Muhteşem Yüzyıl Çiğdem Yakında Fav10'da

düşmana söylenmez valla ? neyse güzel söylemişsin daha ağır kelimede kullanabilirsin? @xemrexxx talimlidir :))

cumartesi boşlıuktaydım hiç dizim yok o akşam halkın polisi iyi gidecektir ..
cehennemde aşırı sıcaktan dolay bir süre sonra hayal görüyormuşsun huriler falan şapıyormuş hayallarinde o yüzden olabilir

O sana bayılıyordu. :))) Sen batırma da. :))))))
başına perran kutman kadar taş dşsün zaten o cüssedeki taş düşerse kurtulma şansın sıfır :))

cehennemde aşırı sıcaktan dolay bir süre sonra hayal görüyormuşsun huriler falan şapıyormuş hayallarinde o yüzden olabilir
cehennemdeki hurilerde bayağı işveli olur:) yani teklifleri geri çevirecek kazuratlar cennette toplanacağına göre ben yaşadım :))

Selim sen en son ara vermeden önce de beni bu konuda kışkırtıyordun ama efendiliğimi bozmayacağım. :A
ben çalışmalarıma devam edeyim :) elbet bir yerde patlayacaksındır :)) perran nedir yaw kendine genç güzel bişey bulamadınmı kırk yıllık kazuratı bize hüri diye satacaksın yemezler :))

ben çalışmalarıma devam edeyim :) elbet bir yerde patlayacaksındır :)) perran nedir yaw kendine genç güzel bişey bulamadınmı kırk yıllık kazuratı bize hüri diye satacaksın yemezler :))
İhtimali yok. :)))) Ben Perran'ın oyunculuğuna vuruldum zaten bir oyuncuda dış görünüşten, yaştan ziyade "oyunculuk" önemli. :)))

Ayrıca burada bir yaşlı fanı varsa o da @xemrexxx'dir, ekrandaki bütün yaşlı oyuncuların fanı. :F Semra anneanneden tut, Kiralık Aşk'taki kadına kadar. :A

İhtimali yok. :)))) Ben Perran'ın oyunculuğuna vuruldum zaten bir oyuncuda dış görünüşten, yaştan ziyade "oyunculuk" önemli. :)))

Ayrıca burada bir yaşlı fanı varsa o da @xemrexxx'dir, ekrandaki bütün yaşlı oyuncuların fanı. :F Semra anneanneden tut, Kiralık Aşk'taki kadına kadar. :A
boş ver Arka sokaklarlada ilgili dizi müslümanları kötülüyor dedi 342.bölümden dolayı ama ben şikayet etmedim sadece bir kere şikayet ettim ondada banlandım

semra anne ane diziyi kurtarıyor o yüzden ona asılıyor sanırım diğerlerinde bir numara yok :) konu bitti öylesine bakışıp birbirlerini kovalıyorlar yine semra anne anne arada bir heyecan katıyor diziye :)

mine çok güzel kız ya onu hakkıyla kullanamıyorlar o kızı başrolde başka bir dizide görmek isterdim :)

buyüzden mi banladın
@mrt-06 beni niye banladın sen ? evet pompy ben bir iki defa perran kutmana laf attım diye banladılar beni buraya yazmamıda yasakladılar bunlar hep derin forum işleri ben çözemedim vallahi :)

buyüzden mi banladın
Ben hiç banlamadım ki. :A

semra anne ane diziyi kurtarıyor o yüzden ona asılıyor sanırım diğerlerinde bir numara yok :) konu bitti öylesine bakışıp birbirlerini kovalıyorlar yine semra anne anne arada bir heyecan katıyor diziye :)

mine çok güzel kız ya onu hakkıyla kullanamıyorlar o kızı başrolde başka bir dizide görmek isterdim :)
Geçen sezon bayağı övülüyordu dizi forum tarafından, Makbuş bunu da batırdı demekki. :)

@mrt-06 beni niye banladın sen ? evet pompy ben bir iki defa perran kutmana laf attım diye banladılar beni buraya yazmamıda yasakladılar bunlar hep derin forum işleri ben çözemedim vallahi :)
Ben bir şey yapmadım paralel yapı seni de vurmuş. :))))

Geçen sezon bayağı övülüyordu dizi forum tarafından, Makbuş bunu da batırdı demekki. :)
eski çamlar (camlar değildi değilmi ) bardak oldu :) zamanında harika giden karadayıda sonra bozmuştu işi zaten son sezon kaçmıştım diziden :))

sürgünüm geçen kasım açtı konuya sinirlenip herkesi şikayet etmiştim birtek denizz19 destere harunnn60 ve Çiğdemi şikayet etmedim ozaman maşahlah ozaman nerdeyse 1 ay banlı kaldım dizimedyanınkinden iyidir onunki abartı 1yıl