Maskeli Fedai
Favori Üye
Tarkana tam verdin mi aslanoylarımı kullandımgeçen haftaki gibi zor oldu
5 ve üstü puan alan şarkılar güzel şarkılardıama sıralama olduğu için bazıları düşük kaldı kbyın
TAHMİN: Rihanna elenir@sokak sanati
Tarkana tam verdin mi aslanoylarımı kullandımgeçen haftaki gibi zor oldu
5 ve üstü puan alan şarkılar güzel şarkılardıama sıralama olduğu için bazıları düşük kaldı kbyın
söz ağızdan iki kere çıkarTarkana tam verdin mi aslan![]()
Kullanabilirsin tabi Şebnem Ferah da kullandı.İnanmıyorum @ozgur2113 Eller Günahkar'ı kullanmış, ben onu ileri ki haftalar için saklıyordum.Şimdi kullanamayacak mıyım?
@GunesinOglu
oylarımı kullandımgeçen haftaki gibi zor oldu
Canını yerim senin.
Günaydın Yalının en sevdiğim şarkılarındandır.Canını yerim senin.
Ben de senin şarkını çok seviyorum biliyorsun iyi bir puan bekle.![]()
Artık kime verirsin bakalım tam puanı göreceğiz
bu şarkıyla mıÇüş final puanı alıcam.![]()
Son anda kullanmaya karar verdim @Çiğdem-'in de etkisiyle umarım doğru bir karar vermişimdir.Günaydın Yalının en sevdiğim şarkılarındandır.![]()
bu şarkıyla mı![]()
sağol akşam akşam güldürdün
![]()
Kullanmadığına çok şaşırdım nasıl kullanmazsın. Final puanı almalısın.Son anda kullanmaya karar verdim @Çiğdem-'in de etkisiyle umarım doğru bir karar vermişimdir.![]()
Geçen sene bana cok iyi vermiştinGünaydın Yalının en sevdiğim şarkılarındandır.![]()
Son anda kullanmaya karar verdim @Çiğdem-'in de etkisiyle umarım doğru bir karar vermişimdir.![]()
Sana iyi puan ayırırız.Geçen sene bana cok iyi vermiştinBu senede
![]()
Normal sezonda kullanacaktım aslında ilk 2 haftada kullanmadım All-Star'a kısmetmiş içimde kalmamış oldu böylelikle umarım değer görür.Kullanmadığına çok şaşırdım nasıl kullanmazsın. Final puanı almalısın.![]()
Sen Yalın'ın slowlarını severdin.