Maskeli Fedai
Favori Üye
Şu an çok iyi gidiyoruz umarım kaliteyi bozmazlarAynen oda var 3 hafta sonra tam halimize dönecez gibi.![]()
Şu an çok iyi gidiyoruz umarım kaliteyi bozmazlarAynen oda var 3 hafta sonra tam halimize dönecez gibi.![]()
yalnız 2 bölümdür ibn arabi yok hissediliyor yokluğu.Bamsı da gelecek daha
Yalnız ben Doğanı sevmiyorum endense şu my de oynayan fotosundan dolayı@xemrexxx
Aynen bozmayacaklar gibi duruyor haftaya fragman muhteeşem.Şu an çok iyi gidiyoruz umarım kaliteyi bozmazlar
Gökçe çok gereksiz bir karakter oldu ayrılsa keşkeAynen bozmayacaklar gibi duruyor haftaya fragman muhteeşem.![]()
Çok datlı bir hatun, o kıza çirkin diyeni Allah çarpar.
Kesinlikle ben Halimeyide çok seviyorum be.Çok datlı bir hatun, o kıza çirkin diyeni Allah çarpar.![]()
2-3 bölüm izledim Tuğtekin'in ne mal olduğunu ben bile anladım.![]()
Ama biz öyle alistik.Kocabasin hemen ölmesini beklemeyin,ertugrulun hemen iyileşmesini beklememeniz gerektiği gibi. En erken 33-34te iyileşir ERTUĞRUL. Bence aksiyon yeterli seviyede ne öyle dağ kackini gibi sürekli birileriyle Çatış falan. Senaryo bu sezon cok kaliteli her şey denginde. Bamsinin gelişi gecikecek. 40.bölüme anca gelir.şuan bile dizi gayet iyi bamsi ve selçuklu sarayı da gelince cosacagiz.
İzle ya bölümleri zamanin olursa.Ya diziye bakamıyorum
Ama kalbim Halimeyle![]()
özellikle 2.sezonu çok iyi yanı 1.sezonu izlemeyenler bile 2.sezondan bakıyorlar 2.sezonunu izleyip bu çarşamba yeni bölüme bir göz atabilirsin benceDizi kaçıncı bölümde şuan gençler.@EFE UYSAL @Billy Kane
Kardeşim 3 gündür kafamın etini yedi 3 bölüm izle lütfen falan diye bende tekrar bir bakayım dedim sonradan açılmıştır belki diye. Çok umudum yok ama br daha bakayım kırmak istemiyorum.
Umarim yanılırım.![]()
özellikle 2.sezonu çok iyi yanı 1.sezonu izlemeyenler bile 2.sezondan bakıyorlar 2.sezonunu izleyip bu çarşamba yeni bölüme bir göz atabilirsin bence![]()
bir ara 1.sezonuda yavas yavas toparlarsın 2.sezonu takip etmen şimdirik yeter bence2. Sezondan başlasam bir şey kaybetmiş olmam mı yani.![]()
başrolleri zaten tanıyosun. 2. sezon farklı konu ve oyuncular var sıkıntı çekmezsin 2. sezondan başla derim.2. Sezondan başlasam bir şey kaybetmiş olmam mı yani.![]()
bir ara 1.sezonuda yavas yavas toparlarsın 2.sezonu takip etmen şimdirik yeter bence![]()
objektik olman dileğiyle. 🙄Bu akşam 2. Sezon 1. Bölümü izlerim. Umarım çok baymaz.
Nu aksam muhteşem yorumumu bekleyin o zaman @Billy Kane![]()