Kanal D Yaz'ın Öyküsü - Dizi Yorumları

1. BÖLÜM

Güzel diziymiş, keşke zamanında izleseymişim. :( Neyse ki 13 bölümlük bir mini dizi, güzelce izleriz kısa sürede artık. :)

Yaz ve tayfasının Almanya gezi işi biraz hayal olacak gibi, baştan belliydi zaten. :D Sonunda belli etti durum kendisini. Bu arada Ferhat'ın Yaz'ı sevip de o Ekim'i öpmesi de ayrı bir sinir olaydı, orada ben bile şok oldum. :T:

Mert yani Tansel rolü çok iyi yapıyordu, çok samimi birisiymiş. Ben itici buluyordum kendisini ama izleyince vazgeçtim. Ön yargılı olmamak lazımmış. :D Umut'u da sevdim yine, güzel ve baskın bir karakter. :X

İkinci bölüme geçtim. :X @GunesinOglu
Tüm dizileri süpürdün, bir Aramızda Kalsın'ı yarım bıraktın. .ss

Olsun onunda tadına baktım, konuya ve kim neymiş izledim. :X Güzel bir samimi, aile dizisi olduğunu gördüm. Yarım kalsa bile merakımı giderdim. :)
Ama sonradan yaşananları hiç mi merak etmiyorsun? İşe sadece "merak giderme" olarak mı baktın? Yanlış anlama, sadece merak ettim. :)

2. BÖLÜM

Dizi iyice açıldı. :Z

Özellikle diziye Ege'nin gelmesiyle bir renk geldi, bir tatlılık geldi, güzellik geldi, izleme zevki geldi. :bhr:

Yaz ve Mert'in arası bir bölüm içinde aşırı ilerlerdi. Sonu maalesef kötü bitti. Mert'de öyle laflar beklemezdim, geçip Umut'a ''al kız senin olsun'' demesi bana bile koydu. Yaz orada ağladı zaten.

Dizinin müziklerini de beğendim, çok güzel müzikler kullanılıyor.

Ege ve Ferhat'ın tartışması da iyiydi. :A Ege de Yaz'a aşık olacak sonrası olaylar olaylar.. :F Ekim ve Ferhat bir, Ege ve Yaz bir çift olsun :Z

Üçüncü bölüme geçtim. :X

2. BÖLÜM

Dizi iyice açıldı. :Z

Özellikle diziye Ege'nin gelmesiyle bir renk geldi, bir tatlılık geldi, güzellik geldi, izleme zevki geldi. :bhr:

Yaz ve Mert'in arası bir bölüm içinde aşırı ilerlerdi. Sonu maalesef kötü bitti. Mert'de öyle laflar beklemezdim, geçip Umut'a ''al kız senin olsun'' demesi bana bile koydu. Yaz orada ağladı zaten.

Dizinin müziklerini de beğendim, çok güzel müzikler kullanılıyor.

Ege ve Ferhat'ın tartışması da iyiydi. :A Ege de Yaz'a aşık olacak sonrası olaylar olaylar.. :F Ekim ve Ferhat bir, Ege ve Yaz bir çift olsun :Z

Üçüncü bölüme geçtim. :X

Sıkılmadan peş peşe nasıl izliyorsun vallahi bravo :D

Dizi güzeldi bende izledim. :)

Bu arada yazmayı unuttum 2. bölümde Survivor'un kraliçesi ''Duygu Çetinka''yı görmek çok sevindirici oldu. :bhr: Buraya katıldığını duymuştum ama hangi rol ve ne için katıldığını bilmiyordum. :Z Ne güzel de muhabirlik yaparmış. :bhr:

3. BÖLÜM

Dizi baya iyi gidiyor. :Z

Özellikle Öznur'un gazıyla Yaz ve Ferhat'ı gören Ekim'in durumu ve tripleri iyiydi baya, ben orada şok oldum. :D Öznur çok pis bir kız, ortalığı sürekli karıştırıyor. :T: Yaz ne güzel dövdü ama o kızı. :A

O değilde dizinin en güzel tipi bence Umut'un annesi. :F Ne kadar patavatsız bir kadın, ama beni çok güldürüyor. :F

Dizinin sonu da güzel bitti. Bakalım Umut ve Mert ne diyecek bu durum hakkında? Yaz iyi bir teklif yaptı. :A

4. Bölüme geçiyorum..​

4. BÖLÜM

Her şey düzeldi derken Ferhat. :T:

