Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ben senden yanayim aga gelse super olurŞu videoyu izleyin abi eğer beğenmezseniz ısrar etmeyeceğim. @china_shangai @-KADİR- @Polat Şaşmaz @Master.1000
Ben senden yanayim aga gelse super olurŞu videoyu izleyin abi eğer beğenmezseniz ısrar etmeyeceğim. @china_shangai @-KADİR- @Polat Şaşmaz @Master.1000
Eyvallah Kadir'im, senin sevdiğini biliyordum zaten.Ben senden yanayim aga gelse super olur
Tamam odun gibi olduğu haksız sayılmaz ama aksiyon sahnelerine adam yakışıyor. Diğer dizilerde oyunculuğu göze batıyor bence.@china_shangai net saruhan hunel maraz in oyunculugu zayif 🙂 biraz odun gibi
Bunu koyacağına bi' tane ''Fark var'' koysaydın ya.
Gelse vadiye super yakisir orasi ayriTamam odun gibi olduğu haksız sayılmaz ama aksiyon sahnelerine adam yakışıyor. Diğer dizilerde oyunculuğu göze batıyor bence.
Ben varya bu sahnede teyzemler enistemler oturmus izliyorduk onlarin yaninda bir agladim bir yerin dibine girdim varya. Evde kimse yokken acip kalp kalbe karsi derler esliginde agliyordum ulan ne gunlerdi be
Aga yanlis anlamada senin yas kacti 18 oldun mu simdi sen o zamanlar 14 falan miydinBen varya bu sahnede teyzemler enistemler oturmus izliyorduk onlarin yaninda bir agladim bir yerin dibine girdim varya. Evde kimse yokken acip kalp kalbe karsi derler esliginde agliyordum ulan ne gunlerdi be
Profilime gir bak 14-15 yasindaymisimAga yanlis anlamada senin yas kacti 18 oldun mu simdi sen o zamanlar 14 falan miydin
Burak, dizi yayınlanmaya başladığında her gece rüyam da Fark Var şarkısını söylüyordum. İnsanın dilini yapışıyor kolay kolay da bırakamıyorsun.
EfsaneydiBurak, dizi yayınlanmaya başladığında her gece rüyam da Fark Var şarkısını söylüyordum. İnsanın dilini yapışıyor kolay kolay da bırakamıyorsun.
yok be aga ne hayranı izliyodum ama hayranı falan değildim vadi dışında hiçbir dizinin hayranı olmamız söz konusu değildir ama ilk sezonları çok iyiydi sonlara doğru acayip bozmuştuDemek hepiniz adanali hayraniydiniz haa soyliyim ben onuda izlememistim
Ulan be Çakır'ın kızı Sofia'nın kim derdi ki o zamanlar bu kadar şöhret olacağını, ellerimiz de büyüdü.Benim bu dizide favorim Adanaliydi Cakir faktorunden dolayi Maraz Ali benim icin 2.planda kalirdi hep
aynen bende o düşüncedeydim ama adam harbi karizmaydı be fark var iyiyle kötü arasında duranBenim bu dizide favorim Adanaliydi Cakir faktorunden dolayi Maraz Ali benim icin 2.planda kalirdi hep
Bende izlememiştim bende sendenim )) işte o Zaman'lar bende senin gibiydin vadi harici bişey izledim mi sanki vadiye ihanet ediyormuşum gibi geliyordu bana 😉 çık şükür bu paranoyadan kurtuldum 😉 darısı başınaDemek hepiniz adanali hayraniydiniz haa soyliyim ben onuda izlememistim
Ulan dingil melun Saruhan diye ölüyordun )) ne oldu da Cahit'le kıyas yapıyon 😉)))Aynen ya Saruhan da kim Marazin karşısında
Sanki Cahit çok mu iyi oyuncu yapmayın