MusicSurvivor All Star | 10.Hafta

Recapını da ben ayarlarım. :A Tarkan'a nanik. :A @Maskeli Fedai
elenmezsem haftaya işim olmazı kullanıcam gör sen :A
düet kullanamıyorsunuz sadece onun harici aynı şarkıları kullanabliyorsunuz bak sezen aksu dışında eller günahakrarı 84 , şebnem ayol sezen dısında herkes kullandı:F
kış güneşi, işim olmaz bu ikisini mutlaka kullan emre bu krıtık haftalarda sana şarkı alzım zaten bunlar yıldızın şarkıları ama tarkanda kullanabilir sonucta yarışmada yasak değil ama öncleik hak zaten yıldızın :A:A:A

Yıldız bu şarkıyla kötü giderse ya da elenirse sen de kullanamazsın artık korkudan. :A :Z
Plan da yapmış şimdiden .ss

düet kullanamıyorsunuz sadece onun harici aynı şarkıları kullanabliyorsunuz bak sezen aksu dışında eller günahakrarı 84 , şebnem ayol sezen dısında herkes kullandı:F
kış güneşi, işim olmaz bu ikisini mutlaka kullan emre bu krıtık haftalarda sana şarkı alzım zaten bunlar yıldızın şarkıları ama tarkanda kullanabilir sonucta yarışmada yasak değil ama öncleik hak zaten yıldızın :A:A:A
Pis çirkin parlakçı .ss oh oh Mustiyi eleyerek ne güzel bir iş yapmışısz :A:A:A Arabayı yine kullanamadın :F:F:F

3 vermişsin bana. :D
Valla yüksek vermeye çalıştım elimden geldiğince yabancı şarkılara karşı bir kulak aşinalığım olmayınca düşük vermek zorunda kalıyorum dinliyorum hoşuma giderse işte verebildiğim kadar yüksek vermeye çalışıyorum. :)

Küfür ettim.ss Bu hafta iyi vermezsen sen atarız jürilikten.:A
Ben sürekli jüri değilim ne zaman çağırırlarsa geliyorum.😳

Valla yüksek vermeye çalıştım elimden geldiğince yabancı şarkılara karşı bir kulak aşinalığım olmayınca düşük vermek zorunda kalıyorum dinliyorum hoşuma giderse işte verebildiğim kadar yüksek vermeye çalışıyorum. :)

Ben sürekli jüri değilim ne zaman çağırırlarsa geliyorum.😳

Her hafta çağırıyor cücük Acun seni.ss