Kanal D Yaz'ın Öyküsü - Dizi Yorumları

7. BÖLÜM

Yine iyi bir bölümdü, sıkmadan izlettiriyor dizi kendisini. :Z

Yaz ve Umut'un arası düzeldi sonunda. :bhr: Yaz'ın yaptığı şey hiç hoş değildi, çok büyük hata yaptı. Sonra Umut'un yanına gitti ve orada barıştılar. Yaz'ın o otogar gibi yerde adamın birisiyle yaptığı kavgası güldürdü. :F

Bölümün sonunda Umut ve Yaz otururken Mert o düğün arabası gibi şeyle konser vererek sürpriz yaptı. :Z

Ekim'e sinir oluyorum. :T: Çok bilmiş ve sinir bir hal aldı. O Nevra Hanım'ı tehdit ettiği sahne baya güldürdü, iyi de oldu. :F Bu arada dizinin sonunda Tunç, Nevra Hanım'ın amacını öğrendi.

8. bölüme geçtim..​

7. BÖLÜM

Yine iyi bir bölümdü, sıkmadan izlettiriyor dizi kendisini. :Z

Yaz ve Umut'un arası düzeldi sonunda. :bhr: Yaz'ın yaptığı şey hiç hoş değildi, çok büyük hata yaptı. Sonra Umut'un yanına gitti ve orada barıştılar. Yaz'ın o otogar gibi yerde adamın birisiyle yaptığı kavgası güldürdü. :F

Bölümün sonunda Umut ve Yaz otururken Mert o düğün arabası gibi şeyle konser vererek sürpriz yaptı. :Z

Ekim'e sinir oluyorum. :T: Çok bilmiş ve sinir bir hal aldı. O Nevra Hanım'ı tehdit ettiği sahne baya güldürdü, iyi de oldu. :F Bu arada dizinin sonunda Tunç, Nevra Hanım'ın amacını öğrendi.

8. bölüme geçtim..​
Bir günde kaç bölüm izliyorsun? Sanırım sabah kalkar kalkmaz hemen buna bakıyorsun. :A

Bir günde kaç bölüm izliyorsun? Sanırım sabah kalkar kalkmaz hemen buna bakıyorsun. :A
Kaç bölüm sığarsa izliyorum. :F Dün 2 bölüm izledim, 3. bölümün 3 parçasını izlemiştim. Sabah 3. bölümü tamamlayıp, 4-5-6-7'yi izledim. Şu an 8'i izliyorum. Sonra bir banyoya girer çıkar 9-10'u izlerim. :bhr:

8. BÖLÜM

Biraz durgun bir bölüm olsa da yine iyi bölümdü.

Bölüme tabiki de Umut ve Mert öpüşmesi damga vurdu. :bhr: Yaz tam uykuya daldı, o sırada öpüştüler. :F Sonrasında Yaz uyandı ve bizimkiler afalladı, saçmaladılar. :D Devamını da bekliyoruz. :A

Yaz kimi seviyor ben orayı hala çözemedim. :bilmem: Bir Ege'ye, bir Ferhat'a ışık yakıyor. :( Ben inanıyorum, Ege'yle olacak bu aşk. :bhr:

Bu arada Ekim'in babası Doğu Bey çıktı. Annesi de hapiste sanırsam. Baya sırlar çıkıyor burada da ortaya. Tunç ve o adam iyi çözdü olayları.

8. BÖLÜM

Biraz durgun bir bölüm olsa da yine iyi bölümdü.

Bölüme tabiki de Umut ve Mert öpüşmesi damga vurdu. :bhr: Yaz tam uykuya daldı, o sırada öpüştüler. :F Sonrasında Yaz uyandı ve bizimkiler afalladı, saçmaladılar. :D Devamını da bekliyoruz. :A

Yaz kimi seviyor ben orayı hala çözemedim. :bilmem: Bir Ege'ye, bir Ferhat'a ışık yakıyor. :( Ben inanıyorum, Ege'yle olacak bu aşk. :bhr:

Bu arada Ekim'in babası Doğu Bey çıktı. Annesi de hapiste sanırsam. Baya sırlar çıkıyor burada da ortaya. Tunç ve o adam iyi çözdü olayları.