Ege ve Yaz sahneleri bölüme damga vurdu. :Z Çok yakışıyorlar ve Ege'nin egoist değil de bu samimi hali çok tatlı. O dağ evi kısımları ve Yaz'ın üstünü çıkarması falan da çok iyiydi, Ben Bilmem Eşim Bilir'de hissettim kendimi diyor. :F

O son hiç yakışmadı. :T: Ben şeyi anlamadım Ferhat o evde olduklarını nereden bildi de geldi? (b) Ferhat nasıl bir insanmış lan. :T: Yaz'ı vuruyordu, önüne Umut geçti tam o kısımda. Bakalım ne olacak diğer bölümde?​

5. BÖLÜM

Sıkılmadan izledim bölümü, su gibi aktı geçti. :bhr:

Yaz'ın Ekim'i eve alması hiç iyi olmadı bence. O kız Öznur'un gazıyla kötü şeyler yapabilir, yapacak gibi de zaten. Ege ve Yaz'ın arasını da bozmaya çalıştı. :T:

Yaz ve Ekim'in güzelce giyinip, arabayı çalıp o işe girişmeleri de ayrı eğlence oldu. Ferhat yine olayın içine etti. :T: Ege'nin arabasının fren kablosunu falan kesti, Ege gitti arabayı çarptı. Neyseki bir şey olmadı. :bhr:

Umut'un annesi Saniye Hanım da çok fena çıktı. :F Gitti o çeki aldı, ortada öylece kaldı 10 bin aldı 60 bin ödeyecek sazan. :A O son sahnedeki yüzük olayı da iyiydi, Yaz çok iyi yapmış. :bhr:

Sonda Ekim ne yaptı acaba, bakalım güzel bitiyor dizinin sonları. :Z

6. Bölüme geçtim..​

1. BÖLÜM

Güzel diziymiş, keşke zamanında izleseymişim. :( Neyse ki 13 bölümlük bir mini dizi, güzelce izleriz kısa sürede artık. :)

Yaz ve tayfasının Almanya gezi işi biraz hayal olacak gibi, baştan belliydi zaten. :D Sonunda belli etti durum kendisini. Bu arada Ferhat'ın Yaz'ı sevip de o Ekim'i öpmesi de ayrı bir sinir olaydı, orada ben bile şok oldum. :T:

Mert yani Tansel rolü çok iyi yapıyordu, çok samimi birisiymiş. Ben itici buluyordum kendisini ama izleyince vazgeçtim. Ön yargılı olmamak lazımmış. :D Umut'u da sevdim yine, güzel ve baskın bir karakter. :X

İkinci bölüme geçtim. :X @GunesinOglu
Tansel'i itici bulmayı nasıl başardın? 😱 Çok sempatik bir oyuncu bence. :D

6. BÖLÜM

Ay o dizinin sonu neydi öyle. 😱

Yaz hiç olmayacak şeyi yaptı, Umut öyle bir şey düşünmezken. :( Kadına keşke seni tanımasaydım falan dedi canlı yayında, ağzım açık kaldı. Nasıl yapabildi bunu anlamıyorum. :( Bakalım şimdi neler olacak, ortalık yine karışacak?

Bu arada Ekim'e aşırı sinir oldum. Ortalığı çok karıştırıyor. Ege ve Ferhat'ı aynı yerde birleştirdi, Ferhat işinden oldu onun yüzünden. İlk başlarda sevmiştim kendisini, şimdi hiç sevmiyorum. :(

Umut'un annesi ne şeytan çıktı öyle. 😱 Nevra Hanım'ın laflarıyla para için kızını sattı. Konuşma şekli çok iyi ama kadının. :D

7. Bölüme geçtim..

6. BÖLÜM

Ay o dizinin sonu neydi öyle. 😱

Yaz hiç olmayacak şeyi yaptı, Umut öyle bir şey düşünmezken. :( Kadına keşke seni tanımasaydım falan dedi canlı yayında, ağzım açık kaldı. Nasıl yapabildi bunu anlamıyorum. :( Bakalım şimdi neler olacak, ortalık yine karışacak?

Bu arada Ekim'e aşırı sinir oldum. Ortalığı çok karıştırıyor. Ege ve Ferhat'ı aynı yerde birleştirdi, Ferhat işinden oldu onun yüzünden. İlk başlarda sevmiştim kendisini, şimdi hiç sevmiyorum. :(

Umut'un annesi ne şeytan çıktı öyle. 😱 Nevra Hanım'ın laflarıyla para için kızını sattı. Konuşma şekli çok iyi ama kadının. :D

7. Bölüme geçtim..

En iyi bölümdesin, iyi seyirler :X Oyunculuklar tavan bu bölüm :Z