Kurtlar Vadisi Pusu 269. Bölüm Yorumları

@34rcp44 hoşgeldin :) Nasıl buldun bölümü :((((((
abi müzikleri beğendim vede asya dışındaki sahnelerde iyiydi ama bize yetersiz malesef şu yeni seslendirmelerde hiç olmamış zaten ne diye değişiklik yaptılar anlamış değilim hani bizim pusatımız rascolnümüz tilkimiz bıktım ben bu asyayı görmekten güzelde değilki diyim hadi idare eder yusufun sevgilisi bile daha giderli ya :D

usta burayı basacak ama bu bölüme mi olur haftaya mı olur bilmem tabi haftaya kalma ihtimali yüksek

şu asyayı diziden çıkartsınlar ya başka oyuncumu yok Türkiyede bu cast sorumlusu kimse ona hokkalı bi şekilde saygılarımı sunuyorum ve abicim sanada katılıyorum @china_shangai bence cahit ve necati abide ne anlattıklarını bilmiyolar ortada anlatılmak istenen bişey yok bölüm güzel amenna ama ileriye dönük hiç birşey yok malesef
boşluk var ayolll bu sezon genel itibariyle boşş bir sezon izliyoruz yanı odaklanıp konsantire olamıyorum vadiye boş gözlerle izliyorum sanki siyah bir ekrana bakıyorum 2 saat şuan bana bölümde aklında ne kaldı desen hiçbirşey kafam bomboş :F:F:F
bu sezon bir boşluk var ama tam adını bende koyamıyorum işte sıkıntının nerde olduğunu çözemedim birtürlü ayoll eleştiri bile yapamıyorum çünkü bölümle ilgili aklıma birşey kalmıyor bölüm iyimi kötümü açıkcası bu sezon bunu bile anlayamıyorum kendi adıma:F

Biriniz hayir diyonuz biriniz evet hangisi dogru ama bence sonunda olayi manitaciliga baglarlar ama fazla oldu bu polatin kacinci manitadi olacak bence leyla cıkmamaliydi :D @-KADİR- @Polat Şaşmaz

Gölge ile hoca da karşı karşıya bakalım Gölge ne isteyecek

usta yine ortalığı dağıtıyor heyecan tavan

Bu sahnede Polatin elinde akrep olsaydo daha mantikliydi
63c809604fbcf2fb917b3a289ab5da3d.jpg

Biriniz hayir diyonuz biriniz evet hangisi dogru ama bence sonunda olayi manitaciliga baglarlar ama fazla oldu bu polatin kacinci manitadi olacak bence leyla cıkmamaliydi :D @-KADİR- @Polat Şaşmaz
yok manitalık bir durum şu an zaten düşmanlar ileride karekterin evrilme ihtimali yüksek ama ihtimal şu an için öyle bir girişim yok :X bence de leyla diziden ayrılmamalıydı