Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kim seyrettiriyor baskan istiyon ki izliyon 😀 sende izlemek icin bahane uretme
Sen her zaman ki gibi yanlış anladın beni :) diyorum ki kaliteli diziler kendilerini izlettirir 😉 senin çaba harcamana gerek yoktur :) kendiliğinden su akar yatağını bulur :)))

Ya birde aklıma geldi metres olayından dem vuruyorsunuz kadınlardan dem vuruyorsunuz eyvaallah :))) geçen sezon settar ve Kevaşeleri varken neden kumadan kevaşeden metresten kadınlardan dem vurmadınız 😉))) biraz yorum yaparken adaletli olun neyse onu söyleyin 😉 vadi yaptı diye korumaya geçmeyin bahaneler üretmeyin 😉 heee vadide kadın metres oldu da ne oldu reytingler mi patladı yoooo 😉 çünkü bu yazım grubu Onu da beceremedi eline yüzüne bulaştırdı .

Son düzenleme:
yav arkadaş ne kurtlar vadisi ymiş be ben bu kadar algı operasyonu yapılan bu kadar üzerine kumpas kurulan bir dizi görmedim bi bitirtemediler rahat edemiyorlar rahatsızlıkları belli vadinin korkusuz duruşu gündeme dair verdiği mesajlar asıl korkuları ise vadinin insanları yönlendirme potansiyeli oluşu tıpkı 17 aralık darbesi gibi yerel seçimler gibi şu dizi bitsede bunlar rahatlasa tabi birde bir izleyici kitlesi var onlarda rahatlar her hafta farklı farklı gazetelerde , internet sitelerinde vadiye dair çıkartılan maksatlı haberler milleti esir alıyor ama farkında değiller nakış nakış vadiyle ilgili bütün olumsuzlukları işliyorlar yalan haberler objektiflikten uzak haberler saçma sapan araştırma adı altında verilen yazılar çamur at izi kalsın cidden yazık

Son düzenleme:
Bergüzar Korelin röportajindan bir bolum

Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi:Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi filmi için rol teklifi geldiğinde hasta olan babası Tanju Korel’in doktorları hastayı kaybetmek üzere olduklarını söylüyorlardı. Bu koşuşturmanın içinde önce rolü geri çevirdi. Ancak annesinin “Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi” sözüyle ikna oldu ve teklifi kabul etti. Bu rolün bir zorluğu da Leyla karakterinin Arapça konuşuyor ve filmin canlı çekilecek olmasıydı. Bergüzar Korel bu dili hiç bilmemesine rağmen çok kısa bir sürede rolüne hazırlandı ve çok başarılı oldu. Film gişe rekorları kırdı.

Sen her zaman ki gibi yanlış anladın beni :) diyorum ki kaliteli diziler kendilerini izlettirir 😉 senin çaba harcamana gerek yoktur :) kendiliğinden su akar yatağını bulur :)))

Ya birde aklıma geldi metres olayından dem vuruyorsunuz kadınlardan dem vuruyorsunuz eyvaallah :))) geçen sezon settar ve Kevaşeleri varken neden kumadan kevaşeden metresten kadınlardan dem vurmadınız 😉))) biraz yorum yaparken adaletli olun neyse onu söyleyin 😉 vadi yaptı diye korumaya geçmeyin bahaneler üretmeyin 😉 heee vadide kadın metres oldu da ne oldu reytingler mi patladı yoooo 😉 çünkü bu yazım grubu Onu da beceremedi eline yüzüne bulaştırdı .
abi settarın olayıyla eşkiyadaki olayı bir görüyorsan ben sana hiçbişey demiyorum
adam delikanlı baba rolünde dizinin 1 numarası koskoca süleyman çakır
evli 2 çocuğu var başkasıyla ilişkisi var evliyken ve ondan çocuğu var. ailesi çocukları bunu biliyor ama adam çocuklarına ben istediğimle bereber olur istediğimden çocuk yaparım diyor. ailesiyle metresini tanıştırıyor herşey gayet normal güzel birşeymiş gibi anlatılıyor
settar kim vadinin sıradan bile olmayan figüranlık bi karakteri ve rol yazılmak için yazılmış karısını başkasıyla aldatmış bi karakteri ki bu normal falan gösterilmiyor
yani onla bunu nasıl bir tutarsın akıl alır gibi değil
vadide terbiyesiz sahneler illa ki olmuştur ama asla bu boyutta bu izansızlıkta bişey olmadı olmaz bizim dizimizin hassasiyeti ortadadır

