anladım şimdi rıp rape den farklıymış )
Şu Carol'da bir gitse süper olacak.anladım şimdi rıp rape den farklıymış )
ayrıca @çiğdem- o gördüğün sahne maggie nin hayalidir bence )kurtulmuşuz çekirdekten diriltmek için çırpınıp duruyorsun öldü işte üstündende 200 zombi geçti yetmedi traktör geçti halada yaşıyorsa helal olsun )
Duymamış olayım en sevdiğim 2. karakter. 😡Şu Carol'da bir gitse süper olacak.
Ben sevemiyorum ya. Dizide kadına torpil geçiyorlar o yüzden olabilir. Çizgi romanda erkenden gidiyordu dizide ömür boyu kalıcı.ssMaggie'ye yakışır parlak bir oğlan getirsinler diziye bari.
Duymamış olayım en sevdiğim 2. karakter. 😡
bak şimdi spoiler veriyorsun büyük hata daha hala diziyi izlemeyipte inşallah bu bölüm carol ölmüştür diye dua edip diziye başlayacak olanlar bu mesajından sonra hayal kırıklığına uğrayacaktır izleme şevkleri kırılacaktırŞu Carol'da bir gitse süper olacak.
Hahah çok haklısın ben her bölüm o niyetli oturuyorum bir türlü olmuyor.bak şimdi spoiler veriyorsun büyük hata daha hala diziyi izlemeyipte inşallah bu bölüm carol ölmüştür diye dua edip diziye başlayacak olanlar bu mesajından sonra hayal kırıklığına uğrayacaktır izleme şevkleri kırılacaktır
biz ayrı dünyaların insanıyız o zaman )Maggie'ye yakışır parlak bir oğlan getirsinler diziye bari.
Duymamış olayım en sevdiğim 2. karakter. 😡
Carol'u neden sevmiyorsun ki? Geçen bölüm tek başına koca kasabayı kurtardı.bak şimdi spoiler veriyorsun büyük hata daha hala diziyi izlemeyipte inşallah bu bölüm carol ölmüştür diye dua edip diziye başlayacak olanlar bu mesajından sonra hayal kırıklığına uğrayacaktır izleme şevkleri kırılacaktır
Bunlar maymun mu. Ağaca tırmanana kadar zombi ayağından yakalar adamın, kaçmak daha mantıklı.biz ayrı dünyaların insanıyız o zaman )
bu arada sana bişey sorayım twd ile ilgili ormanda bizim grup kaarken niye en tehlikeli anda bile ağaca tırmanmak akıllarına gelmez ??? oysa insanlığın gelişim tarihinde ağaca tırmanma refleksi vardır heleki ormandaysan bir şekilde ilk panik anında yerden yükseğe kendimizi çıkarmak isteriz hem uzaktan gelen tehlikeyi rahat görmek için hemde zombilerin tırmanma yeteneği olmadığı için en kestirme yoldur bu soruyu @Tolstoyevski ile @sürgünüm e de sorayım zombiden kaçan kahramanlarımız ormanın içinde neden ağaca tırmanmaz soru çok basit )
hahahah bananeeee sevinmne izin vermicem fotomu gözüne sokucam her seferindeanladım şimdi rıp rape den farklıymış )
ayrıca @çiğdem- o gördüğün sahne maggie nin hayalidir bence )kurtulmuşuz çekirdekten diriltmek için çırpınıp duruyorsun öldü işte üstündende 200 zombi geçti yetmedi traktör geçti halada yaşıyorsa helal olsun )
Gotham'da @xemrexxx'e sorduğun soru hâlâ aklımda iken bu soruya sazan gibi atlamamı mı bekliyorsun?biz ayrı dünyaların insanıyız o zaman )
bu arada sana bişey sorayım twd ile ilgili ormanda bizim grup kaarken niye en tehlikeli anda bile ağaca tırmanmak akıllarına gelmez ??? oysa insanlığın gelişim tarihinde ağaca tırmanma refleksi vardır heleki ormandaysan bir şekilde ilk panik anında yerden yükseğe kendimizi çıkarmak isteriz hem uzaktan gelen tehlikeyi rahat görmek için hemde zombilerin tırmanma yeteneği olmadığı için en kestirme yoldur bu soruyu @Tolstoyevski ile @sürgünüm e de sorayım zombiden kaçan kahramanlarımız ormanın içinde neden ağaca tırmanmaz soru çok basit )
aynen o kadar zombinin içinden matrix olsa çıkamazanladım şimdi rıp rape den farklıymış )
hahahah bananeeee sevinmne izin vermicem fotomu gözüne sokucam her seferinde
Tatlılığa for.biz ayrı dünyaların insanıyız o zaman )
hahahah bananeeee sevinmne izin vermicem fotomu gözüne sokucam her seferinde
ben 55 yaşında zannediyodumTatlılığa for.
Bu arada bu kadın 50 yaşındaymış şok oldum.
bu yaşlı kadın darly me yamamaya çalısıyor senaristler ayyy asıl bu geberir gider inşTatlılığa for.
Bu arada bu kadın 50 yaşındaymış şok oldum.
zombi ayağından yakalarda?? düz yolda kaçarken kafandan gözünden boynundan yakalanmaktan iyidir ayrıca maymunlukla alakası yok insanlar ağaca rahat tırmanır tehlike anında en güvenilir yer hatta ben bu grubumuzun arasında olsam öyle kaleler inşa etmem kendime kibrit kutusu gibi ağaçtan ev yaparım maggie yide alırım yanıma öyle gündüz daldan dala atlarız gece ağaç evde uyuklarız neşe içinde ömrümüzü tüketiriz diğerleri kaçıp dursun nereye kada rgiderlerse artık ??Carol'u neden sevmiyorsun ki? Geçen bölüm tek başına koca kasabayı kurtardı.
Bunlar maymun mu. Ağaca tırmanana kadar zombi ayağından yakalar adamın, kaçmak daha mantıklı.
taş çatlasa 54 anca vardır )ben 55 yaşında zannediyodum
ben 55 yaşında zannediyodum
50 diye gördüm ama 55 de olabilir yalnız yaşlı diyorsunuz da sizin Darly de 50 yaşında tam yaşı yaşına uygun.bu yaşlı kadın darly me yamamaya çalısıyor senaristler ayyy asıl bu geberir gider inş
Hahaha destere yine güldürdün. Aslında ağaçların tepesinde yaşama fikri bayağı mantıklı da elbette yiyecek bulma ve ihtiyaç gidermek için ineceksiniz yani.zombi ayağından yakalarda?? düz yolda kaçarken kafandan gözünden boynundan yakalanmaktan iyidir ayrıca maymunlukla alakası yok insanlar ağaca rahat tırmanır tehlike anında en güvenilir yer hatta ben bu grubumuzun arasında olsam öyle kaleler inşa etmem kendime kibrit kutusu gibi ağaçtan ev yaparım maggie yide alırım yanıma öyle gündüz daldan dala atlarız gece ağaç evde uyuklarız neşe içinde ömrümüzü tüketiriz diğerleri kaçıp dursun nereye kada rgiderlerse artık ??
taş çatlasa 54 anca vardır )