Kanal D Yaz'ın Öyküsü - Dizi Yorumları

Güzel bir final oldu mutlu sonla bitmesine sevindim. Yaz, ailesi ve Ege ile mutlu bir hayata yelken açtı. Erkek kardeşi de oldu. :D Umut ve Mert sonunda birleştiler. Tunç'a üzüldüm ama ya. :(

Ekin ve Doğu Aladağ da layıklarını buldular. 13 bölümlük güzel bir mini dizi izlemiş olduk. Tüm ekibin emeklerine sağlık bu dizinin oyuncularının bundan sonra destekçisi olacam her zaman hepsini iyi ve tutan projelerde görmek istiyorum. :D

Güzel bir final oldu mutlu sonla bitmesine sevindim. Yaz, ailesi ve Ege ile mutlu bir hayata yelken açtı. Erkek kardeşi de oldu. :D Umut ve Mert sonunda birleştiler. Tunç'a üzüldüm ama ya. :(

Ekin ve Doğu Aladağ da layıklarını buldular. 13 bölümlük güzel bir mini dizi izlemiş olduk. Tüm ekibin emeklerine sağlık bu dizinin oyuncularının bundan sonra destekçisi olacam her zaman hepsini iyi ve tutan projelerde görmek istiyorum. :D

Ekim öldü sanmıştım :A

Herkes hakkettiğini buldu da Tunç da bari mutlu olaydı :D

Özellikle Vildan ve Ece nin destekçisi olacam.Tuğçe Açıkgöz de baya iyiydi :D

1. BÖLÜM

Güzel diziymiş, keşke zamanında izleseymişim. :( Neyse ki 13 bölümlük bir mini dizi, güzelce izleriz kısa sürede artık. :)

Yaz ve tayfasının Almanya gezi işi biraz hayal olacak gibi, baştan belliydi zaten. :D Sonunda belli etti durum kendisini. Bu arada Ferhat'ın Yaz'ı sevip de o Ekim'i öpmesi de ayrı bir sinir olaydı, orada ben bile şok oldum. :T:

Mert yani Tansel rolü çok iyi yapıyordu, çok samimi birisiymiş. Ben itici buluyordum kendisini ama izleyince vazgeçtim. Ön yargılı olmamak lazımmış. :D Umut'u da sevdim yine, güzel ve baskın bir karakter. :X

İkinci bölüme geçtim. :X @GunesinOglu