Polat Şaşmaz
Favori Üye
Şimdi farkettim de Adanali da 1 sahne de bizim kac Vadi oyuncusu var
Çakır-Cerrahpaşalı Hal-İt- Kabil
Burda da Doğu Bey
Çakır-Cerrahpaşalı Hal-İt- Kabil
Burda da Doğu Bey
hele şükür artık raskoln ü de görmek istiyoruzsonunda pusat ta ortaya çıkacak
Fragmanda ilk sahneyi gostermeleri yanlis olmus o sahneyi koymayacaklardiBugun vadi gunu heyecan artiyor
bolumde fragman disi gelisen olaylarda olur ins
doğru söylüyon o sahneyi göstermeselerdi iyi olacaktı geçen haftadan kalan heyecandan azalma olduFragmanda ilk sahneyi gostermeleri yanlis olmus o sahneyi koymayacaklardi
Youtube fragman yorumlarini okudum %80'i Vadinin duzeldigini ve yavas yavas kendine geldigini yazmis.doğru söylüyon o sahneyi göstermeselerdi iyi olacaktı geçen haftadan kalan heyecandan azalma oldu
polat ekip kurucaksa kendisinin kurması daha iyi olur gibi tabi kursunda her türlüsü olabilir mantıklıdır ihtiyaçtır ben olsam polat ın başının sıkıştığı anda yardımına gelen onu kurtaran bir karekter kesin sokardım mesala ali candan ın arkadaşlarından olabilir bu karekterde yeri geldiğinde ustayla tartışan sözünü söyleyen birisi olmalı falan bu tip karektere kesinlikle ihtiyaç varYoutube fragman yorumlarini okudum %80'i Vadinin duzeldigini ve yavas yavas kendine geldigini yazmis.
Isteklerde
- Catisma sahnelerinin duzeltilmesi
- İhtiyarlar toplantilarinin geri donmesi
- Polatin yanina Memati gibi Kara gibi psikopat birinin yerlestirilmesi. Hatta biri yazmis İhtiyarlar Polata yeni bir ekip versin boylece devletin gucu yeniden gösterilsin diye. Bence acayip mantikli.
+ Kanal degisikligi
başkan işte kesinlikle dizide olması gereken karekter tipi bu tip karekterler elzemdir birde senaryoda ters köşeler lazım hain bildiğimizin dost, dost bildiğimiz hain çıkması gibi ya da büyük hain kim gibi ya da bizi bu belalardan koruyan kurtaran kim gibi bu unsurların diziye eklenmesi dizinin heyecanını artıracaktırbence iki husus çok önemli polatın yanına iki önemli karakter .diğeri de kadirin bahsettiği (herşeyini paylaştığı sıkıştığında ona danışabildiği ya eski arkadaşı yada bir üst akıl mesela aslan akbey gibi kendini yer altına çekmiş bir istihbarat görevlisi olup varlığından kimsenin haberi olmayan yeni bir doğu bey modeli hiç fena olmazdı
benim hep savunduğum gizem ters köşe ve heyecanın bu yazım ekibiyle olabileceğini asla ve asla inanmıyorum ben artık bu isteklerimden vazgeçtim .bari diiyaloglar ve mizah yerinde olsun yeterbaşkan işte kesinlikle dizide olması gereken karekter tipi bu tip karekterler elzemdir birde senaryoda ters köşeler lazım hain bildiğimizin dost, dost bildiğimiz hain çıkması gibi ya da büyük hain kim gibi ya da bizi bu belalardan koruyan kurtaran kim gibi bu unsurların diziye eklenmesi dizinin heyecanını artıracaktır
olur başkan yeter ki onu yapmaya karar versinler ona bağlı konu ve karekterlerle yapılacağını düşünüyorumbenim hep savunduğum gizem ters köşe ve heyecanın bu yazım ekibiyle olabileceğini asla ve asla inanmıyorum ben artık bu isteklerimden vazgeçtim .bari diiyaloglar ve mizah yerinde olsun yeter
aga sen çalış siyasal bilimler falan tutarsa okulu dereceyle bitirirsin mşllh hiç sıkılmıyon@vadikızı sende mi dua okumaya gittin bugüntvnin oraya
Yok ya o kadar iyi değilim siyasette elimizden geldiğinceaga sen çalış siyasal bilimler falan tutarsa okulu dereceyle bitirirsin mşllh hiç sıkılmıyon
Yürü git lan )) fazla mütevazi olma kibirden bilirler Şahin ağanın Çakır'a söylediği kelamYok ya o kadar iyi değilim siyasette elimizden geldiğince
işte
öyle deme başkan maskeli bilinçli bir arkadaşımız benim hayret ettiğim herkesi ciddiye alıp bıkmadan usanmadan anlatması 🙂 birde sakin kalıyor zor işYürü git lan )) fazla mütevazi olma kibirden bilirler Şahin ağanın Çakır'a söylediği kelam
@-KADİR- bundan olsa olsa ak trol olur )))
Abi Ak trol agir olmadı miYürü git lan )) fazla mütevazi olma kibirden bilirler Şahin ağanın Çakır'a söylediği kelam
@-KADİR- bundan olsa olsa ak trol olur )))
Sagol ağamöyle deme başkan maskeli bilinçli bir arkadaşımız benim hayret ettiğim herkesi ciddiye alıp bıkmadan usanmadan anlatması 🙂 birde sakin kalıyor zor iş