ayy ben en son cw dizilerimi açtırmıştım ona çocuk hala kendine gelemedi 2-3 gün sonra söylerimBiz bir şey yapamıyoruz bölüm OzaN açabiliyor. Dizi bölümlerinin düzene girmesi şart ama, biten dizilerin çöpe gitmesi lazım...
ayy ben en son cw dizilerimi açtırmıştım ona çocuk hala kendine gelemedi 2-3 gün sonra söylerimBiz bir şey yapamıyoruz bölüm OzaN açabiliyor. Dizi bölümlerinin düzene girmesi şart ama, biten dizilerin çöpe gitmesi lazım...
Bununla ne alaka, Demet daha önceki mesajlarında da iltifat etmişti sadece teşekkürlerini sunuyor.
2-3 gün önceki twit, adamın hesabını takip etmesem yedirteceksiniz bana. )
Ben yeni gordum Eskiya forumunda paylasmislar2-3 gün önceki twit, adamın hesabını takip etmesem yedirteceksiniz bana. )
hayir izlemiyorum ama cevremdekiler herkes ovuyor zaman bulsam 1 bolumden baslarim
İnşallah Gizem, Karadayı bittikten sonra seninle dizi yorumlamayı özledim.hayir izlemiyorum ama cevremdekiler herkes ovuyor zaman bulsam 1 bolumden baslarim
akşam saatleri paylaşma kızın tansiyonu düşüyor bayılıyor falan
Bu kızın sert silahlı erkeklerden hoşlanmasına ne diyorsunuz? @destereakşam saatleri paylaşma kızın tansiyonu düşüyor bayılıyor falan
etrafındaki erkekler normal erkekler işinde gücünde öyle kabadayı-mafya değil ama çirkinin 26 yaşına ka siftahı olmamış o yüzden bu türü daha çok seviyorBu kızın sert silahlı erkeklerden hoşlanmasına ne diyorsunuz? @destere
2 dakikadır gülmem geçmedi. @destere ile tüm ahlakımı bozdunuz, siftahı olmamış ne demek? Heralde daha önce evlenmediğini kastettin.etrafındaki erkekler normal erkekler işinde gücünde öyle kabadayı-mafya değil ama çirkinin 26 yaşına ka siftahı olmamış o yüzden bu türü daha çok seviyor
Aksini iddia etmediği sürece ben senin söylediğine inanırım.yok bunun sevgilisi de olmamış bugnün saraylısındaki saftirik ayşen gibi @Çiğdem- kimseyle öpüşmemiş
Ben bu İlyas'ı başka yerden tanıyorum bir türlü çıkaramadım. Biliyor musun hangi dizilerde oynadığını?
Ben Kuzey Güney'den tanıyorum, pısırık sünepeydi.Ben bu İlyas'ı başka yerden tanıyorum bir türlü çıkaramadım. Biliyor musun hangi dizilerde oynadığını?
Olabilir arkadaşla iki üç bölüm izlemiştim ordan kalmış olabilir..Ben Kuzey Güney'den tanıyorum, pısırık sünepeydi.