Geçen hafta bana düşük vermiştim umarım bu hafta iyi verirsin. Çok şaşırmıştım geçen hafta.
Yok artık ne düşügü Kaynamıştır arada. Bu hafta ilk 5'desim işte yine.
Geçen hafta bana düşük vermiştim umarım bu hafta iyi verirsin. Çok şaşırmıştım geçen hafta.
9 vermiştin. Neyse.Yok artık ne düşügü Kaynamıştır arada. Bu hafta ilk 5'desim işte yine.
12 vermiştim sana. Neyse takılıyorum ben.13 üzerinden.
12 vermiştim sana. Neyse takılıyorum ben.
@sokak sanati en son sen ve Çiğdem kötü dediğinde yanı geçen hafta 2.olmuştum kötü yorumlarınız için teşekkürler
Şaka yaptım yahu sen en çok destek verdin bana. Ben bu haftalara geldiysem seninde emeğin var.Kaç kez tam verdim bende. Puanların reçetesini tutmayı sevmiyorum ama bu lafları diyeceğin en son kişiyim ondan eminim.
Ben sana yazdım ama görmedin sanırım Sesi güzel seslendirmiş ama şarkı çok boğucu tekdüze o yüzden pek olumlu görünmüyorKaç kez tam verdim bende. Puanların reçetesini tutmayı sevmiyorum ama bu lafları diyeceğin en son kişiyim ondan eminim.
Uff neyse sen dinledin mi.
Ben sana yazdım ama görmedin sanırım Sesi güzel seslendirmiş ama şarkı çok boğucu tekdüze o yüzden pek olumlu görünmüyor
Benim şu kaliteli parçama çok berbat dedin ya halkım sana Çarşamba günü oylarıyla cevap verecekSesi güzelden bir şeyler yap artık.
Sıla daha boğucu asıl
Benim şu kaliteli parçama çok berbat dedin ya halkım sana Çarşamba günü oylarıyla cevap verecek
Ayy bir de anlamlı gelmedi diyor ayyyy komşularrr bayılacağım şimdiSevmedim ama napim Hiç anlamlı gelmedi bana.
Ayy bir de anlamlı gelmedi diyor ayyyy komşularrr bayılacağım şimdi
@OzaN ilk 3 şarkın içinde ben varım bence ama olmayadabilirim
O zevki sana yaşatmam üzgünüm Bu hafta ilk 3 içerisinde yerimi alacağım diyorum sen ne dersinBayılırda bir daha giremezsen direk diskalifiye edelim seni.
O zevki sana yaşatmam üzgünüm Bu hafta ilk 3 içerisinde yerimi alacağım diyorum sen ne dersin
Hayırlısı be gülümYok ilk 5 olacaktır. Sezen ve Ahmet Kaya bir de sürpriz isim olacak gibi. Bu benim yüksek ihtimall.
Çok iyi bir seçim olmuş..AHMET KAYA'DAN ''NERDEN BİLECEKSİNİZ'' ŞARKISI BU HAFTA SİZLERLE...
Gökte yıldız söner şimdi
Annem beni anar simdi
Sevdiğim var kanar şimdi
Siz benim niye içtiğimi
Nereden bileceksiniz...
@Bully @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @destere @Harunnn60 @Castei @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @Billy Kane @DarkLeqenD @MelankoliK @ABAY_06 @-potterhead- @cookies @Tolstoyevski @Almila @Amoureux @tolgab @EFE UYSAL @turkuazz @Tzira @Maskeli Fedai @Ahmad @gözlemci @ozgur2113 @Reytinger @adımutlulukk @beyazsoy @OzaN @*YıldırıM* @S.G.A.T. @hayret bi şey @BesaleT @HarzeM @eskici @EnveR ve unuttuğum diğerleri...
Çok iyi bir seçim olmuş..
Suskunlar dizisinde çaldıklarında kötü olmuştum.
Sorma foruma girmediğim her gece yarısı onun için üzülüyordum ss.Sen oy vermeyi çok özlemişsindir