izlediğin tüm dizilerin toplamı bizim rekorlarımızın ucundan geçemezEn azından ben kaliteli diziler izliyorum, sizin gibi 13 yıldır aynı teraneleri değil.
izlemeden karar veremezsin biz bütün rekorların sahibiyiz senin izlediğin tüm dizilerin toplamı bizim rekorlarımızın ucundan geçemezEn azından ben kaliteli diziler izliyorum, sizin gibi 13 yıldır aynı teraneleri değil.
yakışıyor aga kendisine son derece yakışan yorumlar bakma sen bunun üstten mesajlarına herkesle böyle uğraşıyorAserat bir editöre böyle bir yorum yakışıyor mu sence?
komikte olsa benim kopyaladığın mesajlardakı lafım hep bu ama ben kösemde o potansiyeli görüyorumda diyorum star tv şuan en yüksek reytingleri alan kanal kösemin 7 altında kalıcağını sanmıyorum hatta kiralık aşk gibi 10 ortalama alırsada şaşırma star tv kanalı sonucta açıkcası ben kanal d kanalından vadinin gitmesini istiyorum ben çok memnun olurum ayrılırsak şu sezon bitmeden şu rezil kanaldan kurtulalım üzülmenin aksine sevinirim ben hatta başka kanal bulmasak bile sevinirim en azından seneye bir ümidimiz olur doğru dürüst bir kanalda 🙂🙂🙂7 reyting alırlarsa geçerler mi dedin yok artık bu ne büyük bir kehanet nasıl bildin 7 alırlarsa geçeceğini gerçekten çok büyük bi olay helal olsun valla
7 alırlarsa geçeceğini zaten babamda biliyor vadi 6.86 almış Allah ım ya ne komik kızsın
kara sevda dizisi çarşamba günü 8 alırsa dirilişi geçer bak baştan söylüyorum. aşk yeniden de salı günü 10 alırsa eşkiyayı geçer aha da buraya yazdım sonra söylemedin demeyin
biz 13 yıl içerisinde ağlamaktan ziyade ağlatmayı tercih ettik. senin izlediğin tonla dizi yayından kaldırılırken biz rezil reytinglerimizle bile 1.olabiliyoruz
ağlayıp zırlamayın diyosun sonra laf anlatmaktan bahsediyorsun ayıp ayıpSenin gibilere laf söylemek hata, çünkü yine kendi bildiğinizi okuyacaksınız. O yüzden kaale bile almıyorum yorumlarınızı.
İnşallah ayrılırız ama sezon ortası imkansız gibi bişey anlaşma 1 sezonluk olurkomikte olsa benim kopyaladığın mesajlardakı lafım hep bu ama ben kösemde o potansiyeli görüyorumda diyorum star tv şuan en yüksek reytingleri alan kanal kösemin 7 altında kalıcağını sanmıyorum hatta kiralık aşk gibi 10 ortalama alırsada şaşırma star tv kanalı sonucta açıkcası ben kanal d kanalından vadinin gitmesini istiyorum ben çok memnun olurum ayrılırsak şu sezon bitmeden şu rezil kanaldan kurtulalım üzülmenin aksine sevinirim ben hatta başka kanal bulmasak bile sevinirim en azından seneye bir ümidimiz olur doğru dürüst bir kanalda 🙂🙂🙂
Öncelikle ben yazdığım mesajı Analar ve Anneler dizisi için yazdım. Neden üstünüze alındınız?dizi 13 yıl geride bırakmış bana sadece Türkiye de değil dünya üzerinde bir örnek verebilirmisin ki 13 yıl devam edecek ve tüm yıpranmışlığa rağmen 1.olabilecek ki bu reytingler kurtlar vadisi için berbat tarihinin en düşük reytingli sezonu
tüm rekorları elinde bulunduran bir dizi bir rekoru daha kırmıştır kendi adına; 13 yıllık yayın tarihinin açık ara en düşük reyting ortalamalı seoznunda dahi 1.olabiliyor. ben başka bir örneğini görmedim siz biliyorsanız paylaşın bizimle
analar ve anneler dizisi içinde söylüyordu dur mesajını kopyalayayım her hafta aynı şeyleri bozuk plak gibi tekrar ettiği için çok zorlanmam bulmakta
@Harunnn60 bunu henüz geçen hafta yazmış mesela her hafta yazıyor diğer haftaları da koyabilirim de gerek yok
sen bizimle muhattap oluyorsun güzel kardeşim biz değil ilk yorumunda niyetini belli etmişsin sonra kes mes diyorsun ben istediğim sürece konuşurum haklıyız çünküAllah aşkına benimle muhattap olmayı kes, tamam mı? Senin gibilerin saçma yorumlarına cevap vermek için girmiyorum foruma.
alsana cevap ver bakalım tabi karşılığını almak kaydı ile öyle sıyrılamazsın sen durup dururken vadiye kara çalarsan güya kendince vadiyi aşağılamaya kalkarsan cevabını alırsın sonra bakarsın ki verecek cevabın yok kaale bile almıyorum deyip sıyrılacaksınSenin gibilere laf söylemek hata, çünkü yine kendi bildiğinizi okuyacaksınız. O yüzden kaale bile almıyorum yorumlarınızı.
dün ben diziyi eleştiriyordum sen böyle kenardan köşeden eleştiriyordun tam bir eleştiri için dizinin reytinginimi bekledin benim gibi harbi ol reyting gelmeden yerin dibine batır )Maalesef @destere bir diziyi daha mahvetti arkadaşlar . Analar ve danalari nakalut etti. Geçen hafta o kadar övdü ki diziyi dizi ikinci haftasında düşmeye başladı)))
Perşembe gününden sağ çıkmak kolay değil darısı köşem koltuk takımına))
kusura bakma o zaman yanlış anladım son cümlelerine cevap verecek olursam o dizilerle vadi ismini bir tutmak zaten akıl ve mantığa aykırıÖncelikle ben yazdığım mesajı Analar ve Anneler dizisi için yazdım. Neden üstünüze alındınız?
Madem alındınız sizede cevabımı şu şekilde vereyim. Kurtlar Vadisi sürekli farklı isimler ve oyuncular için devam ettiği için bunu başarı olarak görmüyorum. En basit örnek olarak Unutma Beni, Arka Sokaklar bile bu konuda başarılı sayılabilir.
şükranlarımızı sunuyoruz sana bi rakibimizi daha saf dışı bıraktın saygılar üstaddün ben diziyi eleştiriyordum sen böyle kenardan köşeden eleştiriyordun tam bir eleştiri için dizinin reytinginimi bekledin benim gibi harbi ol reyting gelmeden yerin dibine batır )
@beyazsoy un uğursuzluğu bana bıraksaydı diziyi şimdi cillop gibi sonuçlar alıyorduk geldi gül gibi diziyi mahfetti
Aserat bir editöre böyle bir yorum yakışıyor mu sence?
@Aserat geçenlerde poyraza bitsin dediği için @sokak sanati ne kızdın aynısını sen vadiye yapıyorsun başkalarınnı yapmasından hoşlanmadığın şeyi kendimiz yapmamalıyızHaklısın, sinirlerime hakim olamadım bir an.
zaten ilker inanoğlu kanal d nin kapanıcağını duymuş irfan şahinden polisiyeyi yazarkenkomikte olsa benim kopyaladığın mesajlardakı lafım hep bu ama ben kösemde o potansiyeli görüyorumda diyorum star tv şuan en yüksek reytingleri alan kanal kösemin 7 altında kalıcağını sanmıyorum hatta kiralık aşk gibi 10 ortalama alırsada şaşırma star tv kanalı sonucta açıkcası ben kanal d kanalından vadinin gitmesini istiyorum ben çok memnun olurum ayrılırsak şu sezon bitmeden şu rezil kanaldan kurtulalım üzülmenin aksine sevinirim ben hatta başka kanal bulmasak bile sevinirim en azından seneye bir ümidimiz olur doğru dürüst bir kanalda 🙂🙂🙂
sen ne yazdığına baktın mı güzel kardeşim mesjalarınla milleti tahrik edip bana çıkıştınız diyemezsin bak bugünde aynısını yapıyorsun seninle bi derdim yok olamaz seni tanımıyorum tanımakta istemiyorum umrumda da değil ama haksız bi durum varsa buna cevap vermemiz gerekDün de En Favori Üye konusunda çıkıştın bana, onun nedeni neydi peki? Haklı falan değilsin.
zaten Arka sokaklarıda istemiyor@Aserat geçenlerde poyraza bitsin dediği için @sokak sanati ne kızdın aynısını sen vadiye yapıyorsun başkalarınnı yapmasından hoşlanmadığın şeyi kendimiz yapmamalıyız
kalıkı umut espirili bir dille mizah yaparak konusuyoru sen barut gibisin öldürücek gibi konusuyorun atacanın dediği gibi az dikkat etmekte fayda var 🙂🙂🙂
Bana da kızmıştı Poyrazı eleştirdim diye. Biraz dikkat etmekte fayda var Vadiyi bende sevmem ama izleyenler için doğru cümleler kurmak lazım.@Aserat geçenlerde poyraza bitsin dediği için @sokak sanati ne kızdın aynısını sen vadiye yapıyorsun başkalarınnı yapmasından hoşlanmadığın şeyi kendimiz yapmamalıyız
kalıkı umut espirili bir dille mizah yaparak konusuyoru sen barut gibisin öldürücek gibi konusuyorun atacanın dediği gibi az dikkat etmekte fayda var 🙂🙂🙂
bende oyüzden karıştım zaten @Aserat editör oduğu için demiyorum ben poyraza konuşanalra kızıyorsa vadiye böyle konuşmamalı oyüzden diyorum 🙂🙂🙂Bana da kızmıştı Poyrazı eleştirdim diye. Biraz dikkat etmekte fayda var Vadiyi bende sevmem ama izleyenler için doğru cümleler kurmak lazım.
Maliyet v.s. Konularda tabiki karşılaştırılamaz örnek verdim sadece onlarda kendi literatürlerinde başarılı sayılırlarkusura bakma o zaman yanlış anladım son cümlelerine cevap verecek olursam o dizilerle vadi ismini bir tutmak zaten akıl ve mantığa aykırı
o diziler sıradan ve hiçbir başarısı olmayan diziler diğeri her türlü rekorun tek sahibi ve gelmiş geçmiş en büyük marka
sapla samanı ayıralım
şükranlarımızı sunuyoruz sana bi rakibimizi daha saf dışı bıraktın saygılar üstad