Gündoğdu Ertuğruluma vuruyor.sssssssssssyerdeki kocabaş sanırım
Gündoğdu Ertuğruluma vuruyor.sssssssssssyerdeki kocabaş sanırım
felaket sahneler. bu sezon gerilim kaynıyor. ben gerilimi aksiyondan daha çok severimGündoğdu Ertuğruluma vuruyor.sssssssssss
Sana da hayırlı geceler, Allah rahatlık versin.off fazla gerilim yüklendim bu gecelik yeter ben çıkıyom gari. herkese hayırlı geceler efenim. Allah rahatlık versin. rüyanızda tuğtekini kırbaçlayıp diline hatay biberi sürün emi![]()
Gündoğdu Ertuğruluma vuruyor.sssssssssss
Bu hafta biraz reytingler düşük sanki. Dün geceki bölüm çok iyiydi bence, Ab'de 10 reytingi aşarız diye düşünüyordum. Neyse sağlık olsun bu reytinglerde çok iyi.Totalde ve ABC1'de yükselmişiz maça rağmen haftaya okulda yok maçda yok 10.5 11 kaçınılmaz.
@Çiğdem- @HarzeM @sürgünüm @Billy Kane @mrt-06 @Maskeli Fedai @gözlemci @vadikızı @tolgab @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @china_shangai
![]()
Fragmanda çok iyiydi.
Buda tüylerimizi diken diken eden sahne.
Aynen abi 10 hakediyordu ama 0.4 yani sen getirsen diziye geçeriz yine 10u. Ama haftaya fragman bomba gerçekten okulda yok.Bu hafta biraz reytingler düşük sanki. Dün geceki bölüm çok iyiydi bence, Ab'de 10 reytingi aşarız diye düşünüyordum. Neyse sağlık olsun bu reytinglerde çok iyi.
Benim baktığım bir site var orada 15 günde bir Erkek+20 kategorisini de paylaşıyorlar bence o grupta 11'e ulaşmıştır hatta 12'ye.Totalde ve ABC1'de yükselmişiz maça rağmen haftaya okulda yok maçda yok 10.5 11 kaçınılmaz.
@Çiğdem- @HarzeM @sürgünüm @Billy Kane @mrt-06 @Maskeli Fedai @gözlemci @vadikızı @tolgab @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @china_shangai
![]()
Fragmanda çok iyiydi.
Buda tüylerimizi diken diken eden sahne.
Merak ettim paylaşılsın görelim. Bu arada Totalde şuana kadar en yüksek reytingimizi aldık.Benim baktığım bir site var orada 15 günde bir Erkek+20 kategorisini de paylaşıyorlar bence o grupta 11'e ulaşmıştır hatta 12'ye.![]()
Tebrikler.Merak ettim paylaşılsın görelim. Bu arada Totalde şuana kadar en yüksek reytingimizi aldık.![]()
Bu sistemde diyorum o sbttedeğilmiydi.Tebrikler.Total'de TRT'nin dizi rekoru hala Seksenler'de sanırım.
![]()
Özelden yaklaşık 20 sayfa diziyi izlemem için baskı yaptın. Aslında tamamen senin hatrına başladım diziye, açık konuşayım birkaç bölüm izleyip bırakırım dedim ama ben zaten aksiyon dizilerinin hastasıyım. İzlediğim diziler Kurtlar Vadisi ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu dizide de o havayı buldum, artık kolay kolay bırakmam.Aynen abi 10 hakediyordu ama 0.4 yani sen getirsen diziye geçeriz yine 10u. Ama haftaya fragman bomba gerçekten okulda yok.Totalde de ilk kez bu kadar yüksek aldık abc1 0.10 yükseliş var abde 0.09 düşüş düşmüşte sayılmayız.
Ama bölüme göre tabiki çok düşük.
Dram çoktu haftaya aksiyon bekleniyor.
![]()
Abi ben boşuna baskı yaparmıyım sence EDHO ve Kvp izleyen bunuda beğeneceğini biliyordum, sende bana baskı yaparsın izle diye bizde izleriz.Özelden yaklaşık 20 sayfa diziyi izlemem için baskı yaptın. Aslında tamamen senin hatrına başladım diziye, açık konuşayım birkaç bölüm izleyip bırakırım dedim ama ben zaten aksiyon dizilerinin hastasıyım. İzlediğim diziler Kurtlar Vadisi ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu dizide de o havayı buldum, artık kolay kolay bırakmam.![]()
Seksenler TRT 1'in TNS'ye girdiği ilk zamanları da yüksek alıyordu şimdi baktım da hızlıca sanıyorum TNS'de en yüksek TOTAL'de bu reytinge ulaşmış;Bu sistemde diyorum o sbttedeğilmiydi.![]()
Dediğim gibi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da da bu haftaki gibi aksiyon olmayınca sıkılıyorum. Çünkü 40 dakikalık yabancı diziler izliyorum ve 2 saatlik yerli diziler bana uzun geliyor. Umarım Diriliş bu havasını bozmaz, bozacağa da benzemiyor, tarihte o kadar olaylar yaşanmış ki; malzeme çok yani.Abi ben boşuna baskı yaparmıyım sence EDHO ve Kvp izleyen bunuda beğeneceğini biliyordum, sende bana baskı yaparsın izle diye bizde izleriz.Haftaya aksiyon olur inşallah.
![]()