Damien Duff
Favori Üye
Halkın Polisi cumartesi olacakcumartesi diye düşünüyorum
hep beraber
Halkın Polisi cumartesi olacakcumartesi diye düşünüyorum
hep beraber
düşmana söylenmez valla ? neyse güzel söylemişsin daha ağır kelimede kullanabilirsin? @xemrexxx talimlidir )cehenneme kadar yolun var
cumartesi boşlıuktaydım hiç dizim yok o akşam halkın polisi iyi gidecektir ..Halkın Polisi cumartesi olacak
cehennemde aşırı sıcaktan dolay bir süre sonra hayal görüyormuşsun huriler falan şapıyormuş hayallarinde o yüzden olabilirdüşmana söylenmez valla ? neyse güzel söylemişsin daha ağır kelimede kullanabilirsin? @xemrexxx talimlidir )
cumartesi boşlıuktaydım hiç dizim yok o akşam halkın polisi iyi gidecektir ..
başına perran kutman kadar taş dşsün zaten o cüssedeki taş düşerse kurtulma şansın sıfır )O sana bayılıyordu. )) Sen batırma da. )))))
cehennemdeki hurilerde bayağı işveli olur yani teklifleri geri çevirecek kazuratlar cennette toplanacağına göre ben yaşadım )cehennemde aşırı sıcaktan dolay bir süre sonra hayal görüyormuşsun huriler falan şapıyormuş hayallarinde o yüzden olabilir
Selim sen en son ara vermeden önce de beni bu konuda kışkırtıyordun ama efendiliğimi bozmayacağım.başına perran kutman kadar taş dşsün zaten o cüssedeki taş düşerse kurtulma şansın sıfır )
ben çalışmalarıma devam edeyim elbet bir yerde patlayacaksındır ) perran nedir yaw kendine genç güzel bişey bulamadınmı kırk yıllık kazuratı bize hüri diye satacaksın yemezler )Selim sen en son ara vermeden önce de beni bu konuda kışkırtıyordun ama efendiliğimi bozmayacağım.
buyüzden mi banladınSelim sen en son ara vermeden önce de beni bu konuda kışkırtıyordun ama efendiliğimi bozmayacağım.
İhtimali yok. ))) Ben Perran'ın oyunculuğuna vuruldum zaten bir oyuncuda dış görünüşten, yaştan ziyade "oyunculuk" önemli. ))ben çalışmalarıma devam edeyim elbet bir yerde patlayacaksındır ) perran nedir yaw kendine genç güzel bişey bulamadınmı kırk yıllık kazuratı bize hüri diye satacaksın yemezler )
boş ver Arka sokaklarlada ilgili dizi müslümanları kötülüyor dedi 342.bölümden dolayı ama ben şikayet etmedim sadece bir kere şikayet ettim ondada banlandımİhtimali yok. ))) Ben Perran'ın oyunculuğuna vuruldum zaten bir oyuncuda dış görünüşten, yaştan ziyade "oyunculuk" önemli. ))
Ayrıca burada bir yaşlı fanı varsa o da @xemrexxx'dir, ekrandaki bütün yaşlı oyuncuların fanı. Semra anneanneden tut, Kiralık Aşk'taki kadına kadar.
semra anne ane diziyi kurtarıyor o yüzden ona asılıyor sanırım diğerlerinde bir numara yok konu bitti öylesine bakışıp birbirlerini kovalıyorlar yine semra anne anne arada bir heyecan katıyor diziyeİhtimali yok. ))) Ben Perran'ın oyunculuğuna vuruldum zaten bir oyuncuda dış görünüşten, yaştan ziyade "oyunculuk" önemli. ))
Ayrıca burada bir yaşlı fanı varsa o da @xemrexxx'dir, ekrandaki bütün yaşlı oyuncuların fanı. Semra anneanneden tut, Kiralık Aşk'taki kadına kadar.
@mrt-06 beni niye banladın sen ? evet pompy ben bir iki defa perran kutmana laf attım diye banladılar beni buraya yazmamıda yasakladılar bunlar hep derin forum işleri ben çözemedim vallahibuyüzden mi banladın
Ben hiç banlamadım ki.buyüzden mi banladın
Geçen sezon bayağı övülüyordu dizi forum tarafından, Makbuş bunu da batırdı demekki.semra anne ane diziyi kurtarıyor o yüzden ona asılıyor sanırım diğerlerinde bir numara yok konu bitti öylesine bakışıp birbirlerini kovalıyorlar yine semra anne anne arada bir heyecan katıyor diziye
mine çok güzel kız ya onu hakkıyla kullanamıyorlar o kızı başrolde başka bir dizide görmek isterdim
destereyi dedim ozamanBen hiç banlamadım ki.
Geçen sezon bayağı övülüyordu dizi forum tarafından, Makbuş bunu da batırdı demekki.
Ben bir şey yapmadım paralel yapı seni de vurmuş. )))semra anne ane diziyi kurtarıyor o yüzden ona asılıyor sanırım diğerlerinde bir numara yok konu bitti öylesine bakışıp birbirlerini kovalıyorlar yine semra anne anne arada bir heyecan katıyor diziye
mine çok güzel kız ya onu hakkıyla kullanamıyorlar o kızı başrolde başka bir dizide görmek isterdim
@mrt-06 beni niye banladın sen ? evet pompy ben bir iki defa perran kutmana laf attım diye banladılar beni buraya yazmamıda yasakladılar bunlar hep derin forum işleri ben çözemedim vallahi
eski çamlar (camlar değildi değilmi ) bardak oldu zamanında harika giden karadayıda sonra bozmuştu işi zaten son sezon kaçmıştım diziden )Ben hiç banlamadım ki.
Geçen sezon bayağı övülüyordu dizi forum tarafından, Makbuş bunu da batırdı demekki.
sürgünüm geçen kasım açtı konuya sinirlenip herkesi şikayet etmiştim birtek denizz19 destere harunnn60 ve Çiğdemi şikayet etmedim ozaman maşahlah ozaman nerdeyse 1 ay banlı kaldım dizimedyanınkinden iyidir onunki abartı 1yılBen hiç banlamadım ki.
Ya da alma. Senarist olarak bizi ne hallere sokacağın belli olmaz. Bu arada sen de yarın benim dizime yorum atarsın artık, sana çok güzel sahneler yazdım.harem ağası kadrosu doldu
ayol en fazla @Çiğdem- le halvete girersinYa da alma. Senarist olarak bizi ne hallere sokacağın belli olmaz. Bu arada sen de yarın benim dizime yorum atarsın artık, sana çok güzel sahneler yazdım.
Neyse, şimdi Analar ve Anneler başlıyor; sonra konuşuruz.ayol en fazla @Çiğdem- le halvete girersin