ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Bugün biraz durgun gibi :)

Kısa olupta senin gibi fitne olmasın :)))))))))))))))))))))))))))

bende istemiyorum ölmesini zaten ama belliki ünal kızı için ölümünü isticek gibi görünüyor ilyasın :F:F:F
Öldürmeye çalışacaklar ama silahsız olduğu için gerizekalı değil heralde çelik yelek giymiştir. Bu kadar düşmanı olan bir insanın elini kolunu sallayarak dolaşması yoksa saçma olur. :)

Hızır'ın çatışmasını bekliyorum zaten.

Tabu yapmaya gerek yok, beğenmediğiniz bölümü yerden yere vurun. :)
ben bölüm eleştirmem için sevmediğim oyuncu olması gerekiyor ben genelde dizilerimi hep sevmediğim oyuncu üzerinden eleştiri yapan birisiyim sende bliyorsun ama bu dizide öyle tepki göstericeğim bir oyuncu henüz yok :F:F:F

ben bölüm eleştirmem için sevmediğim oyuncu olması gerekiyor ben genelde dizilerimi hep sevmediğim oyuncu üzerinden eleştiri yapan birisiyim sende bliyorsun ama bu dizide öyle tepki göstericeğim bir oyuncu henüz yok :F:F:F
Senayo üzerinden de eleştirilebilir yani, nerden baktığına bağlı. Şöyle dizi başladığından beri iyi bir çatışma izleyemedik.

Senayo üzerinden de eleştirilebilir yani, nerden baktığına bağlı. Şöyle dizi başladığından beri iyi bir çatışma izleyemedik.
beni replikelr memnun etti hep erkek sahnelerinde eleştiri yapmamı engelleyen şey bu oldu ben metres olayına fragman çıkınca ilk tepki gösteren kişiydim kadın sahnesi falans evmem zaten ama erkek sahnelerindeki replikler beni hep memnun bırakıyor buda beni tutuyor açıkcası :F:F:F

Şimdiye kadar ki kısım itibarıyla beni pek tatmin etmedi :) çok kadın ağırlıklıydı 😉

Benim beğenmediğim bölümler her dizide yüksek reytingler alıyor. Bu yüzden dizi yarın 10 reyting alırsa şaşırmayacağım. :)

Ünal Kaplan'ın solundaki kır saçlı adam daha önce var mıydı?

CRyM-7uXAAEmR_p.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,759
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir