Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

galatasaray maçı reyting sistemine girmicek şu güzelim bölüme yazık olurdu oyüzden iyi oldu :Z:Z:Z

off fazla gerilim yüklendim bu gecelik yeter ben çıkıyom gari. herkese hayırlı geceler efenim. Allah rahatlık versin. rüyanızda tuğtekini kırbaçlayıp diline hatay biberi sürün emi:F:F

muhteşem bölümdü. çok duygulandığım bir bölüm oldu. ertuğrul'un obaya gelirken "ol deyince olduran, gönüllerimizi imanla dolduran Allah'a sancağa, pusata, yemin olsun, çıktığım gaza yolunda hızır ata yoldaşım, hz ali pirim olsun, zülfikat pusatım düldül atım olsun, sefer bizim zafer allah'ın olsun" andıyla ve ağır çekim sahnesiyle tüylerim diken diken oldu. muhteşem saheler izliyoruz. noyan'ın tangut'a verdiği cezada yuh dedim. müthiş bi işkence sahnesiydi.
ertuğrul'un dönüşünce tuğtekin mal gibi kaldı. aslında bu bölüm sinir bozucuydu. çünkü tuğtekin'in aleyhine bi bölümdü. ama ertuğrul bunu yanınıza bırakmaz. böylesi daha iyi oldu pişman edecektir herkesi. gündoğdu'ya şaşırmadım zaten bu adam ilk sezonda da ertuğrul'un başarılarını kıskanan biriydi. şimdi işine geldi bu durum kardeşim olmasında kim olursa olsun kafasında.

Totalde ve ABC1'de yükselmişiz maça rağmen haftaya okulda yok maçda yok 10.5 11 kaçınılmaz. :X
@Çiğdem- @HarzeM @sürgünüm @Billy Kane @mrt-06 @Maskeli Fedai @gözlemci @vadikızı @tolgab @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @china_shangai
CR57sHRUYAAeu6d.jpg

Fragmanda çok iyiydi. :D

Buda tüylerimizi diken diken eden sahne. :D

Totalde ve ABC1'de yükselmişiz maça rağmen haftaya okulda yok maçda yok 10.5 11 kaçınılmaz. :X
@Çiğdem- @HarzeM @sürgünüm @Billy Kane @mrt-06 @Maskeli Fedai @gözlemci @vadikızı @tolgab @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @china_shangai
CR57sHRUYAAeu6d.jpg

Bu hafta biraz reytingler düşük sanki. Dün geceki bölüm çok iyiydi bence, Ab'de 10 reytingi aşarız diye düşünüyordum. Neyse sağlık olsun bu reytinglerde çok iyi.

Bu hafta biraz reytingler düşük sanki. Dün geceki bölüm çok iyiydi bence, Ab'de 10 reytingi aşarız diye düşünüyordum. Neyse sağlık olsun bu reytinglerde çok iyi.
Aynen abi 10 hakediyordu ama 0.4 yani sen getirsen diziye geçeriz yine 10u. Ama haftaya fragman bomba gerçekten okulda yok. :D Totalde de ilk kez bu kadar yüksek aldık abc1 0.10 yükseliş var abde 0.09 düşüş düşmüşte sayılmayız. :D Ama bölüme göre tabiki çok düşük. :X Dram çoktu haftaya aksiyon bekleniyor. :X

CR57sHRUYAAeu6d.jpg

Benim baktığım bir site var orada 15 günde bir Erkek+20 kategorisini de paylaşıyorlar bence o grupta 11'e ulaşmıştır hatta 12'ye. :D

Aynen abi 10 hakediyordu ama 0.4 yani sen getirsen diziye geçeriz yine 10u. Ama haftaya fragman bomba gerçekten okulda yok. :D Totalde de ilk kez bu kadar yüksek aldık abc1 0.10 yükseliş var abde 0.09 düşüş düşmüşte sayılmayız. :D Ama bölüme göre tabiki çok düşük. :X Dram çoktu haftaya aksiyon bekleniyor. :X
Özelden yaklaşık 20 sayfa diziyi izlemem için baskı yaptın. Aslında tamamen senin hatrına başladım diziye, açık konuşayım birkaç bölüm izleyip bırakırım dedim ama ben zaten aksiyon dizilerinin hastasıyım. İzlediğim diziler Kurtlar Vadisi ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu dizide de o havayı buldum, artık kolay kolay bırakmam. :)

Özelden yaklaşık 20 sayfa diziyi izlemem için baskı yaptın. Aslında tamamen senin hatrına başladım diziye, açık konuşayım birkaç bölüm izleyip bırakırım dedim ama ben zaten aksiyon dizilerinin hastasıyım. İzlediğim diziler Kurtlar Vadisi ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu dizide de o havayı buldum, artık kolay kolay bırakmam. :)
Abi ben boşuna baskı yaparmıyım sence EDHO ve Kvp izleyen bunuda beğeneceğini biliyordum, sende bana baskı yaparsın izle diye bizde izleriz. :D Haftaya aksiyon olur inşallah. :D

Bu sistemde diyorum o sbttedeğilmiydi. :A
Seksenler TRT 1'in TNS'ye girdiği ilk zamanları da yüksek alıyordu şimdi baktım da hızlıca sanıyorum TNS'de en yüksek TOTAL'de bu reytinge ulaşmış;

3 SEKSENLER TRT 1 20:49:17 23:06:57 6,03 13,58

Zengin Kız Fakir Oğlan da olabilir bakmak lazım o da ilk başladığında bayağı iyi gidiyordu. :D

Yani evet Diriliş yeni geçmiş Seksenler'i. :A

Abi ben boşuna baskı yaparmıyım sence EDHO ve Kvp izleyen bunuda beğeneceğini biliyordum, sende bana baskı yaparsın izle diye bizde izleriz. :D Haftaya aksiyon olur inşallah. :D
Dediğim gibi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da da bu haftaki gibi aksiyon olmayınca sıkılıyorum. Çünkü 40 dakikalık yabancı diziler izliyorum ve 2 saatlik yerli diziler bana uzun geliyor. Umarım Diriliş bu havasını bozmaz, bozacağa da benzemiyor, tarihte o kadar olaylar yaşanmış ki; malzeme çok yani. :)