Bir benzerlik kuramadım pek.Neyse konuya az renk katalım. @Harunnn60 @ozgur2113'ün duvarında paylaşmış da gördüğümden beri gülüyorum. @Bully senin Serdar Ortaç harbiden Glenn'e benziyor.
Bir benzerlik kuramadım pek.Neyse konuya az renk katalım. @Harunnn60 @ozgur2113'ün duvarında paylaşmış da gördüğümden beri gülüyorum. @Bully senin Serdar Ortaç harbiden Glenn'e benziyor.
ay pis bekle gece gönderirimBak kabul ederim saçma sapan bir sıralama çıkartırım
Bence benzemiyor hadi uza şimdi buradan gıcık şey.Bence bayağı benziyor.
Tam puandan aşağısı kurtarmaz ona göre.Sertab Erener çok iyi gelmemiş bence.Eleme riski taşıyanlardansın.Umarım elenmezsin @adımutlulukk
Demet Akalın çok iyi gelmiş ama - 10 nasıl etkiler bilemiyorum keşke zamanında yollasaydın @tolgab
Tarkan çok iyi gelmiş ama iyi puan veremedim ona yanarım ben @Maskeli Fedai
Yıldız Tilbe benden aldığı puanı görünce kalp krizi geçirecek @xemrexxx
Katy Perry benden düşük aldı ya Çok iyi şarkı ama her şarkı çok iyi @Harunnn60
Benimki Söze gerek var mı @Bully
Seksendört 3.sezonda benden hep iyi aldı yine o puanlara geri döndü @ozgur2113
@Yiğitt çok iyi şarkı ama çok zor bir hafta biraz gerilerde kusura bakma Ama yine final puanı alırsın gibi
Göksel ve Mustafa Ceceli çok iyi gelmiş.Mustafa Ceceli - puandan bir şeyleri kaçırmasın da bu sefer @Ahmad @EFE UYSAL
EFSANE @-potterhead- , Sıla yükseldi ama sana yeter mi bilemiyorum @denizz19
Rihanna iyi gelmiş ama benden ortalama bir puan aldı , başarılar
Bu versiyonu sevmiyorum ya , @mrt-06 çok iyi veremedim kusura bakma
inşallah iyi yönde bir kalp kirizidirSertab Erener çok iyi gelmemiş bence.Eleme riski taşıyanlardansın.Umarım elenmezsin @adımutlulukk
Demet Akalın çok iyi gelmiş ama - 10 nasıl etkiler bilemiyorum keşke zamanında yollasaydın @tolgab
@Yiğitt çok iyi şarkı ama çok zor bir hafta biraz gerilerde kusura bakma Ama yine final puanı alırsın gibi
Göksel ve Mustafa Ceceli çok iyi gelmiş.Mustafa Ceceli - puandan bir şeyleri kaçırmasın da bu sefer @Ahmad @EFE UYSAL
Umarım çok kötü bir puan vermemişsindir. Şarkıyı beğenmişsin ama herkes iyi olunca biraz düşürmüşsün sanırım.Sertab Erener çok iyi gelmemiş bence.Eleme riski taşıyanlardansın.Umarım elenmezsin @adımutlulukk
Umarım çok kötü bir puan vermemişsindir. Şarkıyı beğenmişsin ama herkes iyi olunca biraz düşürmüşsün sanırım.
Ben bu arada yarışmana 8.Haftada dönmene yardımcı olmuştum bu kıyağımı unutma sakın.Jüri olmanın dayanılmaz hafifliğiyle düşük puanlar vereceğim hazırlıklı olun sıfırcı geldi
Yalın - Benimki sevdiğini biliyorum bir ara profilinde şarkıyı övmüştün sanki öyle hatırlıyorum o düşük puanlarından beni uzak tutarsın artık bu haftaJüri olmanın dayanılmaz hafifliğiyle düşük puanlar vereceğim hazırlıklı olun sıfırcı geldi
Katy'nin son 2 haftası hep yüksekti bilemeyeceğim artıkBen bu arada yarışmana 8.Haftada dönmene yardımcı olmuştum bu kıyağımı unutma sakın.
Geçen hafta kötü puan almıştın şarkını beğenmemiştim ama bu hafta iyi gelmişsin, sağlam bir puan alırsınYalın - Benimki sevdiğini biliyorum bir ara profilinde şarkıyı övmüştün sanki öyle hatırlıyorum o düşük puanlarından beni uzak tutarsın artık bu hafta
1 gelecek.Yalın - Benimki sevdiğini biliyorum bir ara profilinde şarkıyı övmüştün sanki öyle hatırlıyorum o düşük puanlarından beni uzak tutarsın artık bu hafta
1 gelmez bence ya. 5 puanda anlaşalım.1 gelecek.
@Bully tam puan alacağını biliyorsun
Yine de emin olayım dedim senin sağın solun belli olmaz şimdi.
yıldızlar yarışıyor final konusuna gelin gelmeyene benden ve finalistler harunla çiğdemden düşük point gelecektir all starda1 gelecek.