aga bu olay neymiş ya video nerdeyse 1 milyon izlenmiş oha :D memati baş farkı efsaneeeeee :D

abi settarın olayıyla eşkiyadaki olayı bir görüyorsan ben sana hiçbişey demiyorum
adam delikanlı baba rolünde dizinin 1 numarası koskoca süleyman çakır
evli 2 çocuğu var başkasıyla ilişkisi var evliyken ve ondan çocuğu var. ailesi çocukları bunu biliyor ama adam çocuklarına ben istediğimle bereber olur istediğimden çocuk yaparım diyor. ailesiyle metresini tanıştırıyor herşey gayet normal güzel birşeymiş gibi anlatılıyor
settar kim vadinin sıradan bile olmayan figüranlık bi karakteri ve rol yazılmak için yazılmış karısını başkasıyla aldatmış bi karakteri ki bu normal falan gösterilmiyor
yani onla bunu nasıl bir tutarsın akıl alır gibi değil
vadide terbiyesiz sahneler illa ki olmuştur ama asla bu boyutta bu izansızlıkta bişey olmadı olmaz bizim dizimizin hassasiyeti ortadadır

aga bu olay neymiş ya video nerdeyse 1 milyon izlenmiş oha :D memati baş farkı efsaneeeeee :D
Aga iste gunumuz genclerin sacmaliklari :D Bende birsey anlamadim :D Maskeli ile Kadire sor bu olayi onlar biliyor

Kanal D'nin 13 yıldır reyting listesinin zirvesinden inmeyen dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu", internette de izlenme rekorları kırıyor.

Necati Şaşmaz’ın başrol oynadığı dizinin her bölümü, internette 4 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşıyor.

Arapça dublaj
Dizi YouTube kanalında orijinal dilinde yayınlanırken, İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da takip edilebiliyor. Ayrıca dizinin hayranları, yeni bölümlerin Arapça dublaj yapılmış halini de YouTube’a yüklüyor.

kurtlar-vadisi-pusu-internette-tum-dengeleri-alt-7801997_976_m.jpg

Engellilere özel
Kanal D’nin internet sitesinde her hafta “Kurtlar Vadisi Pusu”nun görme ve işitme engelliler için hazırlanan versiyonu da yayınlanıyor.

TOTAL

Sıra Program Kanal Başlangıç Bitiş Rating Share
1 FENERBAHCE-AJAX UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASI TRT 1 21:59:45 24:08:21 9.98 28.40

2 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:43:19 23:27:53 6.33 16.06

3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59:41 19:59:52 5.12 15.07
4 ANALAR VE ANNELER ATV 20:00:12 22:19:03 4.81 12.03
5 INADINA ASK FOX TV 20:29:22 23:48:18 4.66 12.10

AB

1 FENERBAHCE-AJAX UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASI TRT 1 21:59:45 24:08:21 12.76 33.01
2 ANALAR VE ANNELER ATV 20:00:12 22:19:03 5.61 14.02
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59:41 19:59:52 5.24 17.92
4 BUYUK OYUN (Y.S) STAR TV 19:59:22 21:46:42 5.07 12.84
5 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:43:19 23:27:53 4.70 11.51

ABC1

1 FENERBAHCE-AJAX UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASI TRT 1 21:59:45 24:08:21 12.95 32.00
2 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:43:19 23:27:53 7.03 16.46
3 ANALAR VE ANNELER ATV 20:00:12 22:19:03 5.50 13.42
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59:41 19:59:52 5.18 16.39
5 BUYUK OYUN (Y.S) STAR TV 19:59:22 21:46:42 4.39 10.93

Ayla Algan Kurtlar Vadisi Pusu da
attachment.php

Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna yeni isim!
raninitv
23 Ekim 2015
-ÖZEL HABER-

2003'ten beri ekranlarda fenomen haline gelen Pana Film yapımı dizi, Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Dizinin yeni sezon kadrosuna katılan Defne Samyeli, Ertan Saban ve Luran Ahmedi'den sonra, usta oyuncu Ayla Algan da Vadi'nin kadrosuna katıldı.

