MusicSurvivor All Star | 9.Hafta

@S.G.A.T. Benimki seversin sen umarım Cumartesi'ye kadar giriş yaparsın foruma :Z

Sertab Erener çok iyi gelmemiş bence.Eleme riski taşıyanlardansın.Umarım elenmezsin :( @adımutlulukk

Demet Akalın çok iyi gelmiş ama - 10 nasıl etkiler bilemiyorum keşke zamanında yollasaydın :( @tolgab

Tarkan çok iyi gelmiş ama iyi puan veremedim ona yanarım ben :( @Maskeli Fedai

Yıldız Tilbe benden aldığı puanı görünce kalp krizi geçirecek :F @xemrexxx

Katy Perry benden düşük aldı ya :( Çok iyi şarkı ama her şarkı çok iyi :( @Harunnn60 :(

Benimki :oley: Söze gerek var mı @Bully

Seksendört 3.sezonda benden hep iyi aldı yine o puanlara geri döndü @ozgur2113

@Yiğitt çok iyi şarkı ama çok zor bir hafta biraz gerilerde kusura bakma :( :( Ama yine final puanı alırsın gibi

Göksel ve Mustafa Ceceli çok iyi gelmiş.Mustafa Ceceli - puandan bir şeyleri kaçırmasın da bu sefer :( @Ahmad @EFE UYSAL

EFSANE @-potterhead- , Sıla yükseldi ama sana yeter mi bilemiyorum :( @denizz19

Rihanna iyi gelmiş ama benden ortalama bir puan aldı , başarılar :D

Bu versiyonu sevmiyorum ya , @mrt-06 çok iyi veremedim kusura bakma :(

Puan sistemini değiştirmen konusunda ısrarcıyım:A

Erken erken kullandım bu sefer, oyumu gördükten sonra birinin söveceğinden gayet eminim. :D

@denizz19'a ilk tam puanımı vereceğim sanırım, en sevdiğim şarkısı Sıla'nın.
Sezen'in bu şarkısını daha çok Model'den dinlediğim için çok ısınamadım sanırım ama yine ortalama üstü bir puan alacaktır. @mrt-06
@sokak sanati Te Amo hoş bir şarkı bence beğeniyorum ben, fena olmaz puanı.
@Ahmad ve @Yiğitt (AhmetKaya) de iyi gelmişler, Göksel'den ilk defa dinliyorum inşallah güme gitmez.
Vayy çok şaşırdım ve de sevindim teşekkürler :D

Bu dondurma yarışması değil şarkı yarışması :A
0_82edd_64392938_L
0_82edd_64392938_L

Çok sevindim kardeşim, sen severdin Sezen'i. :A

Oylarımı yarın gün içinde kullanmaya çalışırım gerçi gündüz epeyce işim olacak ama bakalım.

Zor Sevdiğimden bence senin sevebileceğini tarzda bir şarkı :)
Hadi bakalım güzel olursa neden olmasın hit şarkılarındamı bu şarkı dinlemişliğim yok galiba sözler yabancı geldi.