- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Yok be ne fanı vakit geçsin torba dolsun işte ))))@-KADİR- aga abi eşkiya fanı oldu artık neler söyleyeceksin bu konu hakkında
Yok be ne fanı vakit geçsin torba dolsun işte ))))@-KADİR- aga abi eşkiya fanı oldu artık neler söyleyeceksin bu konu hakkında
ne diyelim aga artik soylenecek laf yok 😀@-KADİR- aga abi eşkiya fanı oldu artık neler söyleyeceksin bu konu hakkında
Sana da tavsiye ederim izle korkma bir tarafların eksilmez ))))Abi Edho yu ciddi ciddi izliyor demek
Kadir seyredene değil seyrettirene bak asıl mesele bu 😉ne diyelim aga artik soylenecek laf yok 😀
kim seyrettiriyor baskan istiyon ki izliyon 😀 sende izlemek icin bahane uretmeSana da tavsiye ederim izle korkma bir tarafların eksilmez ))))
Kadir seyredene değil seyrettirene bak asıl mesele bu 😉
Sen her zaman ki gibi yanlış anladın beni diyorum ki kaliteli diziler kendilerini izlettirir 😉 senin çaba harcamana gerek yoktur kendiliğinden su akar yatağını bulur ))kim seyrettiriyor baskan istiyon ki izliyon 😀 sende izlemek icin bahane uretme
abi settarın olayıyla eşkiyadaki olayı bir görüyorsan ben sana hiçbişey demiyorumSen her zaman ki gibi yanlış anladın beni diyorum ki kaliteli diziler kendilerini izlettirir 😉 senin çaba harcamana gerek yoktur kendiliğinden su akar yatağını bulur ))
Ya birde aklıma geldi metres olayından dem vuruyorsunuz kadınlardan dem vuruyorsunuz eyvaallah )) geçen sezon settar ve Kevaşeleri varken neden kumadan kevaşeden metresten kadınlardan dem vurmadınız 😉))) biraz yorum yaparken adaletli olun neyse onu söyleyin 😉 vadi yaptı diye korumaya geçmeyin bahaneler üretmeyin 😉 heee vadide kadın metres oldu da ne oldu reytingler mi patladı yoooo 😉 çünkü bu yazım grubu Onu da beceremedi eline yüzüne bulaştırdı .
aga bu olay neymiş ya video nerdeyse 1 milyon izlenmiş oha memati baş farkı efsaneeeeee
Aga iste gunumuz genclerin sacmaliklari Bende birsey anlamadim Maskeli ile Kadire sor bu olayi onlar biliyorabi settarın olayıyla eşkiyadaki olayı bir görüyorsan ben sana hiçbişey demiyorum
adam delikanlı baba rolünde dizinin 1 numarası koskoca süleyman çakır
evli 2 çocuğu var başkasıyla ilişkisi var evliyken ve ondan çocuğu var. ailesi çocukları bunu biliyor ama adam çocuklarına ben istediğimle bereber olur istediğimden çocuk yaparım diyor. ailesiyle metresini tanıştırıyor herşey gayet normal güzel birşeymiş gibi anlatılıyor
settar kim vadinin sıradan bile olmayan figüranlık bi karakteri ve rol yazılmak için yazılmış karısını başkasıyla aldatmış bi karakteri ki bu normal falan gösterilmiyor
yani onla bunu nasıl bir tutarsın akıl alır gibi değil
vadide terbiyesiz sahneler illa ki olmuştur ama asla bu boyutta bu izansızlıkta bişey olmadı olmaz bizim dizimizin hassasiyeti ortadadır
aga bu olay neymiş ya video nerdeyse 1 milyon izlenmiş oha memati baş farkı efsaneeeeee