Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

eşkiya vadinin 50 sene önce işlediği mafya konusunun en ufak şekliyle adeta bir mafyacılık oyunu gibi işleyen basit bir dizidir üstelik karı kız muhabbeti çok fazla
abdülhey hatrına izleyecem gerisi hikaye

Şuan için oyuncu transferi düşünülecek en son şey.. senaryoda ki sıkıntı giderilmediği sürece kim gelirse gelsin havada kalır malesef. Senaryo sağlam olursa, figürana yazılan sahnelerden bile zevk alırız.. bunun tecrübesini eski senaristlerimizle yaptık. Bugünün Eşkıya dizisi de tamamen senaryo başarısıdır.
Hacı tavsiye ederim eğer eski replikleri diyalogları özlediysen muhakkak izle derim

Şuan için oyuncu transferi düşünülecek en son şey.. senaryoda ki sıkıntı giderilmediği sürece kim gelirse gelsin havada kalır malesef. Senaryo sağlam olursa, figürana yazılan sahnelerden bile zevk alırız.. bunun tecrübesini eski senaristlerimizle yaptık. Bugünün Eşkıya dizisi de tamamen senaryo başarısıdır.
Aga izledin mi sen edho bilmiyorum kusura bakma ama aynisini yapan bir suru senarist var orjinal olan hicbir seyi yok zaten bu tur tutan bir dunya dizi var ee zaten raci nin kalemi guclu biliyoruz neyse bunlar gormezden gelinirde yansittiklari ahlaksizlari ile beraber digerlerinden hicbir farklari yok

Aga izledin mi sen edho bilmiyorum kusura bakma ama aynisini yapan bir suru senarist var orjinal olan hicbir seyi yok zaten bu tur tutan bir dunya dizi var ee zaten raci nin kalemi guclu biliyoruz neyse bunlar gormezden gelinirde yansittiklari ahlaksizlari ile beraber digerlerinden hicbir farklari yok
Kıskanma Kadir kıskanma 😉)) çalış şeninde olur derlerrrrr:)))))

Kıskanma Kadir kıskanma 😉)) çalış şeninde olur derlerrrrr:)))))
abi kusura bakma da doğru değil mi dedikleri ne orjinalliği var ayrıcalığı ne
adam evli 2 çocuğu var başka kadınla beraber ondan çocuğu olacak ve bunu herkes biliyor herkes normal karşılıyor utanmadan ben istediğimi yaparım istediğimle beraber olurum diyor
içerdeyken önce karısını arıyor seni seviyorum hep sevdim diyor sonra metresi arıyor onu da çok seviyorum diyor
valla ben bunu kaldıramadım pek rezillik resmen
raciye bu senaryoyu hiç yakıştıramadım hele normalleştirmesi facia

abi kusura bakma da doğru değil mi dedikleri ne orjinalliği var ayrıcalığı ne
adam evli 2 çocuğu var başka kadınla beraber ondan çocuğu olacak ve bunu herkes biliyor herkes normal karşılıyor utanmadan ben istediğimi yaparım istediğimle beraber olurum diyor
içerdeyken önce karısını arıyor seni seviyorum hep sevdim diyor sonra metresi arıyor onu da çok seviyorum diyor
valla ben bunu kaldıramadım pek rezillik resmen
raciye bu senaryoyu hiç yakıştıramadım hele normalleştirmesi facia
Metresolayı tabiki doğru deil onu savunmam :) ama hem aile içi diyaloglar hem Çakır'ın adamlarının diyalogları baya iyi

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking