gölge karakterini çok çabuk pasif yaptılar polatın karşısına direk zeynepi koydular hemde gölge adına koydular gölgeyi koruyor anlamında gerçi @china_shangai abişkom bölüme girer girmez ertanı 2-3 bölüme halleder bu senaristler demişti yine haklı çıktı adam🙂
şuu zeynepi çıakrsınlar yinedeee aradan hatta dizidenGolge Polata buyuk ters kose yapti Zeynepi takasa yollayip kendi İhtiyarlar Başkanini rehin aldi. Bence harcadiklari yok
diyelim ki ben saygısızım ve saygı duymuyorum tamam da demiyorum istediğimi konuşurumbüyüğünüz olarak rica ettim biraz saygı duyup tamam deseniz ne oluyor
diyelim ki ben saygısızım ve saygı duymuyorum tamam da demiyorum istediğimi konuşurum
işinize gelince herşeyi yapın manipülasyonlarla konular açın biz burda 2 kelime edince siyasete girmeyin de öyle bişey yok
@Çiğdem- sen gelip her hafta aynı zırvalığı yazıp çıktığın için bilmezsin biz analizin kralını yapıyoruz perşembeden perşembeye yine yapacaz
eleştiri yok hep aynı laf neymiş bişey anlamıyorum e güzel kardeşim ne yapalım senin beynine vadiyi nakşedecek halimiz yok anlamıyorsan o senin sorunun gider anlayacağın ve yorum yapacağın dizileri izlersin bu kadar basit
şurda güzel güzel yorum yapacaz inanın içine ediyorsunuz insanı duduk yere sinir krizine sokuyorsunuz ya sabır
herkes yorumunu yapar bukadar yanı kimse kimseye karışamaz başka diyecek sözüm yokdiyelim ki ben saygısızım ve saygı duymuyorum tamam da demiyorum istediğimi konuşurum
işinize gelince herşeyi yapın manipülasyonlarla konular açın biz burda 2 kelime edince siyasete girmeyin de öyle bişey yok
@Çiğdem- sen gelip her hafta aynı zırvalığı yazıp çıktığın için bilmezsin biz analizin kralını yapıyoruz perşembeden perşembeye yine yapacaz
eleştiri yok hep aynı laf neymiş bişey anlamıyorum e güzel kardeşim ne yapalım senin beynine vadiyi nakşedecek halimiz yok anlamıyorsan o senin sorunun gider anlayacağın ve yorum yapacağın dizileri izlersin bu kadar basit
şurda güzel güzel yorum yapacaz inanın içine ediyorsunuz insanı duduk yere sinir krizine sokuyorsunuz ya sabır
işte sorun orda görüşün yokherkes yorumunu yapar bukadar yanı kimse kimseye karışamaz başka diyecek sözüm yok
ben kimsenin yorumuna karışmıyorum kendim hakaret olmadan istediğim şekilde görüşümü yazarım oyüzden uzatmaya gerek yok 🙂🙂🙂
buna kimsenin şüphesi yok aga@takas aga vadi coştu bizide coşturuyor reytingine falan sokarım vadi diğer dizileri net söylüyorum cebinden çıkartır bu alemde ezingo yapıyoruz net ! karşımızda rakip falan tanımıyorum bu piyasanın en iyisi biziz
birşey anlayamadım diyorum oda bir görüşişte sorun orda görüşün yok
buna kimsenin şüphesi yok aga
diyorum ki eleştirebilir herkes ama senin görüşün eleştirin hiçbişeyin yok eşkiyadaki karı kavgalarını falan yorumlayabilirsin meselabirşey anlayamadım diyorum oda bir görüş
kısaca herkes istediği yorumu yapar hakaret dışında heleki bölümü neden beğenmedin neden beğendin butür şeyler saçma 100 kişi beğensin ben beğenmiyorsam onalr beğendi diyemi beğenicem ozaman köprüden millet atlıyor diye bende atlıyayım öyle şey olurmu
herkesin kendi aklı var millet şunu yapıyor bende böyle yapayım demek olmaz
oyüzden ahakret dısı kimse kismenin yorumuna karışmasın ben eşkiya eleştirielrinize 1 defa bile karışmadım hayır öyle değil demedim o senin düşüncendir karışmam ama benim yorumumada başkası karışamaz daha butür tartışma içine girmeyelüm oyüzden
🙂🙂🙂
hocanın yanında görünce şok oldum hiç beklemiyodumGölge ters manyel yaptı Hoca ile neyi konuşup ne isteyecek merak konusu - adamı tabii tanıyanda yok iş adamı olarak biliniyor Gölge kendi isminin adını veriyor
acaba bilinçli bir hareket mi yoksa tesadüfi mi oldu oda belli değildiyorum ki eleştirebilir herkes ama senin görüşün eleştirin hiçbişeyin yok eşkiyadaki karı kavgalarını falan yorumlayabilirsin mesela
hocanın yanında görünce şok oldum hiç beklemiyodum
tesadüf olur mu aga bilinçli tabi kiacaba bilinçli bir hareket mi yoksa tesadüfi mi oldu oda belli değil
bu sezondan şuana kadar olan bölümlerden genel olarak birşey anlayamıyorum aklımda bölüm sonu birşey kalmıyor eleştiri bile yapamıyorum yazdım kötü birşeyde demedim aslında genel itibariyle birşey anlayamıyorum bu sezondan farkındaysan bölüme eleştiri bile yapmıyorum geçen yılkı gibi çünkü olayları çözemedim henüz ama buda beni bağlar yanıdiyorum ki eleştirebilir herkes ama senin görüşün eleştirin hiçbişeyin yok eşkiyadaki karı kavgalarını falan yorumlayabilirsin mesela
hocanın yanında görünce şok oldum hiç beklemiyodum
aga hoacayla konuşması risk yani kimliğinin deşifre olması yerinin belirlenmesi gibi bir durumla karşılaşma ihtimali yüksektesadüf olur mu aga bilinçli tabi ki
akif akif akif diyen sendin al işte akif kgt hepsi öldübu sezondan şuana kadar olan bölümlerden genel olarak birşey anlayamıyorum aklımda bölüm sonu birşey kalmıyor eleştiri bile yapamıyorum yazdım kötü birşeyde demedim aslında genel itibariyle birşey anlayamıyorum bu sezondan farkındaysan bölüme eleştiri bile yapmıyorum geçen yılkı gibi çünkü olayları çözemedim henüz ama buda beni bağlar yanı
sanki ben vadinin iyi olmasını istemiyorum öyle birşey yok 🙂🙂🙂
adam her türlü riski almış hedefi için ne gerekiyorsa yapacakaga hoacayla konuşması risk yani kimliğinin deşifre olması yerinin belirlenmesi gibi bir durumla karşılaşma ihtimali yüksek
tamam ayoll bendim ama akifve kgt ölükten sonra oluşbu dizideki bu boşluk dizi sanki çıplak kaldı akifi 3 yıldır eleştiriyorum ama akiflerden sonra dizide boşluk oluştu tuhafta olsa yanıakif akif akif diyen sendin al işte akif kgt hepsi öldü
siz ne istediğinizi bilmiyosunuz
adam her türlü riski almış hedefi için ne gerekiyorsa yapacak
işte senin eleştirmeye en ufak hakkın yok adamı öldürmek için herşeyi yaptınız şimdide boş kaldı kimse yok diyosun ee güzel kardeşim ne yapsın bu adamlar ne yapsalar yaranamıyolar hep bi bahane hep bi bahanetamam ayoll bendim ama akifve kgt ölükten sonra oluşbu dizideki bu boşluk dizi sanki çıplak kaldı akifi 3 yıldır eleştiriyorum ama akiflerden sonra dizide boşluk oluştu tuhafta olsa yanı
belki polatın tarafına talviye yapılsa o boşluk olabilir ama şuan baya boş kaldılar🙂
aga sana şunu söylim şu aşamada bir kadın karakterin tutulması falan imkansız sağlam erkek oyuncular üzerinde çalışılmalı bıraksınlar kadın oyuncu ayaklarınıaga ayla algan a gereksiz karekter dedik de kadın ın oyunculuğunun çok iyi olduğunu biliyorduk birkez daha gördük @china_shangai abinin dediği gibi çatlaklıkda var tabi 20 yıldır saklanıyormuş direk ustayla temasa geçmek istemeside olumlu ne olursa olsun böyle kaliteli oyuncuları izlemek keyif veriyor baarsın bu karekterde bizi yanıltır vadiye ayrı bir renk katar iyi bir karekter yazılmışsa zira oyunculuk çok iyi yürür gider