Aldığımız duyumlara göre Ayla Algan'ın çekimleri bugün başlıyormuş ve bir aksilik olmazsa da haftaya yayınlanacak bölümde karşımıza çıkacakmış. Canlandıracağı karakter hakkında ipucu veremiyoruz, orası da sürpriz olsun. Usta oyuncuyu en son O Hayat benim dizisinde izlemiştik.

Gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz..

Kurtlar Vadisi Pusu 13 Yıldır Zirvede

13 yıldır ekranlarda olan 'Kurtlar Vadisi Pusu' Türkiye’nin internette en çok izlenen dizisi olma özelliğini de sürdürüyor.
Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi Kanal D ekranlarında yayınlandığı Perşembe günleri ratinglerin üst sıralarında yer alıyor.
İNTERNETTE HER BÖLÜMÜ 4 MİLYON KİŞİ İZLİYOR..
Her hafta reyting listesinde ilk sırada yer alan dizinin her bölümü internette de 4 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşıyor. Dizinin yeni sezon bölümleri Kanal D’nin internet sitesinde her hafta ortalama 2 milyon kişi tarafından izlenirken, Kurtlar Vadisi Pusu’ nun resmi Youtube kanalında ise 2 milyonun üzerinde seyirci çekiyor.
282 MİLYON KEZ İZLENDİ…
Kurtlar Vadisi Pusu’nun Youtube’da bulunan videoları Eylül ayının başından beri 282 milyon kez izlendi. İzleyicilerin dizi başında geçirdikleri toplam süre 2 Milyar 430 milyon dakika olurken, bu rakam 4 bin 620 yıla denk geliyor.
TÜRKİYE NÜFUSUNU ÜÇE KATLADI….. DÜNYA İZLİYOR..
Dizinin son bir aylık izlenme sayısı 282 milyonu geride bıraktı. Bu rakamlar da gösteriyor ki, Kurtlar Vadisi Pusu’nun izleyici nüfusu 78 milyonluk Türkiye nüfusunu geride bırakmış durumda.Türkiye dışından, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Balkanlar, Türk Cumhuriyetleri ve Avrupa’dan izleyici kitlesini kendine çeken Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye’nin en önemli uluslararası markaları arasında yer alıyor…
İNGİLİZCE VE ARAPÇA ALTYAZILI
Dizi Youtube kanalında Türkçe orijinal dilinde yayınlanırken, İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da takip edilebiliyor… Ayrıca dizinin hayranları Arapça dublaj yapılmış halini de Youtube’a yüklüyor…
ENGELLİLER DE İZLEYEBİLİYOR
Kanal D’nin internet sitesinde her hafta Kurtlar Vadisi Pusu’nun engelliler için hazırlanan versiyonu da yayınlanıyor. Böylece hem görme hem de işitme engelliler her hafta hayranı oldukları diziyi takip etme imkanı buluyor…
SOSYAL MEDYA İSTATİSTİKLERİ
'Kurtlar Vadisi Pusu' Facebook, Twitter, Google Plus ve instagram’da da Türkiye’nin en çok takip edilen dizisi olma özelliğini sürdürüyor.
Dizinin Facebook’taki resmi sayfasının 4 milyon 100 bin takipçisi var. Dizinin ana karakteri Polat Alemdar sayfasını ise 2 milyon 100 bin kişi takip ediyor. Diziyi Twitter’da 126 bin, Instagram’da ise 72 bin kişi takibe almış durumda.

kadın transferleri tamamiyle gereksizdir hatta ben defne samyelinin de gereksiz bi transfer olduğunu düşünüyorum bize sağlam erkek oyuncular lazım