Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şimdi farkettim de Adanali da 1 sahne de bizim kac Vadi oyuncusu var
Çakır-Cerrahpaşalı Hal-İt- Kabil
bfeae55cfabfd55ea7547df3baaab661.jpg

Burda da Doğu Bey
a9f77ae086ca9152bea69035c6abe0fb.jpg

Bugun vadi gunu heyecan artiyor
bolumde fragman disi gelisen olaylarda olur ins

doğru söylüyon o sahneyi göstermeselerdi iyi olacaktı geçen haftadan kalan heyecandan azalma oldu
Youtube fragman yorumlarini okudum %80'i Vadinin duzeldigini ve yavas yavas kendine geldigini yazmis.

Isteklerde
- Catisma sahnelerinin duzeltilmesi
- İhtiyarlar toplantilarinin geri donmesi
- Polatin yanina Memati gibi Kara gibi psikopat birinin yerlestirilmesi. Hatta biri yazmis İhtiyarlar Polata yeni bir ekip versin boylece devletin gucu yeniden gösterilsin diye. Bence acayip mantikli.

+ Kanal degisikligi

Youtube fragman yorumlarini okudum %80'i Vadinin duzeldigini ve yavas yavas kendine geldigini yazmis.

Isteklerde
- Catisma sahnelerinin duzeltilmesi
- İhtiyarlar toplantilarinin geri donmesi
- Polatin yanina Memati gibi Kara gibi psikopat birinin yerlestirilmesi. Hatta biri yazmis İhtiyarlar Polata yeni bir ekip versin boylece devletin gucu yeniden gösterilsin diye. Bence acayip mantikli.

+ Kanal degisikligi
polat ekip kurucaksa kendisinin kurması daha iyi olur gibi tabi kursunda her türlüsü olabilir mantıklıdır ihtiyaçtır ben olsam polat ın başının sıkıştığı anda yardımına gelen onu kurtaran bir karekter kesin sokardım mesala ali candan ın arkadaşlarından olabilir bu karekterde yeri geldiğinde ustayla tartışan sözünü söyleyen birisi olmalı falan bu tip karektere kesinlikle ihtiyaç var

bence iki husus çok önemli polatın yanına iki önemli karakter .diğeri de kadirin bahsettiği (herşeyini paylaştığı sıkıştığında ona danışabildiği ya eski arkadaşı yada bir üst akıl :) mesela aslan akbey gibi kendini yer altına çekmiş bir istihbarat görevlisi olup varlığından kimsenin haberi olmayan yeni bir doğu bey modeli hiç fena olmazdı :)

bir de polat ve cahitin her konuyu kolayca çözüp halletmemeleri lazım .biraz zorlansınlar sıkışsınlar .duvara toslasınlar.polat cahite şunu bul bunu bul diyor .iki sahne sonra cahit onu bunu buluyor ikisi gidip herkesi darmaduman ediyorlar :) bu dediğim bu sezon her bölüm en az iki kere oluyor .hal böyle olunca da inandırıcılık yerlerde oluyor.

Son düzenleme:
bence iki husus çok önemli polatın yanına iki önemli karakter .diğeri de kadirin bahsettiği (herşeyini paylaştığı sıkıştığında ona danışabildiği ya eski arkadaşı yada bir üst akıl :) mesela aslan akbey gibi kendini yer altına çekmiş bir istihbarat görevlisi olup varlığından kimsenin haberi olmayan yeni bir doğu bey modeli hiç fena olmazdı :)
başkan işte kesinlikle dizide olması gereken karekter tipi bu tip karekterler elzemdir birde senaryoda ters köşeler lazım hain bildiğimizin dost, dost bildiğimiz hain çıkması gibi ya da büyük hain kim gibi ya da bizi bu belalardan koruyan kurtaran kim gibi bu unsurların diziye eklenmesi dizinin heyecanını artıracaktır

başkan işte kesinlikle dizide olması gereken karekter tipi bu tip karekterler elzemdir birde senaryoda ters köşeler lazım hain bildiğimizin dost, dost bildiğimiz hain çıkması gibi ya da büyük hain kim gibi ya da bizi bu belalardan koruyan kurtaran kim gibi bu unsurların diziye eklenmesi dizinin heyecanını artıracaktır
benim hep savunduğum gizem ters köşe ve heyecanın bu yazım ekibiyle olabileceğini asla ve asla inanmıyorum ben artık bu isteklerimden vazgeçtim .bari diiyaloglar ve mizah yerinde olsun yeter

benim hep savunduğum gizem ters köşe ve heyecanın bu yazım ekibiyle olabileceğini asla ve asla inanmıyorum ben artık bu isteklerimden vazgeçtim .bari diiyaloglar ve mizah yerinde olsun yeter
olur başkan yeter ki onu yapmaya karar versinler ona bağlı konu ve karekterlerle yapılacağını düşünüyorum
diyaloglarda son bölümlerde gözle görülür bir farklılaşma var devamlı olmasını bekleriz

Yürü git lan :))) fazla mütevazi olma kibirden bilirler :) Şahin ağanın Çakır'a söylediği kelam :)

@-KADİR- bundan olsa olsa ak trol olur :))))
öyle deme başkan maskeli bilinçli bir arkadaşımız benim hayret ettiğim herkesi ciddiye alıp bıkmadan usanmadan anlatması 🙂 birde sakin kalıyor zor iş

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking