-potterhead-
Favori Üye
Bir günde kaç bölüm izliyorsun? Sanırım sabah kalkar kalkmaz hemen buna bakıyorsun.7. BÖLÜM
Yine iyi bir bölümdü, sıkmadan izlettiriyor dizi kendisini.
Yaz ve Umut'un arası düzeldi sonunda.Yaz'ın yaptığı şey hiç hoş değildi, çok büyük hata yaptı. Sonra Umut'un yanına gitti ve orada barıştılar. Yaz'ın o otogar gibi yerde adamın birisiyle yaptığı kavgası güldürdü.
Bölümün sonunda Umut ve Yaz otururken Mert o düğün arabası gibi şeyle konser vererek sürpriz yaptı.
Ekim'e sinir oluyorum.Çok bilmiş ve sinir bir hal aldı. O Nevra Hanım'ı tehdit ettiği sahne baya güldürdü, iyi de oldu.
Bu arada dizinin sonunda Tunç, Nevra Hanım'ın amacını öğrendi.
8. bölüme geçtim..
Kaç bölüm sığarsa izliyorum.Bir günde kaç bölüm izliyorsun? Sanırım sabah kalkar kalkmaz hemen buna bakıyorsun.![]()
Sana bir spoiler vereyim mi?8. BÖLÜM
Biraz durgun bir bölüm olsa da yine iyi bölümdü.
Bölüme tabiki de Umut ve Mert öpüşmesi damga vurdu.Yaz tam uykuya daldı, o sırada öpüştüler.
Sonrasında Yaz uyandı ve bizimkiler afalladı, saçmaladılar.
Devamını da bekliyoruz.
Yaz kimi seviyor ben orayı hala çözemedim.Bir Ege'ye, bir Ferhat'a ışık yakıyor.
Ben inanıyorum, Ege'yle olacak bu aşk.
Bu arada Ekim'in babası Doğu Bey çıktı. Annesi de hapiste sanırsam. Baya sırlar çıkıyor burada da ortaya. Tunç ve o adam iyi çözdü olayları.
Sana bir spoiler vereyim mi?![]()
Ya birisi ayrılıyor diziden öyle bir konu açılmıştı, hatırlıyorum ama söylemeyin.O biliyor onu merak etme![]()
Aslında şeytan 'söyle' diyor, ama sonra mızmızlanırsın diye söylemeyeceğim.Ya birisi ayrılıyor diziden öyle bir konu açılmıştı, hatırlıyorum ama söylemeyin.Unuttum kim gittiğini.
![]()
Sen bu diziyi izledin mi?Aslında şeytan 'söyle' diyor, ama sonra mızmızlanırsın diye söylemeyeceğim.![]()
Sadece ilk bölümünü. Fragman ve özetlerden de anlaşılıyordu o spoiler zaten.Sen bu diziyi izledin mi?![]()