Sana bir spoiler vereyim mi? :A

9. BÖLÜM

Fena sayılmazdı bölüm. :)

Yaz yine ağzını tutamadı. :T: Umut ve Mert'in öpüştüğünü yanlışlıkla Tunç'un yanında söyledi ve ikilinin arası bozuldu. Bakalım şimdi ne olacak?

Yaz, kaybolan yüzüğün Ekim'de olduğunu öğrendi. Artık şu kızın gerçek yüzünü görsün de evden postalasın. :Z

Dizinin final sahnesinde Mert'in Umut'a yaptığı sürpriz iyi hoş da Umut pek sıcak değil gibiydi, nasıl karşılık verecek acaba?

10. Bölüme geçiyorum..​

10. BÖLÜM

Güzel sayılabilecek bir bölümdü.

Yaz'ın her şeyi söyleyip Ekim'i evden postalaması çok iyi oldu. Caner de kapıyı kapattı Ekim'e, Ferhat zaten yüzünü çevirmişti. Yaptıklarıyla birlikte ortada öylece kaldı. O sonda intahar işi bence yanıltmaca, o kız intahar etmez. :T: Keşke etse...

Umut ve Tunç tam evlenecekken düğünü polisler bastı. Haluğu yaralama suçundan Tunç'u götürdüler. Ege şikayet etti sanırsam. :D Umut öylece ortada kaldı.

Bu arada Ege ve Yaz'ın öpüşmesi de bölüme damga vuran sahnelerdendi. :bhr: Ferhat'ın orada ağlaması içimizi cız ettirdi yinede. :(

11. BÖLÜM

İlk başı çok iyiydi, sonra durgunlaştı.

Ferhat öldü he? :( Ekim yine ortalığı karıştırdı. Ne güzel kendisi intahar edecekti de kurtulacaktık. O sırada Ferhat önüne geçti ve böylece Ferhat intahar etti. :( Yazık oldu, üzüldüm ister istemez.

Ekim de Ferhat intahar etti diye ortalığı karıştırıyor, Mert bu işi bırakmıyor neyseki. Ekim kesin ağzından kaçıracak ve sonrasında hapise falan girer gibi.

Yaz'ı güldürebilen ve mutlu eden kişi Ege. Zaten son zamanlarda tam anlamıyla birliktelerdi, Ferhat'ın da ölümüyle artık ikisi kaldı. :bhr:

Ferhat'ın ölümü en çok Caner'i üzdü. :( O ağlaması falan süperdi, adam ne güzel rol yapmış o kısımda.

Dizinin sonunda Ekim'in Mert'in kardeşi olduğunu öğrendiler...

12. BÖLÜM

Biraz daha durgun bir bölümdü.

Bu bölüm yine Ekim'in yaptığı kötülük ve pisliklerle geçti. Mert'in o güzelim evini bilerek yaktı. Sonra kendini Doğu Bey'in kızıyım diye diye eve soktu falan. Nevra Hanım güzel evden attı oh olsun ona. :A

Ege ve Yaz'ın ilişkisi çok iyi gidiyor. Caner, Yaz ve Ege çok iyi üçlü oldu. :bhr: Yazık garibim Caner'in üniversite işini de Tunç halletti. :Z

Mert durumlar konusunda Ekim'i haksız buldu, sonda karakola ifadeyi değiştirmeye gitti. Bakalım finalde ne olacak?

Finale geçiyorum..​

13. BÖLÜM (FİNAL)

Ay 3 günde de izlesem bitince bir tuhaf oldum, duygulandım. :( Tüm ekibin emeğine, eline sağlık. İzlemeyen herkese de tavsiye ederim..

Finali gayet hoş oldu. Ekim'e araba çarpınca o kısımda öldüğünü sandım. Sonda ölmediğini anladım, felç kalmış. Doğu'yla iyi bir ikili olmuşlar.

Ege ve Yaz'ın birleşmesi, Umut ve Mert'in de birleşmesi mutlu sonla bitmesi çok güzel oldu. Tunç adına üzüldüm tabi. :(

Konuda daha çok işenecek olay vardı. Yani rahat 1-2 sezon sürebilirdi. Ama olsun mini dizi gibi izledik. :)

Jeneriğini de unutmayacağım, İffet'i hatırlatır..

Elveda Yaz'ın Öyküsü...