MusicSurvivor All Star | 10.Hafta

@sokak sanati sokakcığım sakın oy kullanımını unutturma yarın sana son oyumu verip buradan çıkıyorum :A

oylarımı kullandım en beğendiklerim barış manço,ahmet kaya,sezen aksu ve katy perry @Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @Harunnn60

ceceli ve demet de bunlara yakındı @tolgab @EFE UYSAL

beğenmediklerim riri,84 ve sıla oldu @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 özellikle 84 o şarkıyı çok okuyan oldu bence pek de iyi değildi genele göre :)

bu hafta ilk defa sıla ve tarkan elenme potasına girebilir bence hadi deniz rüşveti hazır etmişti de senin işin zor @Maskeli Fedai :A

yalınla göksel ortalama pointler aldılar @Bully @Ahmad

oylarımı kullandım en beğendiklerim barış manço,ahmet kaya,sezen aksu ve katy perry @Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @Harunnn60

beğenmediklerim riri,84 ve sıla oldu @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 özellikle 84 o şarkıyı çok okuyan oldu bence pek de iyi değildi genele göre :)

bu hafta ilk defa sıla ve tarkan elenme potasına girebilir bence hadi deniz rüşveti hazır etmişti de senin işin zor @Maskeli Fedai :A

Ben sıramı savdım elenme potasına girecek olan düşünsün :A

Oylarımı kullandım.

Favorilerim karışık şekilde Mustafa Ceceli, Yıldız Tilbe ve Tarkan oldu. :) @EFE UYSAL @xemrexxx @Maskeli Fedai

Sıla, Seksendört ve Sezen Aksu da iyi puan verdiğim isimler oldu. :) @denizz19 @ozgur2113 @mrt-06

Ahmet Kaya'nın da şarkısı iyiydi aslında ama listemde ortada yer bulabildi. :) Bu hafta yine zirveye oynarsın ama @Yiğitt :D

@Harunnn60 Katy'i beğendim ama ne yazık ki yine yüksek veremedim. :(

Şaka mi bu geçen sene 1.olmuş şarkı elenme riski yaşamam yani :A

Oylarımı kullandım final puanı alacağına kesin gözüyle baktığım 1 isim var onun dışındakilerin hepsi alabilir bence. Herkese bol şans. :)

Recapta beni sona atan @GunesinOglu'na da buradan sevgiler :A

Oylarımı kullandım. Her hafta yüksek verdiğim birisi malesef düşüş yaşadı. :( Ama çokta kötü bir düşüş değil. :X

Sırasız.

@mrt-06 yine iyi gelmişsin cidden bu yarışma ile Sezen Aksu'nun bir kez daha önemli bir isim olduğunu anladık.

@Ahmad Gökseli pek sevemem soğuk geliyor bana. :D Ama bu hafta iyi buldum. :A

@Maskeli Fedai iyi gelmişsin cidden. Tarkan'ın yeni şarkıları forumda daha çok tutuluyor.

@sokak sanati şarkın çok duygusal bende 7.haftada duygusal hafif hareketli bir şarkı kullanmıştım ve 3.olmuştum sende zaten o beklenti içerisindesin.😉 Zaten forum seviyor öyle şarkıları.

@denizz19 Şarkını beğendim. :D Evet kıyamet yaklaşıyor farkındayım. :A

Diğer şarkılarda iyiydi yani bu hafta şu x kişisi kötü değildi o yüzden 3-4 kişi hariç herkes riskte olabilir. :lol::lol:

Oylarımı kullandım. Her hafta yüksek verdiğim birisi malesef düşüş yaşadı. :( Ama çokta kötü bir düşüş değil. :X

Sırasız.

@mrt-06 yine iyi gelmişsin cidden bu yarışma ile Sezen Aksu'nun bir kez daha önemli bir isim olduğunu anladık.

@Ahmad Gökseli pek sevemem soğuk geliyor bana. :D Ama bu hafta iyi buldum. :A

@Maskeli Fedai iyi gelmişsin cidden. Tarkan'ın yeni şarkıları forumda daha çok tutuluyor.

@sokak sanati şarkın çok duygusal bende 7.haftada duygusal hafif hareketli bir şarkı kullanmıştım ve 3.olmuştum sende zaten o beklenti içerisindesin.😉 Zaten forum seviyor öyle şarkıları.

@denizz19 Şarkını beğendim. :D Evet kıyamet yaklaşıyor farkındayım. :A

Diğer şarkılarda iyiydi yani bu hafta şu x kişisi kötü değildi o yüzden 3-4 kişi hariç herkes riskte olabilir. :lol::lol:
Sen geçen haftaya benzer aldın üzgünüm :( beğeneceğim şarkısı olacaktır inşallah iddialı şarkılarını bekliyorum yani aslında kötü değildi ama zevkime uymadı :( mazur gör :D

@GunesinOglu sen yorum yapmadın hiç şarkılar Hakkı'nda :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking