Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kadın transferleri tamamiyle gereksizdir hatta ben defne samyelinin de gereksiz bi transfer olduğunu düşünüyorum bize sağlam erkek oyuncular lazım
ya biişey soracam bu marcusu polat pompalıyla öldürdü ya gölgenin bu konu hakkında bir tepkisini gördünüz mü :) ben kaçırmış olabilirim.sonuçta bu marcus denen adam tek başına polatın bütün adamlarını tarmuhar etti.böyle bir adamın da gölge için çok önemli birisi olması lazım :) yanlış mı düşünüyorum

ya biişey soracam bu marcusu polat pompalıyla öldürdü ya gölgenin bu konu hakkında bir tepkisini gördünüz mü :) ben kaçırmış olabilirim.sonuçta bu marcus denen adam tek başına polatın bütün adamlarını tarmuhar etti.böyle bir adamın da gölge için çok önemli birisi olması lazım :) yanlış mı düşünüyorum
haklısın abi ama o kadar önemli bi konu değil gölge adamlarını düşünecek biri değil psikopatın teki kim ölmüş kim kalmış pek umrunda olmayan bi karakter
abi bölüm yorumunu görmedim nasıldı dün beğendin mi :D özellikle sonu süper bitti

haklısın abi ama o kadar önemli bi konu değil gölge adamlarını düşünecek biri değil psikopatın teki kim ölmüş kim kalmış pek umrunda olmayan bi karakter
abi bölüm yorumunu görmedim nasıldı dün beğendin mi :D özellikle sonu süper bitti
dünkü bölümü beğendim raconlar mizah erhanın tekrardan sahalara dönmesi hepsi çok iyiydi.işte özlenen tablo bu.he dersen abi yeter mi .asla yetmez polatın yanına tanınmış iyi karakterler lazım .

dünkü bölümü beğendim raconlar mizah erhanın tekrardan sahalara dönmesi hepsi çok iyiydi.işte özlenen tablo bu.he dersen abi yeter mi .asla yetmez polatın yanına tanınmış iyi karakterler lazım .
aynen özellikle erhan süperdi adam kolu kopana kadar dizinin mizah yönü en güçlü isimlerinden biriydi İnşallah yine o şekilde devam ederler. özellikle ofise yeni gelecek karakterler ve erhan arasındaki diyaloglar ortaya çok komik görüntüler çıkarır eskiden abdüle mematiye pürmüze nevzata çok takılırdı erhan ben çok gülüyodum o sahnelerde :D
266. bölüm süperdi 267.bölüm kötü 268.bölüm süper
1 iyi 1 kötü olmuyor bu seviyenin altına düşmeden devam etmesi lazım vadinin
dünkü bölüm raconlar çok süperdi polat alemdar hayran bıraktı 2 eleştirim var. 1.si çatışma sahnelerinde adamlar çok kolay ölüyor siper alarak uzun çatışma sahneleri izlesek hem zevk artar hem inandırıcılık
diğeri ise cahitin robot gibi herkesi dövmesi bu 2 hususu düzeltmeleri lazım

bizler polat memati abdülhey arasında geçen diyalogları özledik:) konuşmalarda hem mizah hem ders hemde öfke olurdu kısacası samimiyet vardı:)))) şimdi cahitle polat arasındaki konuşmalara bak buraya git cahit bunu çöz cahit :) hiç samimiyet yok robotik ilişkiler.:))))

bizler polat memati abdülhey arasında geçen diyalogları özledik:) konuşmalarda hem mizah hem ders hemde öfke olurdu kısacası samimiyet vardı:)))) şimdi cahitle polat arasındaki konuşmalara bak buraya git cahit bunu çöz cahit :) hiç samimiyet yok robotik ilişkiler.:))))
kesinlikle abi beklentimiz bunlar

12033158_918577344924182_970446157171290410_n.jpg

all abişkomm bu sahneyle dediklerine destek çıkayım cuk oturuyor bence :A:A:A